Ne yapsam ki??

fernandohoze

kader seni güldürmüyosa espriyi anlamamışsın...
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2014
3.505
2.170
178
Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi kıskanıyorum

Son düzenleme:
pazar pazar herkes gezerken yanlış zamanlama oldu sanki konu açmak için...:26:
neyse nasip..:)

yalnız dikkat ettim daha çok ziyaretçiler okuyo..buyrun üye olun anacım çekinmeyin..çok güzel burası

İlan-ı aşk mesajları mı geliyor?
Çok ilginç!
O da kırmamak için uzak durmuyor öyle mi?
Bu daha da ilginç!!!
Ben olsam bu adamı kıskanmaz,ne yapmaya çalıştığını sorgulardım.
O zaman sen de sana laf atanlara kırmamak için gülümse,teşekkür et,göz kırp vs.

hazır kandil gidip dua edeyim..

Son düzenleme:

Takma kafana baska seylerle ugras hatta boyle gelen mesajlara gul gec ogretmen sanirim bizde okuldayken ilgi duyardik ama sadece okulda kalırdı esinde onlarla dalga geciyodur asla o gozle bakmaz gurur duy kocan yakisikli iste. Hem soyle dusun ne cirkin adamlar bile karsini aldatabiliyo adamin icinde olmasi onemli capkinlik

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

2 aynı konu biri kapanır.
Nereden yazacağımı bilemedim...
Her ikisine de yazdım

öncelikle dikkate aldığınız için sağolun..yanlış ifade ettim sanırım..msjlara fln net bir şekilde cevap veriyo onda problem yok..yani iş o boyuta ulaşınca tavır koyuyo..ama mesela normalde yapısı çok güleç..öğrencileri de onun bu yapısından biraz yüz buluyo sanırım..ve taciz edebiliyolar malesef..eşimde yapım bu somurtkan olamıyorum ve dikkatli olduğumu düşünüyorum diyo..öyle olunca ben de yok somurt, sert ol diyemiyorum..değişmiyo karakteri çünkü

canım moral verdin, çok sağol..ben de abartmak istemiyorum..sonuçta herşeyi ortada adamın..teli tüm şifreleri vs..ilk evlendiğimizde kavga çıkmasın diye benden saklamış gelen msjları vs..ondanmıdır nedir hep bir tedirginlik ve kıskançlık hali var..bunu eşime belli edip sıkboğaz etmiyorum ama aşmak da istiyorum..

Son düzenleme:

Velilerle görüşmeli.
Telefon numarasını değiştirip hiç bir öğrenciye vermemeli.
Facebook,twiter,instagram gibi paylaşım ağlarını hiç bir öğrenciye eklememeli..

Asarsin canim asicaksin kafanda bitir ama boyle bi psikolojinin icinde sakin hamile falan kalma

Velilerle görüşmeli.
Telefon numarasını değiştirip hiç bir öğrenciye vermemeli.
Facebook,twiter,instagram gibi paylaşım ağlarını hiç bir öğrenciye eklememeli..

üniversitede hoca olduğu için kazık kadar kızlar bunu yapıyo malesef canım velilik bi durum değil yani (
telini değiştirdi ama sınıf temsilcilerine vermesi gerekti yeni nosunu ve onlar da kendilerince geçerli nedenlerle bazı arkadaşlarına dağıtmışlar..dedim eşime nasıl yaparlar bunu diye, o da çocuklar canım düşünememişler dedi..
Bu arada son bi kaç aydır ilanı aşk mesajı vs yok..ama watsaptan küçük şeyleri bahane edip msj atıyolar..
Bariz asılma yok da yine de huzursuz oluyorum..
Facebook kapattık, artık önünü alamadığımız için, diğerlerinde de öğrencileri yok zaten..

Son düzenleme:
Bence eşin sınırını çizemiyo.
Büyük ihtimal üniversite hocası?
Hepimizin lisede, üniversitede beğendiği hocaları oldu. İlanı aşk etmeyi bırak yüz bulup mesaj bile atamazdık.
Sıcak ve güleç olmak farklı şey, sınırını çizebilse mesaj atamazlardı.
Eşin hatalı bence.

Asarsin canim asicaksin kafanda bitir ama boyle bi psikolojinin icinde sakin hamile falan kalma

bende öyle düşünüyorum..mesela eşim aylardır çocuk istiyo..sırf böyle ufak takıntılarım dinmediği için hamilelik düşünmüyorum..bazen çok saçma geliyo bu kıskançlığım ama tam içim rahat edene kadar düşünmicem canım..

hamile olursan o hormonlar tavan yapıcak psikolojin cok bozulur

canım ben de hep hatayı onda buldum ve çok kavga ettim..önceye nazaran çok daha dikkatli ama yine de ben öğrencilerime ya da iş arkadaşlarıma farklı gözle bakmam diyo..ben de bakmasan da onlar bunu bilemez ve senin sıcak tavırlarını yanlış yorumlarlar diyorum..o da inan dikkat ediyorum ama olmadığım gibi davranmamı isteme lütfen çünkü yapımda resmilik ve soğukluk yok benim..kasılıyorum öyle olunca diyor..bilemedim canım..ben de artık takılmayayım ama nası yapsam ki diye düşünüyorum:26::26:

hamile olursan o hormonlar tavan yapıcak psikolojin cok bozulur

Allah korusun yani hayırlı zamanda hamile kalmayı nasip etsin diyeyim..bu haliyle idare edemiyorum canım ozaman naparım

Son düzenleme:
Canım tedirgin olmakta haklısın..bazı kızlar böyle art niyetli olabiliyor utanma fln yok kendımde ogrencıyım şuam biliyorum...
Bende ilk yıl bi hocama hayranlık duymuştum..saydığınız özellikler mevcuttu o hocam dada ama nasıl desem sınıfta ne kadar tatlı esprılı olsada dısarda yanında gitmeye çekinirdik sert bi duruşu vardı...bence eşinizin tek problemi yumşak davranması yüz bulmalarına sebep olmuş...ama ne güzel hayran olunacak bi kocanız var...şanslı hissedin ve takılmamaya çalışın...mutlu günler

Arkadaşlarım falan eşinin hiç kötü niyeti yok takma kafaya diyolar..biliyorum..ama dışardaki insanlar sıcakkanlılığını farklı yorumlarlar diye korkuyorum..çünkü önlem alana kadar hep taciz ettiler msjla falan, evli olduğunu bilmelerine rağmen..yani hep bir huzursuzum bu konuda oyüzden...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…