• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ki??

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları geliyo..eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

Begenilmek hosuna gidiyor bence yoksa direk tepkisini koyardi bnce esinizle.konusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları geliyo..eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

canım bu durumda kimde olsa kıskanır özgüven eksikliğiyle ne ilgisi var.ben olsam sinir krizi geçirirdim inan..sen iyi dayanıon:)

Canım tedirgin olmakta haklısın..bazı kızlar böyle art niyetli olabiliyor utanma fln yok kendımde ogrencıyım şuam biliyorum...
Bende ilk yıl bi hocama hayranlık duymuştum..saydığınız özellikler mevcuttu o hocam dada ama nasıl desem sınıfta ne kadar tatlı esprılı olsada dısarda yanında gitmeye çekinirdik sert bi duruşu vardı...bence eşinizin tek problemi yumşak davranması yüz bulmalarına sebep olmuş...ama ne güzel hayran olunacak bi kocanız var...şanslı hissedin ve takılmamaya çalışın...mutlu günler:21:

Aynen canım kesinlikle katılıyorum sana..eşim ders dışında da öğrencilerine yardımcı olur..aslında babacanlığından ötürü bu..yani kötü niyeti yok biliyorum ama ne yazıkki çok kötü niyetliler var çevresinde..özellikle dekolte giyinip yaklaşanı mı dersin..ikide bir bişeyi bahane edip yanına geleni vs vs...yani insan sonuçta eşim dikkatli biliyorum ama insanın içi huzursuz oluyo yine de..çoğu zaman aklıma getirmemeye çalışıyorum ama bazen yutamıyorum canım...teşekkürler iyi dileklerin için:54:

canım ben de hep hatayı onda buldum ve çok kavga ettim..önceye nazaran çok daha dikkatli ama yine de ben öğrencilerime ya da iş arkadaşlarıma farklı gözle bakmam diyo..ben de bakmasan da onlar bunu bilemez ve senin sıcak tavırlarını yanlış yorumlarlar diyorum..o da inan dikkat ediyorum ama olmadığım gibi davranmamı isteme lütfen çünkü yapımda resmilik ve soğukluk yok benim..kasılıyorum öyle olunca diyor..bilemedim canım..ben de artık takılmayayım ama nası yapsam ki diye düşünüyorum:31::31::26::26:

İyi de millet eşinin evli olduğunu bilmiyo mu?
Ben de feci cana yakınımdır, sürekli gülerim hatta ama biz sadece sevgili olduğumuz halde bi' Allah'ın kulu cesaret bulup bi'şey yazamaz.
Bence eşin otoriteyle, iyi hoca olma arasındaki çizgiyi çizememis:ssz:
Senin yerinde kim olsa bozulur yani ama ben huyumu değiştiricem diyosan takılmamaya çalışacaksın eşinin bi'şey yapmayacağını biliyosan gül geç. Mesajları da görüyosun illaki.

Begenilmek hosuna gidiyor bence yoksa direk tepkisini koyardi bnce esinizle.konusun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o konuda bişey diyemiyorum canım..beğenilmek kimin hoşuna gitmez ki..herkesin doğal bir ihtiyacı bence bu..yani beğenilmekten hoşlanma sakın diyememki eşime..sadece resmi olmaya çalış diyorum..ama ben daha çok önemsediğim için kendime kızıyorum..eşim de beni kıskanır ama hiç çaktırmaz ve benim gibi takıntı yapmaz..ben de öyle olmak istiyorum..

canım bu durumda kimde olsa kıskanır özgüven eksikliğiyle ne ilgisi var.ben olsam sinir krizi geçirirdim inan..sen iyi dayanıon:)

evet canım gülceksin ama bazen diyorum keşke eşimi çevresindeki tüm kızlar itici bulsalar diye..ne pisimmm...iyce saçmalıyorum yani:9::9::9:

Benim esime de flort derecesinde mesajlar geliyordu bir kisiden.
Ben hic takmadim.
Sonucta esime guveniyorum ve eger bi sey yaparsa kendi kaybeder diye dusunuyorum.
Benim esim de cevap vermektense uzak durmayi tercih etti.
Yapi olarak zaten ciddi ve soguktur.
Ama oyle cana yakinlik adi altinda sakalar kahkahalar, gereksiz muhabbetler vs durumunda tepkimi koyarim.
Esiniz herkesle gerektigi kadar ve gerektigi yerde muhattap olmasi gerektigini bilmeli.

:1::1::1::1:yok canım yaa bendensin merak etme:34:bende eski sevgilimin saçları dökülsün die dua ederdim kimse ona bakmasın die:52::52:

ayy ne komikkk :)) benimkininde aslan yelesi gibi saçları..bi de süslü artiz..gerçi bana yaptırır çoğu zaman kombinini..ben de huyum kurusun tam yakışmadan göndermek içime sinmiyo..sonra da al başına belayı:9::9::9:

Son düzenleme:

Kıskanmamaya çalış diyecem ama çok saçma olucak.. Elinde olmayan birşey sonuçta.. Ama eğerki hem kendine hem eşine güveniyorsan bu sorununu aşmaya çalışmalısın.. Kıskanıp kendini deli ediyorsun sonuçta güzelim..

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Kıskanmamaya çalış diyecem ama çok saçma olucak.. Elinde olmayan birşey sonuçta.. Ama eğerki hem kendine hem eşine güveniyorsan bu sorununu aşmaya çalışmalısın.. Kıskanıp kendini deli ediyorsun sonuçta güzelim..

önceden daha fazlaydı..şimdi arada bir aklıma geliyo..mesela bi kaç gün önce biri derste fotosunu çekip sanki süpriz yapar gibi göndermiş..bu ne dedim eşime..öğrenci çekmiş gizlice canım önemli bişey değil dedi..
kalabalık bi ortamdaydık tepki veremedim o an..
daha sonra da konuyu tekrar açıp büyütmek istemedim..ama çok kızdım içimden..

İyi de millet eşinin evli olduğunu bilmiyo mu?
Ben de feci cana yakınımdır, sürekli gülerim hatta ama biz sadece sevgili olduğumuz halde bi' Allah'ın kulu cesaret bulup bi'şey yazamaz.
Bence eşin otoriteyle, iyi hoca olma arasındaki çizgiyi çizememis:ssz:
Senin yerinde kim olsa bozulur yani ama ben huyumu değiştiricem diyosan takılmamaya çalışacaksın eşinin bi'şey yapmayacağını biliyosan gül geç. Mesajları da görüyosun illaki.

Evet malesef çizemiyo..hep uyardım bu konuda..ama artık üstüne gitmek istemiyorum..çünkü aradığım resmi soğuk adamı hiç bulamıcam..aslında baya değiştirdi kendini eskiye nazaran..yine de tam istediğim gibi değil..ve ben artık bu konuda tartışmak istemiyorum..bari ben görmezden geleyim dedim..onu da nasıl yapcam bilemedim:44::44::44::44:

önceden daha fazlaydı..şimdi arada bir aklıma geliyo..mesela bi kaç gün önce biri derste fotosunu çekip sanki süpriz yapar gibi göndermiş..bu ne dedim eşime..öğrenci çekmiş gizlice canım önemli bişey değil dedi..
kalabalık bi ortamdaydık tepki veremedim o an..
daha sonra da konuyu tekrar açıp büyütmek istemedim..ama çok kızdım içimden..

İnanırım.. Bende çok kıskançımdır en ufak şeyleri büyüten bi tipim.. Ama baktımkı sırf bana zararı var ve ilişkime bu yüzden artık kendimi tutmaya çalışıyorum.. Ve eğerki aranızda güven sorunu yoksa bence bu kadar kafana takıp kendinide eşinide üzme canım...

Benim esime de flort derecesinde mesajlar geliyordu bir kisiden.
Ben hic takmadim.
Sonucta esime guveniyorum ve eger bi sey yaparsa kendi kaybeder diye dusunuyorum.
Benim esim de cevap vermektense uzak durmayi tercih etti.
Yapi olarak zaten ciddi ve soguktur.
Ama oyle cana yakinlik adi altinda sakalar kahkahalar, gereksiz muhabbetler vs durumunda tepkimi koyarim.
Esiniz herkesle gerektigi kadar ve gerektigi yerde muhattap olmasi gerektigini bilmeli.

eşinin yapısında zaten o resmiyet varmış anladığım kadarıyla..ama benimki hep espirili sevecendi hala öyle..yani adam nişanlıyken de böyleydi ve ben farketmemiştim msjlar geldiğini..doğal olarak da bu yapısını sorun etmemiştim..sanırım artık sorun ediyorum :(

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları fln geliyodu yeni evlendiğimizde..gerçi son bi kaç aydır bunları atlattık..ama yine de huzursuzum.eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

kıskanmakta haklısın ama ne kadar kıskansan da bu durum değişmeyecek.

ondan dolayı takmamaya çalış.

ama bekar sevgilisi dahi olmayan erkeklere bu kadar ilanı aşk eden olmaz.

ben olsam kocam nasıl davranıyor da bu kadar cesaret ediyorlar diye şüphelenirdim.

kocanla konuşsan hepten havaya girebilir ama ona davranışlarını değiştirmesini söyleyebilirsin bence.

kıskanmakta haklısın ama ne kadar kıskansan da bu durum değişmeyecek.

ondan dolayı takmamaya çalış.

ama bekar sevgilisi dahi olmayan erkeklere bu kadar ilanı aşk eden olmaz.

ben olsam kocam nasıl davranıyor da bu kadar cesaret ediyorlar diye şüphelenirdim.

kocanla konuşsan hepten havaya girebilir ama ona davranışlarını değiştirmesini söyleyebilirsin bence.

Zaten eşime en baştan beri diyorum herhangi bir durumda senden bilirim ne olursa olsun bir kadın erkekten yakınlık görmezse ileri gitmeye cesaret edemez. O da elimden geleni yapıyorum diyor..bence yeterli değil ama sürekli bu konuda munakasaya girmek istemiyorum..ileri boyutta rahatsız ederlerse ve eşim yine bir şey yapmazsa sonuçlarına katlanır artık

Öncelikle iyi ki varsınız..Nezaman içim sıkılsa sizlerle paylaşıyorum..Sorunum şu: eşimi çok kıskanıyorum..Bunla ilgili topikleri okudum..Genellikle özgüven problemi olanlar kıskanırmış..Ama inanın bende durum farklı..yani kendimi beğeniyorum ve eşim de çok beğenir beni..Yalnız eşimi iş arkadaşları ve öğrencilerinden çok kıskanıyorum..yakışıklı, tatlı dilli,bakımlı,esprili ve seksi, doğal olarak dikkat çekiyo..ve malesef evli olmasına rağmen hep teline ya da facesine ilan-ı aşk mesajları fln geliyodu yeni evlendiğimizde..gerçi son bi kaç aydır bunları atlattık..ama yine de huzursuzum.eşim iyi niyetli ve relax biri..yani kendisine asılanlara yüz vermez ama sert de durmaz..kırmayım diye uzak davranmaz vs..onun bu yapısını değiştiremiyorum..benim değişmem gerek sanki..ne yapmalıyım sizce?

Kıskanmak zarar verici bir duygu tabiki ama sorun sizde değil ki eşinizde. İnsanlarla arasına o mesafeyi koyamadığını hissettiğiniz için kıskanıyorsunuz zaten. Zor bir durum ya :44: Ama bence bu konuyu çok açmayın ve eşinizin aklına sokmayın. Zaten yapacak olan insan her türlü yapar huzurunuzu bozmayın

Back
X