• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam li akıl verin lütfen

Seviyorumonuben

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
195
38
13
27
Bugün bi akrabamızın kınası var. Öğlen damat evine gidip kına yoğrulcsk akşam saat yedide de kına var. Kına yoğurma 3 4 gibi biticek. Kaynanam ordan teyzesine geçicek saat yediye kadar orda kalcak. Bana dediki sen de kal gitme annenlere. İyi de ben başkasının evinde rahat hazırlanamam ki. Arkadaşlar sizce amnemle geri dönüp rahat rahat hazırlansammmı yoksa kaynanamı dinleyi kayannamın teyzesinde kalıp orda mı hazırlansam. Kaynansm bide diyoki alış ben neden elalemin evinde hazırlanayım ki. Bide makyaj yapıcam onu hiç yapamam rahat bi şekilde akıl verin lütfeenn bu arada kayananmın teyzesinin evi kına olacak eve yakın. Annemlerin evine minibüsle gidicez geri. Yarım saat mesafe var annemlerin eviyşe kına arasında arabayls tabii

Bugün bi akrabamızın kınası var. Öğlen damat evine gidip kına yoğrulcsk akşam saat yedide de kına var. Kına yoğurma 3 4 gibi biticek. Kaynanam ordan teyzesine geçicek saat yediye kadar orda kalcak. Bana dediki sen de kal gitme annenlere. İyi de ben başkasının evinde rahat hazırlanamam ki. Arkadaşlar sizce amnemle geri dönüp rahat rahat hazırlansammmı yoksa kaynanamı dinleyi kayannamın teyzesinde kalıp orda mı hazırlansam. Kaynansm bide diyoki alış ben neden elalemin evinde hazırlanayım ki. Bide makyaj yapıcam onu hiç yapamam rahat bi şekilde akıl verin lütfeenn
Bugün bi akrabamızın kınası var. Öğlen damat evine gidip kına yoğrulcsk akşam saat yedide de kına var. Kına yoğurma 3 4 gibi biticek. Kaynanam ordan teyzesine geçicek saat yediye kadar orda kalcak. Bana dediki sen de kal gitme annenlere. İyi de ben başkasının evinde rahat hazırlanamam ki. Arkadaşlar sizce amnemle geri dönüp rahat rahat hazırlansammmı yoksa kaynanamı dinleyi kayannamın teyzesinde kalıp orda mı hazırlansam. Kaynansm bide diyoki alış ben neden elalemin evinde hazırlanayım ki. Bide makyaj yapıcam onu hiç yapamam rahat bi şekilde akıl verin lütfeenn bu arada kayananmın teyzesinin evi kına olacak salona yakın. Annemlerin evine minibüsle gidicez geri. Yarım saat mesafe var annemlerin eviyle kına salonu arasında arabayls tabii

ANNENLERİN ORAYA GİDİP GELMEK SENİN İÇİN SORUN olmycaksa git ayrıca nie alışcakmışsın eşine söyle ben başka yerde rahat hazırlamaıyorum diye

bence annenize gidin hazırlanın ve öyle kınaya gelin.

Annenizin evinde hazırlanın nasil istiyorsanız öyle yapın, kaynananızın canının isteğine göre hareket etmeye yön vermeye gerek yok. Başta nasil giderse öyle gider bırak oda sana saygı duysun. En ufak şeylerde herşeye tamam dersen bi gün hayır dediğinde senden kötü gelin olmaz tecrübeyle sabit.. :)

Back
X