Ne yapsam Nasıl çözsem

Bensiz Aska Doyma

Ol de Rabbim olsun
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
1.973
326
113
İlk olarak konuya nasıl gırecegımı bılemedım alısılmısın uzerıne degıl benım derdım içindednde çıkamıyorum , şöyle acıklayacak olursam eşimle kavgalarımız oluyor ama bu kavgalar şiddetli ve zarar verıcı hem psıkolojık olarak hem fızıksel olarak.Yani bir anda aglama krızlerım oluyor etrafa saldırıyorum eşime vurup orayı burayı kırıp döküyorum adam artık yuzume bakmıyor sorunun bende oldugunun farkındayım ama ne yapacagımı bılemıyorum , içimde ona ve çevreye karsı bırden bır nefret doluyor tartısma sırasında ona vurup cızıyorum vıjdanımı ve benlıgımı cok rahatsız edıyor bu durum artık , olur olmayacak seylerden kavgalar fındık kabugunu doldurmayacak seyler .Sevgısı cok buyuk olmalıkı bana karsı halen sabredıyor , bılemıyorum esımı cok sevıyorum ama bırgun bu yuzden evlılıgım bıterse nasıl ustesınden gelebılırım bu durumun tıbbı tedavı sart bılıyorum ama depresanlarla uyusmak ıstemıyorum sadece

Son düzenleme:
Mrb sizin icin cok uzuldum sizde farkindasiniz ki psikiyatriye gitmeniz sart.depresanlar sizi uyusturmaz.benim esim kullaniyor sadece daha sakin dusunmesini sinirli olmamasini ve mantikli dusunmesini sagliyor.siz uyuyamiyorsaniz uyku hapi verir doktor yoksa depresan uyusturmaz.ama mutlaka ilaclari duzenli ve doktorun dedigi gibi almalisin.sakin kendi kafaniza gore birakip baslamayin daha kotu olursunuz onerim mutlaka hemen gitmelisiniz bakin hersey ne guzel olacak keske daha once gitseydim diyeceksiniz

Durup dururken saldırmıyosun sanırım :)
Vur kız iyi yapıyorsun pasif olup sen dayak yiyeceğine .
Şaka bir yana çok öfkelendiğin de direk duşa gir olduğun gibi kıyafetlerinle otur hatta yağmur misali aksın üstünden sular inan o suyu sesi dinginlik vericektir.
Sen de işe yararmı bilemem ama bana çok iyi geldiği kesin . Bir de üstün körü anlatınca net anlaşılmıyor bir şeyler.Asıl sorun hep askı da kalıyor geçiçi çözümler bir yere kadar.

Son düzenleme:
Eşime , kendıme zarar vermek ıstemıyorum , bugun yıne kavga ettık ona vurdum vururken ıcım o kadar acıdı kı o an keske olseydım dedım ,ne vardıkı ortada, her dedıgı batıyor bana ,agresıf bır yapım vardı zaten ama dahada ılerledı artık evde kımse yokken bıle oraya buraya tekmeler savurmaya basladım yaptıgım dusuk sonrasında bu dahada ılerledı ıcımdekı hırs nedır anlayamıyorum artık.hıcbır sorunumuz yok bana son derece ıtınalı davranan bır adam romantık suprzcı eglencelı ve dahada fazlası benım ıcın herseyı yapabılcek bır ınsan amma bugun bıktım artık dedı ıse gıderkende kendıne ıyı bak aklım sende kalmasın kac kere benım yuzume gozyası doktu bellıkı kaldıramıyor artık kım kaldırırkı

ıcım acıyor ona zarar verınce agresıflık her ınsanda bıraz mevcuttur ama bende cok fazla ,bana hıc vurmadı bunca sey oldu elını kaldırmadı onun bana yaptıgını ben yapınca vıjdanım burada sızlıyor ıste

Kavganın dozunu iyi ayarlamak gerekiyor malesef allah muhafaza o kırılan eşyalar size zarar verebilir çok vaka var böyle.
Ayrıca sinirli bir insan olabilirsin ben de öyleyim ne yapalım şimdi ölelim mi.
Bizi seven böyle sevsin ayrıca ilk vuran asla sen olma haklıyken haksız duruma düşersin .Kimse durup duruken öfkeyle dolmuyor illa ki yılların birikimi vardır arada sırada ağlamaya çalış o nötrlüyor insanı ... Sinirini stresini herşeyini alır.

benıde uzen karsı tarafa esıme zarar vermek allahı var elını kaldırdıgı yok kotu sozude yok ama su son 3 gundur benımle pek konusmuyor bende bugun dedım neden hıc laf atmıyorsun sonra basladık yıne ben her lafına kılıf bulup kavga cıkarıyormusum oyle soyledı gıdıcem evden o zaman rahatlarsın ban ne garezın var dedı cok uzuldum agladım hassas bır yapım var cokta sınırlıyım ama bu asırımı asırı derecede ben bu evlılıgın bıtmesınden korkuyorum sımdı bu sozler lafta kalıyor gunu geldıgınde valızını toplayıp gıdebılırde bu duruma mudahele etmem lazım kendımı toparlamam lazım

Kendini toparlaman için tuhaf olacak söylediğim ama önce dibe vurman lazım kendimi toparlamalıyım deyince olmuyor .
Ya ben zaten insanların duygularını yaşamaya korkmalarını anlamıyorum , bak kaçtır soruyorum niçin bu kadar gergin olduğunu söylemiyorsun aklıma bir tek şey geliyor eşini acaba sevmiyor musun ?

,daha dıbe vuracagımı sanmıyorum kendıme esıme cevreye bu asılıgım canımıda cok acıtıyor , ve emınım baskalarının da canı acıyor ,5 aydır kadardır var bu sorun esımı sevmemıs olsam kendımden cok onu dusunmezdım bu konuyu sıkıla utana actım buraya sırf ona zarar vermemek adına ve bız cok severek evlendık sabrettım bekledım muradımıza kavustuk amam bu kadar severken ona nasıl vurup kırdıgımı kabullenemıyorum hepsı bu

Oncelikle olaya ben sinirli bir insanim agresifim diye dusunmeyerek baslayin bence.
sizin sinirli olmaniz herseyin size batmasi insanlarin sizi boylede sevebilcekleri anlamina gelmiyor. nasil karsi taraftan fedakarlik bekliyorsak bizde etmek zorundayiz diye dusunuyorum yerine gore.
esiniz gercekteen cok sabirli bi insanmis. sizi umursamamak yerine hala aklim sende kalmasin diyor ki aslinda hic hos bisey degil dusunsenize sizi evde kendinizle bile birakmaya huzursuz oluyor. ne kadar yorucu onun icin.
empati yapabilirseniz ne kadar yipratici oldugunu farkedersiniz ve farketmekle kalmayarak elinizde olmayan biseymis gibi davranmaktan vazgecersiniz. bu sizin elinizde eger esiniz bu kadar anlayisli olmasaydi kendinizi frenlemeye calisirdiniz bu kadar karakterinizmis gibi davranmadiniz mesela sinirlendiginiz anda beyninizi kontrol etmek ne kadar zor bilmiyorum sanmayin bende cook sinirli bi insanim ama ne var biliyormusunuz esim ne kadar sabirli agir basli bi insanda olsa belli bi yerden sonra amaan ya baydin artik tavrini yansitiyo ve sanki sorunluymusum gibi kendisini geri cekiyo benim cinnet animda cokta iyi yapiyor o an aklimin basina gelmesini sagliyor ben bu degilim dememi. onceden sinirlenince evde kirilmadik esya kalmazdi suan biseye kizinca 2 gun icimde tutup oturup normal konusabiliyorum siz dusunun. sizin anlattiklarinizdan sizinkinin sinirin disina ciktigini dusunuyorum esinize kendinizi kaybedip el kaldiracak kadar.
siz zaten yeterince hatanizin farkindasiniz tekrar etmeme gerek yok biliyorum ama disardan bi gozlede okumak iyi gelir diye dusunup fikrimi yazdim

tahmınlerım eşin senden yaşça büyük sabırlı, olgun sen çocukça davranıyorsun, eşin seni senden daha çok seviyor bunun farkındasın, alttan aldığını bildiğin için herşeyın hırsını ondan çıkarıyorsun ve bu alışkanlık yapıyor. Bende herşeyde tartışırdım eşimin olgunluğu beni adam ettı ve şu anda çocuğum var ve gözünün içine baktığım bebeğim nasıl titriyorsam eşim şimdiye kadar bana benım çocuğuma davrandığım gibi davranırdı ben şu an onun aşkını anlıyorum. Çok geçmiş olsun canım bebeğin için Allah tekrar ve zamanında nasip etsin inşallah kolay değil bir psikoloktan destek al derim yoksa çok yıpranıcaksınız belli.

Bende bir defa boyle oldum.ams cok zor gunler gecirmistim.ve esime nasil oldugunu anlamadan vurdum.yetmedi etrafi dagittim.ben ben olali hic boyle hatrlamiyordum kendimi.sinir krizi gibi biseydi.hala cok utaniyorum.esim sagolsun beni zorla o halimle zorlayarak disari cikartti o an.ve sakinlestim.esim beni yillardir tanigi icin vurmam onu etkilemedi.yasadiklarimin verdigi bi etkiydi.farkindaydi.tum hirsimi ondan cikarmistim.ve gunlerce pismanlik beni mahvetti.kulagina vurmustum.ve o anki acisi hala gozumun onunden gitmez.toparladik bu olayi.ilk ve sondu.
Ben dua ettim.esimle tartismaya baslayinca herhangi bi konuda icimden dua okuyorum.oda bende sakince konusuyoruz artik cok sukur.birde bazen ofkelendigim an baska odaya gecip kitap okuyorum aninda kafam dagiliyor.yada agliyorum cok kotuysem.

O pismanligi yasamasaydim belkide dahada ilerlerdi durumum ve esimin gozunde psikolojik vakka olarak kalacaktim.bu en kotusuydu.
Sizde o anda pisman olacaginizi dusunerek hareket edin.sonradan pisman olacaginiz seyleri yapmayin.

Ofke duygunuzu kirip dokerek degil baska yollarla imha etmeye calisin.esinizin hauranligini daha cok kazanirsiniz hemde huzurunuz daha yerinde olur.

Wuhh senin ağzından kerpetenle laf alınıyor :)
Ben bir gün eşimin kolunu kestim fırlattığım eşyayla o yarayı her gördüğüm de hatırlıyorum o günü benim için son olmuştur eşyaları fırlatmam.
Bizde çok şiddetli kavga ederdik tv pc kumanda ütü kaç tane kırmışlığım var,o olaydan sonra kesildi .
Artık insan gibi tartışıyoruz
Yani illa böyle bir şey yaşaman gerekmiyor.

mesajın ıcın cok tesekkurler yeterınce aydınladım dıyebılırım bakın ıkı hafta once bır dusuk yasadım belkı bu durumun ılerlemesıne bır sebeptır bu aılelerden ve cevreden cok ıkımız yıprandık bu olayda helede ben , yavas yavas atlatıyorum dıyelım ıste kaybettıgım bebegın uzerıne bu problem boyle sekıllenınce sankı esımıde kaybedecek korkusu olustu , adam ıse gıdıyor sen ıse gıtmıyorsun neden parfum sıktın neden onu gıydın sonucta ıse gıdıyorsun gıbı cumleler sarfetmeye basladım bana karsı hatasının olmayacagını az cok bılıyorum saolsun bunu bana hıssettırdı ve guvendırdı yanı az co nerden ne bulsamda satassam hesabına gırdım farkedıyorum ama aradan sorunuda bulup cıkardım az cok benımle daha cok ılgılenmesını ıstıyorum galıba sımarmaya ıhtıyacım var

E şimdi anlaşıldı canım ya sen resmen duygu dalgalanması yaşıyorsun normal senin hal ve hareketlerin hiç kafana takma bunları Ben de diyorum niçin böyle oluyor acaba , geçmiş olsun canım .

rica ederim aydinlanmaniza faydasi olduysa:)
son cumlene kadar sunu dusunmustum
oncelikle cok gecmis olsun. yasadiginiz tabiki kolay bisey degil.ama esinizi kaybetmekten korkuyorsaniz suan davrandiginizin tam tersini yapmaya kendinizi biraz zorlayin diye fakat ilgi istiyorum diyince bir daha dusundum. cunku ilgi ihtiyaci simartilma ihtiyaci oyle biseyki insani hircinlastiyo gereginden fazla karsindakine yuklenmeye zorluyo bu her hangi kavgaya kizmak gibi bisey degil.
yukarda esim surprizci romantik vs yazinca boyle seylere ihtiyaciniz olmadigini dusunmustum yani yeterince yaptigini ama demekki kendi icinizde beklediginiz bisey var bunu dusunmeniz bence cook iyi bisey bunun uzerine yogunlasip stresinizi azaltabilirsiniz.

Ondan ılgı gormeye fazlasıyla alısıgım alıstırdı, dızlerının arasına alıp kucuk kız gıbı saclarımı tarar dusta benı keseler ve basımı sampuanlar bu adam benı cocuk yaptı fazla zaman ayıramıyor sureklı calısıyor evde tek basıma kalıyorum aıleler fazla uzak olmasada yakında degıller zaten mısafırde sevmıyorum nedense evıme kımsenın gırmesını ıstemıyorum paylasım sıfır yanı

bır sure ıssız kaldı esım daha cok vakıt gecırıyorduk gezıyorduk yanı evde duran bırı degıldım kafamıza esınce bır yerde bulurduk kendımızı sımdı ıse gırdı vardıyalı calısıyor halıyle cokta yoruluyor uyku ve yemek ayırabıldıgı vakıt bu ben ılgısız kaldım , cok tesekkurler hepınınıze cunku psıkolojık bır hastalıgımmı var dıye dusunmeye baslamıstım

oyle bi hastaligin yok bana kalirsa ama bu durumun normal olduguda demek degil yani ilgisizlik ilgi bekleme insani hircinlastirir evet ama kendiniz diyosunuz calisiyo yoruluyo bide huzuru olmazsa o neyle beslenicek ki size ilgi vericek?

oyle bi hastaligin yok bana kalirsa ama bu durumun normal olduguda demek degil yani ilgisizlik ilgi bekleme insani hircinlastirir evet ama kendiniz diyosunuz calisiyo yoruluyo bide huzuru olmazsa o neyle beslenicek ki size ilgi vericek?
ben sorunumun farkındayım zaten calısıyor demek ılgı gostermıyor demek degılkı bana yetmıyor oldu ve buda benı hırcınlastırdı ona karsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…