• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam olmuyor

helloeverybody

:/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2013
1.172
300
133
Merhabalar kizlar
Yurtdisinda yasiyorum, yirmili yaslarimin ortasindayim, universite okuyorum ayni zamanda calisiyorumda. Sorun su ki, kendim icin hicbirsey yapamiyorum. Hep baskalari icin para kazaniyor calisiyorum onu anladim. Evin tum sorumlulugu benim uzerimde. Hep cok istedigim birsey vardi. Turkiyeye tatile gitmek. Ama beni yanliz göndermiyeceklerini soylediler memlekete, annemle babama siz benle gelin dedigimde ise biz gelmek istemiyoruz dediler, benide tek göndermiyorlar asla ve asla.

Neymis evlenince gidermisim. Sunuda ek bilgi olarak söyliyim benim hicbir sosyal yasantim arkadasim yok burda yapayalnizim, bu durumda benim nasil es bulmami bekliyorsa artik? Su yasima kadar sevgilim olmadi, Ailecek asosyeliz kimseyle görusmuyoruz. Ailem bundan gayet mutlu fakat ben kattiyen degilim!.

Ben simdi ne yapayim kafese konulmus gibi hissediyorum kendimi, dunden beri agliyorum acaba bu cile nerede son bulucak diyorum,

Insanlar hayatini Yasarken bu genc yasimda bu kadar sorumluluk ve baski altinda ezilmekten yoruldum artik dayanamiyorum. :KK42:

Caresizim ve hakikatten ne yapacagimi bilmiyorum:KK42:

acaba bir şeylerden mi korkuyolar?
yani Türkiye'den ayrılırken acaba bir sorun mu bıraktılar arkalarında.. sizi ondan mı korumaya çalışıyolar acaba...

Yok canim kimseyle bir husumetligimiz yoktu, yanliz göndermiyorlar ama kendileride gelmiyor, bizimkiler tatil insani degiller..
çok enteresan.. hiç mi akraba özlemi çekmiyorlar acaba..
bizler olmasa da biraz yaşı geçkin insanlar sever öyle hısım akraba ziyaretlerini ne bileyim baya enteresan...

Ben bu konularda biraz sertim. Evlenince mi birey olunuyor? Kadın evlenene kadar ailesini evlendikten sonra kocasını mı "sahip çıkılmak" için yanında taşımalı. Kendi sorumluluğunuzu da üstlenmişsiniz. Güzelce konuşun bu yaştan sonra izin almaya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.

Ben bu konularda biraz sertim. Evlenince mi birey olunuyor? Kadın evlenene kadar ailesini evlendikten sonra kocasını mı "sahip çıkılmak" için yanında taşımalı. Kendi sorumluluğunuzu da üstlenmişsiniz. Güzelce konuşun bu yaştan sonra izin almaya ihtiyacınız olduğunu düşünmüyorum.
+1

Katiliyorum sonuna kadar, ki benim gibi bir insanin sosyal hayati 0 olan bir insan nasil es sahibi olabilir ki? Guzelce defalarca konustum, cok caresizim..

çok enteresan.. hiç mi akraba özlemi çekmiyorlar acaba..
bizler olmasa da biraz yaşı geçkin insanlar sever öyle hısım akraba ziyaretlerini ne bileyim baya enteresan...
Biraz enteresanlar, akrabalarini özlemiyorlar evet. Normal insanlar olsaydi sayet zaten gidip gelmeleri lazimdi turkiyeye, fakat normal degiliz...

okulunuz varmış

orada sosyalleşin öncelikle

işiniz varmış o da sosyal bir ortam

alın bileti gelin türkiyeye de bir otelde yer ayırtın

oldu bitti
Yabanci oldugum icin universite ortaminda arkadaslik edemiyorum, bos zmaninda turkiyedeki gibi malesef islemiyor buradaki sosyal iliskiler herkes cok soguk :( isim var fakat sosyal bir is degil :( kafayi yemek uzereyim :(

yurtdisi derken Almanyada misin? bazi aileleri anlamak da güclük cekiyorum, genc bir insanla kendilerinin istekleri nasil ayni olabilir? yasin o kadar kücük de degil üstelik...
Bende anlamiyorum hakikatten, galiba hayatimin sonuna kadar boyle yasiyicam, böyle yasamaktansa zaten ölmeyi tercih ederim.

Yabanci oldugum icin universite ortaminda arkadaslik edemiyorum, bos zmaninda turkiyedeki gibi malesef islemiyor buradaki sosyal iliskiler herkes cok soguk :KK43: isim var fakat sosyal bir is degil :KK43: kafayi yemek uzereyim :KK43:

yabancı değilsin ki

orada yaşıyorsun

yabancıyım diye başlamazsan hayatın daha kolay olur

Evde birtek ben calisiyorum, benim kazandigim para yetiyor, nasil sosyallesiyimki ailem hicbirseye izin vermiyor..

Annen baban neden çalışmıyor? Bir rahatsızlıkları mı var? Madem her şey senin üstünde biraz daha ağırlığını koymalısın (zaten yapmalısın da neyse).

Evde birtek ben calisiyorum, benim kazandigim para yetiyor, nasil sosyallesiyimki ailem hicbirseye izin vermiyor..

Hem paranı yiyip hem hayatına mı karışıyorlar?!?

Annen baban neden çalışmıyor tüm yük senin üstünde?

Bak güzelcim para kiminse onun sözü geçer. Sen istediğin gibi yaşa, canları çekmezse de evden atamazlar merak etme çünkü dımdızlak kalırlar. Para sende, güç sende. İzin mizin bekleme dilediğini yap. Paranın bir kısmını da gezmeye eğkenmeye ayır hayatını yaşa. Çok kızdım ailene seni sömürüyorlar. Güzel yaşa bu yaşların bir daha gelmez.

Muhtemelen evlenmeye kalksan da sorun çıkaracaklar.

Kendi ülkelerini, akrabalarını özlemiyorlar diyorsun.Duygusal değiller, maneviyetları zayıf sanırım.

Sana ne kadar düşkünler, sevgi gösteriyorlar bilmiyorum tabi ama seni de bir nebze para için araç olarak

görüyor olabilirler.

Hem paranı yiyip hem hayatına mı karışıyorlar?!?

Annen baban neden çalışmıyor tüm yük senin üstünde?

Bak güzelcim para kiminse onun sözü geçer. Sen istediğin gibi yaşa, canları çekmezse de evden atamazlar merak etme çünkü dımdızlak kalırlar. Para sende, güç sende. İzin mizin bekleme dilediğini yap. Paranın bir kısmını da gezmeye eğkenmeye ayır hayatını yaşa. Çok kızdım ailene seni sömürüyorlar. Güzel yaşa bu yaşların bir daha gelmez.
Is bulamiyorlar o yuzden calismiyorlar, tum yuk benim ustumde, ama yinede onlarin lafini dinliyorum, benim yerimde baska bi kiz olsa coktan kacip gitmisti, ama ben onlara karsi hep iyi oldum. Ama demekki iyi olmak para etmiyor. Kendi ailem bana böyle davrandigi icin utaniyorum ben...

Back
X