ne yapsam olmuyor

Bubirveda

Ben Hayatın Mağlubuyum..
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2009
314
37
98
kızlar 5 aydır nişanlıyım.nişanlanmadan önce çok fazla bir birlikteliğimiz olmadı.nişanlımla 2 gün iyiyiz 3 gün kötü.ilk başlarda çok üstüne düştüm hep birlikte bişeyler yapmak istedim birlikte konuşalım bişeyler paylaşalım istedim.ben isteidkçe hiç bişey olmadı.kaçan kovalanır misali oldu yani anlıcanız.üstüne düşmeyeyim dedim belki kendinden ister gezelim konuşalım der ama gene yok.birlikte geçirdiğimiz ilk bayram ama hiç bişey yapmadık dışarı çıkmadık.ewet görüştük ama evleinde yada evimizde.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık.üstüne düşsem olmuyor bişe demeyim desem olmuyor size soruyorum kızlar BEN NE YAPMALIYIM..
onu seviyorum ve aramız iyi olsun istiyorum

tatlım iz nişanlımla 10 yıldır beraberiz subatta nişanlandık ve biranda her şey değişti aynı senin tarif ettiğin gibi oldu resmen kaçıyor benden.ama ben çözdüm bunlar evlilik stresinden bu hale geliyorlar.tamam bizde strese giriyoruz ama bence erkeklerden daha soğuk kanlıyız.bana bir gün seni görünce aklıma borçlar geliyor demişti.iyice psikolojisi bozuldu.demek istediğim seni sevmediğini falan düşünme üstüne gitme.biraz boşvermeyi öğrenmen lazım canım ben yavas yavas öğreniyorum insan daha iyi hissediyor kendini.yoksa yıpranan hep sen olursun

bende takmayayım diyorum boşvereyim diyorum ama olmuyor yapamıyorum bi zamandan sonra neden böle oluyor nerde hata yapıyorum diyorum

senin bir hatan olmadığından emin olabilirsin.kafana taktığın sürece daha çok üstüne gideceksin ve o da bir o kadar kaçacak.sen de onun gibi ilgisizmişsin gibi davran.yapamıyorum diye bir şey yok.evde ağla parala kendini ama onun karşısında dik dur.çünkü biz ne kadar peşlerinden koşarsak onlar o kadar havalanıyor ve daha fazla sinir bozucu oluyorlar.

söylediklerinde haklısın cnm öyle yapmaya çalışıcam bende artık napim.saol fikrin için

neden takmayacaksınız ki, düğüne yakın olan nişanlıları anlarım düğün stresi diyebilirim de düğüne 5-6 ay varsa mesela ve erkek bi tribal enfeksonlardaysa ben iyi niyetle bakmazdım doğru ya kendinde bi bişey olduğunu ya da ailesin bazı konularda baskı yaptığı bu yüzden strese girdiğini düşünürdüm
takmamakla sorunlar hallolmuyor malesef

kızlar 5 aydır nişanlıyım.nişanlanmadan önce çok fazla bir birlikteliğimiz olmadı.nişanlımla 2 gün iyiyiz 3 gün kötü.ilk başlarda çok üstüne düştüm hep birlikte bişeyler yapmak istedim birlikte konuşalım bişeyler paylaşalım istedim.ben isteidkçe hiç bişey olmadı.kaçan kovalanır misali oldu yani anlıcanız.üstüne düşmeyeyim dedim belki kendinden ister gezelim konuşalım der ama gene yok.birlikte geçirdiğimiz ilk bayram ama hiç bişey yapmadık dışarı çıkmadık.ewet görüştük ama evleinde yada evimizde.nasıl davranmam gerektiğini bilemiyorum artık.üstüne düşsem olmuyor bişe demeyim desem olmuyor size soruyorum kızlar BEN NE YAPMALIYIM..
onu seviyorum ve aramız iyi olsun istiyorum

Nişanlınla aynen bu şekilde konuşmayı denemelisin bence. Elinden geleni yapmışsın,ona böyle böyle diye anlat. Gerisi ona kalmış...

Back
X