İyi geceler sizde de oluyor mu ben aklımda hep olumssuzluklar hep kotu senaryolar var mutlu olamıyorum.Bazen en olur olmadik anda 1 senelik mevzu aklima geliyor ve o anımi üzüntüyle geciriyorum.Aklima hep kötü yasadiklarim geliyor üzüldüğum anlar.Nedensz durup duruken. Insanlara olan inancimi yitirmisim, her lafta bin doğru arar oldum. Bazen diyorum ne var hersyi bilecek kadar saftirik ol bilme cok sey bilmek mutsuzluk getirir derlerdi de inanmazdim bazi anlrda kör olmk mi gerek? Ya da gamsiz ? Bu icime girip yerlesen olumsz dusuncelerle nasıl başa cikicam. Hic bisey mutlu etmiyor kesmiyor insanlar samimi gelmiyor
.Inancimi kaybettim gibi hislerimi de kaybettim. Biri bisy dese inanmıyorum hislerim kuvvetlidir icime doguyoo bazende .sizde de bole karamsar düşünceler oluyor mu ? Raahat kovermis bri olamadim gitti... Gereksz nekadar ayrıntı varsa düşündugumden galiba hep verip hic alamamaktan galiba.uzattim herkese iyi geceler. .
.Inancimi kaybettim gibi hislerimi de kaybettim. Biri bisy dese inanmıyorum hislerim kuvvetlidir icime doguyoo bazende .sizde de bole karamsar düşünceler oluyor mu ? Raahat kovermis bri olamadim gitti... Gereksz nekadar ayrıntı varsa düşündugumden galiba hep verip hic alamamaktan galiba.uzattim herkese iyi geceler. .