ne yapsam rahatlarım?

chicaloca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
313
74
kızlar evliyim ve bebek bekliyorum.. Çevrem de kimse yok konuşcak bi arkadaşm gidip gelecek bi komşumda yok akrabalarm yengelerm eltim felanda çok yakın değiller gelip gitmezler..Tüm gün evde oturup televizyon izlemekten bunaldım.Arada bi kaynanm gile gidiyorum başka bi aktivitem yok. Hamile olduğum için çok yoramıyorum kendmi spor felan da yok. işten gelince eşim de yorgun oluyo onada bişey diyemiyorum.Yapcak bişey arıyorum o kadar boş kalıyorum ki bu sefer kendmi dinliyorum kalbimmi hızlı atıyo yok bebekmii oynamadı o mu oldu bumu oldu...! rahatlamak istiyorum çok bunalıyorum napabilirm ? :KK43:

kızlar evliyim ve bebek bekliyorum.. Çevrem de kimse yok konuşcak bi arkadaşm gidip gelecek bi komşumda yok akrabalarm yengelerm eltim felanda çok yakın değiller gelip gitmezler..Tüm gün evde oturup televizyon izlemekten bunaldım.Arada bi kaynanm gile gidiyorum başka bi aktivitem yok. Hamile olduğum için çok yoramıyorum kendmi spor felan da yok. işten gelince eşim de yorgun oluyo onada bişey diyemiyorum.Yapcak bişey arıyorum o kadar boş kalıyorum ki bu sefer kendmi dinliyorum kalbimmi hızlı atıyo yok bebekmii oynamadı o mu oldu bumu oldu...! rahatlamak istiyorum çok bunalıyorum napabilirm ? :KK43:

Yürüyüs yapmayi düsünmez misiniz? faydasi olurdu size günlük 1 saat yada 30 dk?

yürüyüşlere çıkın hem doğumunuza yardımcı olur. ya da bir kursa gidin dil kurdu gibi veya müzik aletleriyle ilgili olabilir kendinizi de geliştirmiş olursunuz devamlı evde olmak bunaltır sizi

Canım benim doğuma çok az kalmış bence bu son rahat günlerin sıkılsanda değerini bil derim .. :KK66:)) kazasız belasız kolay bir doğum yaparsın inşallah :emir_bebek::nazar::nazar::nazar::KK70:

Tadini cikartin... Surda kalmis bikac ayiniz hayirlisiyla, sonra bugünleri cok ariyacaksiniz...:KK14:

Bebek bekliyormussunuz kisisel gelisim cocuk gelisimi ile ilgili kitaplar okuyun hamilesiniz de ilginizi çeker hemde faydali olur

doğunca da televzyon izlediğiniz rahat günleri özlediğinizi fark edeceksiniz:KK53:
Allah kucağınıza almayı nasip etsin
ama ben de yürüyüşü öneririm.. kendinizi yormadan tabiki

Kitap okuyabilirsiniz. Kurslara gidip orada arkadas bulabilirsiniz. Yurumek cok iyi gelir. Ara sira cikip alis veris yapmak da sizi rahatlatir. Hayirlisiyla saglikla bebeginizi kucaginiza almanizi dilerim. Allah anali babali buyutmek nasip etsin.

ben olsam bol bol uyurdum ki hamileyken cok ama cok uyumustum..iyiki de uyumusum,yavru dogunca bi sure uykuya veda diyor insan:KK37:
cok bos vaktiniz varsa hatim indirebilirsiniz,bebegim karnimdayken ettigim dualarin tadi bi baskaydi:KK36:
bide mumkun oldugunca hareket edin,eger spor yuruyus ya da yoga gibi biseyler yaparsaniz dogumunuz kolay olur.
saglikla alin kucaginiza..

Kitap okumak bebek için bişeyler örmek kapı süsü şekeri lohusa bardağı gbi şeyler hazırlamak iyi geliyor canım. Sağlıkla sonlansın gebeliğin. Mutlulukl kucakla bebeğini.

Hamilelik bi hastalık değildir.. Spor da yaparsın,sinemaya da gidersin,yüzmeye de gidersin,çarşıya pazara da.. Bebeğin eksikleri bitti mi? Git alışveriş merkezlerine yavaş yavaş bütün eksiklerini hallet hem canın sıkılmaz hen işlerini halledersin

Ay beni ne korkuttular ne korkuttulaaar bebek doğunca nefes alamayacaksın, öleceksin, mumla arayacaksın vs. İnan hayatıma bi güzellik geldi ya. O olmadan ne yapıyormuşum diye düşünüyorum hep. Evet zor ama inanıllllmaz keyifli. Ayrıca kızımı emzirirken izlemediğim program dizi kalmadı. Bak 3 saattir uyuyo ben de keyif yapıyorum.

Bence cıkıp yürüyüş yapın, takın kulağınıza bir müzik. Yürüyebildiğiniz yere kadar yürüyün. Ben doğumda yürümenin cok faydasını gördüm.

Ay beni ne korkuttular ne korkuttulaaar bebek doğunca nefes alamayacaksın, öleceksin, mumla arayacaksın vs. İnan hayatıma bi güzellik geldi ya. O olmadan ne yapıyormuşum diye düşünüyorum hep. Evet zor ama inanıllllmaz keyifli. Ayrıca kızımı emzirirken izlemediğim program dizi kalmadı. Bak 3 saattir uyuyo ben de keyif yapıyorum.

Bence cıkıp yürüyüş yapın, takın kulağınıza bir müzik. Yürüyebildiğiniz yere kadar yürüyün. Ben doğumda yürümenin cok faydasını gördüm.
2 ay geçsede oğluşumla zaman geçirsem Allah bebeğini sana bağışlasın canım :)

Bende aynı dertten müzdaripim canım evde yalnızlıktan kafayı yiyorum bebeğîmi bekliyorum dört gözle o_O

X