Ne yapsam şaşırdım.

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
Merhaba kk bayanları;

Konuyu açıp açmamak arasında tereddütte kaldım aslında ama dayanamadım açım dedim..

Şimdi şöle bir durum varki;

babamın arkadaşının oğlu varmış.28 yaşında ,belediyede kütüphanede çalışan,üniversite mezunuymuş kendisi.

babamın arkadaşı babama tatlikis ile br görüştürsek ,konuşsalar ,internetten,yüzyüze ..istemeye gelelim diyor.babamda tatlikis ile konuşmalıyım diyor..

Geçen hafta annemle babam konuşuyor böyle bir durum var konuş diyee.

Annemde benmle konuştu.ben ilk başta hayır olmaz dedim ama kararsızımda açıkcası.

yaşım 21 henüz gencim hem çalışıyor hem okuyorum ...

Ne yapsam şaşırdım ,sizinde tecrübeli arkadaşların yorumlarını almak istedim..

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm bence de daha yaşın küçük sayılır. Ama tanışıp görüşebilrisiniz hemen evlenecek değilsiniz ya. Yani en azından ailenizin bu konuda ısrar etmemeleri lazım. Öyle hemen tanışsınlar konuşsunlar evlensinler olmaz ki...

cnm bence de daha yaşın küçük sayılır. Ama tanışıp görüşebilrisiniz hemen evlenecek değilsiniz ya. Yani en azından ailenizin bu konuda ısrar etmemeleri lazım. Öyle hemen tanışsınlar konuşsunlar evlensinler olmaz ki...

Bende hemen istemiyorum açıkcası.ailem çok şükür ısrarcı davranmıyor.ama tanışmaya gidince de illaki ciddi olduğun,istediğin için gidiceksin herkes o şeklde görücek

bi tanış nolcak ki belki de gerçek aşkın odur :)
hemen evlenecek değilsin ya tanıştığın için :)

canım ailenin yapısını bilemem tabii ama ilerde acaba görüşsemiydim dememek için istersen bi görüş.. belki karşılıklı anlaşamıcaksınız o zaman çocukta sende ailenize durumu açıkladığınızda konu kapanıcaktır.. tabii yine aileni yaşadığın çevreyi sen tanıyosun kararı sen vericeksin ama benim fikrim bu yönde..

tanışmakta yarar var bencede.evlenecek degilsin hemen ama bu işler hiç belli olmaz bakarsın hoşlanırsın çocuktan.

en iyisi sanırım görüşmek olucak herkesin yorumu bu şekilde...

ne kadar zor işlermiş ya..

bekle derim henüz cook erken yasin daha 21

akıl yaşta değil başta derler ama ben bu lafa pek sıcak bakmıyorum ne kadar mantıklıda düşünülse bu evlilik sonuçta bir ömür beraber olacağım insan
yani bilemiyoruum o sorumlulukları yerine getirebilir miyim diye düşünceler içindeyim açıkcası..

Öncelikle sen evlenmeyi düşünüyor musun?

Eğer düşünmüyorsan daha erken ve görüşmemelisin bence...

Aileler işin başlangıcında içine girmişler, bir şekilde karşı taraf ciddi düşünüyor, ben çok gördüm bi görüşmekten bişey çıkmaz deyip sonradan üzülen....

Konu, bu işi senin ne kadar ciddiye alıp almadığında alakalı tatlım...

Canim yasin cok genc. bence bu tur tanismalar icin cok erken. senin sosyal cevren yok mu. Kendi bulacagin insanlarla daha mutlu olacagini dusunuyorum. aileler isin icerisine girince omur boyu icinde kalacaklardır. onu unutma...

Tanışmak demek hemen evlenmek demek değil ki. Tanışırsınız bakarsınız nasıl biri, hayata bakış açısı nasıl. Kişiliği oturmuş mu vs. Konuşmaları, hareketleri kendini ele verir zaten. Hemen evlenmek gibi bir niyeti varsa, eğer siz istemiyosanız evlenmek, bunu açıkça söylersiniz.

Son düzenleme:
canim yasin bir onemi yok. ama senin sosyal bir cevren yok mu. neden aileni karistiriyorsun...

Tanışmak demek hemen evlenmek demek değil ki. Tanışırsınız bakarsınız nasıl biri, hayata bakış açısı nasıl. Kişiliği oturmuş mu vs. Konuşmaları, hareketleri kendini ele verir zaten. Hemen evlenmek gibi bir niyeti varsa, eğer siz istemiyosanız evlenmek, bunu açıkça söylersiniz.

TAMAM gçrüşürüm ama amaç burda zaten evlenmek ,sonucunda evlenmek için konuşulmya gidiiyor.
evlenmek gibi bir niyetim yok aslında.
sonuçta;daha okulum var .okulum bitmeden kariyerime tam tamına sahip olmadan olsun istemiyorum açıkcası.öbür türlü olursa ben altından kalkamam açıkcası

Aileler tanıştırınca pek öyle olmuyor.Yani daha erken filan denmiyor.
Eh hadi tanıştınız,beğendiniz.Şunun adını koyalım,en azından söz keselim deniyor.
Dikkat :10:

canim yasin bir onemi yok. ama senin sosyal bir cevren yok mu. neden aileni karistiriyorsun...

tabikide var.ben ailemi karıştırma gibi bir durum söz konusu değildi .kendilerince konuşulan bir durum canım.bende isterim sevfiğim insanla olsun,o heyecanları yaşım edim

Aileler tanıştırınca pek öyle olmuyor.Yani daha erken filan denmiyor.
Eh hadi tanıştınız,beğendiniz.Şunun adını koyalım,en azından söz keselim deniyor.
Dikkat :10:

kesinlikleee..daha fazla ne diye uzatıyorsunuz deniliyordur..çevremde gördümm

TAMAM gçrüşürüm ama amaç burda zaten evlenmek ,sonucunda evlenmek için konuşulmya gidiiyor.
evlenmek gibi bir niyetim yok aslında.
sonuçta;daha okulum var .okulum bitmeden kariyerime tam tamına sahip olmadan olsun istemiyorum açıkcası.öbür türlü olursa ben altından kalkamam açıkcası

Tamam amaç evlilik için bir görüşme yapmak ama şu an 'görücü usülü' dediğimiz görüşmeler eskisi gibi değil. eskiden 1-2 görüşmenin ardından nikah kıyılırmış. Şimdi gençler araya en az 1 sene zaman koyuyor. Evlenme niyetinde değilim demişsin o zaman görüşmene hiç gerek yok. Okulun bitmeden, ekmeğini eline almadan zaten evlenme.

Tamam amaç evlilik için bir görüşme yapmak ama şu an 'görücü usülü' dediğimiz görüşmeler eskisi gibi değil. eskiden 1-2 görüşmenin ardından nikah kıyılırmış. Şimdi gençler araya en az 1 sene zaman koyuyor. Evlenme niyetinde değilim demişsin o zaman görüşmene hiç gerek yok. Okulun bitmeden, ekmeğini eline almadan zaten evlenme.

haklısın..
okulumun bitmesine 2 senem var güzel işim var ama daha ileri daha sağlam adımlar atmak için ben bunlar için çırpınmalıyım bu yaşta evlilik için değilki.işten çık eve git yemek,temizlik ..
herşeyi zamanında yaşamak güzel ..

haklısın..
okulumun bitmesine 2 senem var güzel işim var ama daha ileri daha sağlam adımlar atmak için ben bunlar için çırpınmalıyım bu yaşta evlilik için değilki.işten çık eve git yemek,temizlik ..
herşeyi zamanında yaşamak güzel ..

Tamam işte cevabı kendin verdin canım. Sen evlenmek istemiyorsun. Evlenirsen çok şey içinde kalacak. Ve evet işin içine aileler girdi mi çok farklı bir boyut kazanıyor durum. Flört döneminin tadını çıkaramıyor insan. Sen görüşme o halde bu çocukla.

Son düzenleme:
Back
X