Ne yapsam şaşırdım.

haklısın..
okulumun bitmesine 2 senem var güzel işim var ama daha ileri daha sağlam adımlar atmak için ben bunlar için çırpınmalıyım bu yaşta evlilik için değilki.işten çık eve git yemek,temizlik ..
herşeyi zamanında yaşamak güzel ..

canım bu yazdığın için seni gerçekten tebrik ediyorum. sen gayet aklı başında hedefleri olan birisin bence hiç bu tanışma işine falan girme. dediğin gibi aileler işin içinde olduğu için ciddiyetle başlar ve devam eder. sen bu yazdıklarını ailene söyle ve tanışmak istemediğini söyle. unut gitsin bu konuyu da:13::13:

öncelikle düşüncelerinden dolayı seni takdir ettim.
bence de 21 yasındaki okuyan bir kızın ilk önceligi okulu ve kariyeri olmalı.
önünde senin en az 3 4 senen var, ailelerin isin icinde oldugu bir durumda bu kadar bekleyemezsin muhtemelen. karsındaki kisi de 28 yasında oldugu icin muhtemelen cok fazla beklemeden evlenmek isteyen biri olabilir, bence sen ne kendi kafanı bulandır ne de aileninkini , su an ciddi bir ilişki düsünmedigini daha cok erken oldugunu belirterek gorusmekten kacın bence.

tanıştırılmak istediğin çocuk; mesleğini eline almış, evlilik yaşı da gelmiş bir genç..dolayısıyla aileler istemese bile, kendisi fazla uzatmadan evlilik olsun isteyecektir...
Okul bitince evlenirim, çok geç evlenmeyi düşünmüyorum diyorsan çocuğu bir görmende sakınca yok...hatta birbirinizle uyuşabilir, birbirinizden hoşlanabilirsiniz de.. bunu birbirinizi görmeden bilemezsin..
Ancak evliliği okul bittikten çok sonra düşünüyorsan teklifi hiç görüşmeden direkt reddet canım..
zaten yaşı da senden epeyce büyük, bence evleneceğin kişi şu an seninle aynı sıralarda otoruyor olmalı...Allah mutluluk versin her zaman tatlikis...:61:

onu daha önce gördün mü? eğer görmediysen uzaktan bi bak bakalım. o zaman isteyip istemediğine karar verebilirsin. görmediysen görüncce hoşlanmayabilirsin. bu sefer aileler birbirlerine mahçup olur.

Back
X