ne yapsam suc biktim artik

eşler genelde karısının annesini evde pek istemez bi de belki birşeyden sebep sana bir kızgınlığı vardır ve o yüzden her şeyi sorun ediyordur ya da sana olmasa da hayatında olan başka bir şeye kızgınlığı vardır bence bu kızgınlığın sebebini bulmalısın

Onun kizginligini bulana kadar ben mahvolucam herlde cunku kapali kutunun biridir birsey anlatmaz ama herseye karisir bunaltir beni ayrica bu durum ara ara alevlenmekle birlikte bir yildir boyle yani annemden cok cok once

bütün sebepleri irdeledik, eşin sana sadık bir insansa daha da derdi nedir ben anlayamadım

g.............kalkmıştır bence...
tek sorun
evde insan gibi bir eşin olması..

her dedıgıne evet deme
ara sıra çemkir
dısarı cıktıgı zaman hesap sor..senin canın varda benım yok mu falan de.

huzur batmıştır..

madem ciddi anlamda bıktın, bunları dene.belkı kendıne gelir öküz.

zayıf yönlerini bul ve ona göre konusmanı yap..

Son düzenleme:
g.............kalkmıştır bence...
tek sorun
evde insan gibi bir eşin olması..

her dedıgıne evet deme
ara sıra çemkir
dısarı cıktıgı zaman hesap sor..senin canın varda benım yok mu falan de.

huzur batmıştır..

madem ciddi anlamda bıktın, bunları dene.belkı kendıne gelir öküz.

zayıf yönlerini bul ve ona göre konusmanı yap..

valla niyeyse hep böyleleri el üstünde tutuluyor..Ben anlamıyorum bu erkek milletini..

valla niyeyse hep böyleleri el üstünde tutuluyor..Ben anlamıyorum bu erkek milletini..

aynen..erkekler çemkirik eşleri daha çok seviyor.
ayrıca kötü olan her zaman iyidir..

bence bu konuda sağlam bir araştırma yapsınlar,haklı çıkacağıma inanıyorum.

Son düzenleme:
aynen..erkekler çemkirik eşleri daha çok seviyor.
ayrıca kötü olan her zaman iyidir..

bence bu konuda sağlam bir araştırma yapsınlar,haklı çıkacağıma inanıyorum.

valla çevreme şöyle bir bakıyorum da bir de kendi hayatıma valla haklısın =))

Elti Adayım şimdiden hepisine posta koyuyor k.v. yanında kayınbiraderime nereye her estiğinde annenin evine giyormuşsun diyor kayınvalidem ses çıkartmıyor biz daha 2 aylık evliyiz 1 akşam yukarı çıkmadık diye kadın hüngür hüngür ağladı karşımda ben oğlumu göremiyorum diye Allah'tan kork anne dedim 1 gün dışarda yedik her akşam görüyorsun dedim..yine suçlu ben oldum

bu arada 2,5 yıllık evliyim artık :D

valla çevreme şöyle bir bakıyorum da bir de kendi hayatıma valla haklısın =))

Elti Adayım şimdiden hepisine posta koyuyor k.v. yanında kayınbiraderime nereye her estiğinde annenin evine giyormuşsun diyor kayınvalidem ses çıkartmıyor biz daha 2 aylık evliyiz 1 akşam yukarı çıkmadık diye kadın hüngür hüngür ağladı karşımda ben oğlumu göremiyorum diye Allah'tan kork anne dedim 1 gün dışarda yedik her akşam görüyorsun dedim..yine suçlu ben oldum

bu arada 2,5 yıllık evliyim artık :D

devir böyle...
aşırıya kaçmadan çemkircen valla..başı ağrıyanların çoğu sessiz-sakin eşinin sözünden çıkmayanlardır..

çünkü mutlulukta batar insana..bazı insanlar sorunları sever...atraksiyon ister:27::27:

en önemlisi ; nabzına göre şerbet vericeksin..

devir böyle...
aşırıya kaçmadan çemkircen valla..başı ağrıyanların çoğu sessiz-sakin eşinin sözünden çıkmayanlardır..

çünkü mutlulukta batar insana..bazı insanlar sorunları sever...atraksiyon ister:27::27:

en önemlisi ; nabzına göre şerbet vericeksin..

Aslında doğru bak ne zaman benim sesim çıkmaya başladı o zaman kayınvalidem az susmayı öğrendi hoş sustu da ne oldu kocasını doldurdu çocuklarını doldurdu..

Az yüzün yırtık olacak ki mutlu olabilesin..

Maalesef durum bu :ssz:

Back
X