Ne yapsam suç

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Erkek arkadaşım uzun zamandır olgun ol çocuksu olma deyip duruyo.Bu aralar ilgisiz.O aramayınca bende aramıyorum.Bana trip atıyo.Buluşmuyoruz kaç haftadır.Neden buluşmuyoruz diye de soramıyorum.Ne desem suç.Neymiş ben bahane arıyormuşum ayrılmak için.Ben ilgilensem suç ilgisiz olsam suç.Kankileriye geçen hafta buluştu.Bende laf yaptım benimle görüşmüyo diye.Gene haksız oldum.Nasıl davrancam bilemedim artık :(

Eski sevgili olayını nasıl halletiniz ya? Hala görüşüyorlar olmasın? Bu halleri de ondan olabilir.
Sanmıyorum.Zaten kadın baska sehırde yasıyo.Görüşmez herhalde.Bidaha açmadık o kadının konusunu.Aramıyo ama ilgiyu falan benden beklıyo.Ben olgun degılmısım fesatmısım

arkadaşım sen fazla mı safsınnn yoksa fazla mı kendine güvensizsin bir çözemedim seni.Acı çekmekten ezilmekten zevk mi alıyorsun.Ayrıl şu adamdan böyle sevgililik olmaz.haftalardır görüşmemek nedir ya.zaten ayrılmışsın da haberin yok.aklını başına al artık kendine değer ver

Sanmıyorum.Zaten kadın baska sehırde yasıyo.Görüşmez herhalde.Bidaha açmadık o kadının konusunu.Aramıyo ama ilgiyu falan benden beklıyo.Ben olgun degılmısım fesatmısım
Ben senin izmir falclarındaki yorumunu gördüm geçenlerde, bence bahsedilen kadın bu kadındı. Normalde tövbe ettim; ama izmire gelirsem o adama ben de gitcem. Bence seninki suç bastırıyor, görüşüyor hala, sen didikleme diye yapıyor.

Ben senin izmir falclarındaki yorumunu gördüm geçenlerde, bence bahsedilen kadın bu kadındı. Normalde tövbe ettim; ama izmire gelirsem o adama ben de gitcem. Bence seninki suç bastırıyor, görüşüyor hala, sen didikleme diye yapıyor.
Sanmıyorum o düşmez herhalde.Bu adam gayet iyi ya ben memnunum falcıdan çogu şeyi biliyo.İki hafta sonra ben bidaha gidicem ona.Yaa son günlerde cok kavga ettık Sürekli bi kavga falan.Bu aralar beni çok azarlıyo.benle bulusmuyo falan sınır oluyorum bende.arkadaslarımla falan buluscam ona da bulusalım demıcem

arkadaşım sen fazla mı safsınnn yoksa fazla mı kendine güvensizsin bir çözemedim seni.Acı çekmekten ezilmekten zevk mi alıyorsun.Ayrıl şu adamdan böyle sevgililik olmaz.haftalardır görüşmemek nedir ya.zaten ayrılmışsın da haberin yok.aklını başına al artık kendine değer ver
Param yok falan diyo.Neden bulusmuyo bılmıyorum

Back
X