- 8 Haziran 2010
- 2.802
- 8.293
- 158
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Kardes senin sevgilin evlat olsa sevilmez sen hala pesindesin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arabasız bi yere gitmiyo.İlla bi yere gitcekse arabayla gidiyo.Neymıs 1 lirası yokmus.Bende azgımı açmıyorum artıkeski konularınızı da bir baktım da param yok deyip buluşmuyor ve arkadaşlarıyla her gece alkol tüketiyor demişsiniz. 2 çay 5 lira ya görüşmek isteyen insana ne engel olabilir. ya da sahilde el ele yürümek bedava. her gece alkol tüketecek parası varsa parasızlık bence mazeret. siz de bu kadar saf olmayın. size zamanını bile vermeyen birinden ne bekliyorsunuz anlamak güç.
Bi de benim karşıma başka biri çıktı iş yerinden.Hayatımdaki insanla çok farklı biri.Alkolu falan yok.Daha agır bir insan.Ama 2 yılım geçti digeriyle de ne bilimBana kalırsa şu çocukla sadece vakit kaybediyorsunuz. hiç mi kendinize değer vermiyorsunuz da hak ettiğim bu değil benim demiyorsunuz. yüzünüzü bile haftalardır görmeyecek kadar, bu yüzden kaybetme korkusu yaşamayacak kadar umursamaz biri var karşınızda. daha sevgili olmayı beceremezken hayat arkadaşı nasıl olacak size bir ömür bunu düşünün. kol kopmuş artık iyileşmez koparıp atın emin ol rahatlarsın
canım bak seninki sevgi değil bir kere alışkanlık.. o ayrılık aşaması zor geliyor insana. bitti desen tabi önce kafanda bitireceksin o kadar huzur bulacaksın ki.. ben de kendimden biliyorum, kaç kez konu açtım buraya. bir daha beni kimse sevmez kimseyle o duyguları yaşayamam diye diye 2 senemi vermişim. çok değil bir kaç gün önce, en son açtığım konuyu okur musun rica etsem. bir anda her şey değişir hayatın değişir, hatırlamazsın bile bu yaşananları. bırak seni seven zaten senle olmak için çabalar, gözünde o mutluluğu görmek için etrafında döner. bunları hak etmiyor musun senBi de benim karşıma başka biri çıktı iş yerinden.Hayatımdaki insanla çok farklı biri.Alkolu falan yok.Daha agır bir insan.Ama 2 yılım geçti digeriyle de ne bilim
Tabı kı hak edıyorum.Yaa bi de bu adam evlenmıs ayrılmıs.İçmeyı sevıyo.Bana bu aralar düşkün degil.Hiç bululmuyoruz bile.Ne bilim yaa eskisi gibi degiliz.Onla evlenırsem mutlu olmam sanırım yacanım bak seninki sevgi değil bir kere alışkanlık.. o ayrılık aşaması zor geliyor insana. bitti desen tabi önce kafanda bitireceksin o kadar huzur bulacaksın ki.. ben de kendimden biliyorum, kaç kez konu açtım buraya. bir daha beni kimse sevmez kimseyle o duyguları yaşayamam diye diye 2 senemi vermişim. çok değil bir kaç gün önce, en son açtığım konuyu okur musun rica etsem. bir anda her şey değişir hayatın değişir, hatırlamazsın bile bu yaşananları. bırak seni seven zaten senle olmak için çabalar, gözünde o mutluluğu görmek için etrafında döner. bunları hak etmiyor musun sen
Senin tek suçun kendini bu kadar aşağılatman, yerlerde sürükletmen tabiri caizse.. Aç eski konularını bi oku..Erkek arkadaşım uzun zamandır olgun ol çocuksu olma deyip duruyo.Bu aralar ilgisiz.O aramayınca bende aramıyorum.Bana trip atıyo.Buluşmuyoruz kaç haftadır.Neden buluşmuyoruz diye de soramıyorum.Ne desem suç.Neymiş ben bahane arıyormuşum ayrılmak için.Ben ilgilensem suç ilgisiz olsam suç.Kankileriye geçen hafta buluştu.Bende laf yaptım benimle görüşmüyo diye.Gene haksız oldum.Nasıl davrancam bilemedim artık![]()
ayrılmak için yeterince nedenin var. hem evlenip ayrılmış alemlere düşkün biri. bir daha evleneceğini ben sanmam. zaten buluşmaya parası yok, evlenmesi imkan dahilinde gözükmüyorTabı kı hak edıyorum.Yaa bi de bu adam evlenmıs ayrılmıs.İçmeyı sevıyo.Bana bu aralar düşkün degil.Hiç bululmuyoruz bile.Ne bilim yaa eskisi gibi degiliz.Onla evlenırsem mutlu olmam sanırım ya
E daha niye ayrilmiyorsun sorun yasayim da konu acmak icin sebebim olsun diye mi yani bile bile lades demek ne bileyim bi kere geliyoruz hayata olmadi zamani geri dondureyim diye bir sey yok duzgun tercihler yapin ki keske demeyin.Tabı kı hak edıyorum.Yaa bi de bu adam evlenmıs ayrılmıs.İçmeyı sevıyo.Bana bu aralar düşkün degil.Hiç bululmuyoruz bile.Ne bilim yaa eskisi gibi degiliz.Onla evlenırsem mutlu olmam sanırım ya
Neden kı.evlencem tekrar dıyo ama ne zaman belli degilayrılmak için yeterince nedenin var. hem evlenip ayrılmış alemlere düşkün biri. bir daha evleneceğini ben sanmam. zaten buluşmaya parası yok, evlenmesi imkan dahilinde gözükmüyor
Alıştım kopamıyorumDünyada başka erkek kalmadı mı ne bu inat.
zaten ayrılmışsın da haberin yok
Nicki de sensizasla...![]()
Gene kavga cıkardı.Bana ok. Yazdı.Bende begenme işaretı attım facede.Kufur ettı.Ne bılım ya degısıkOlgun biri gibi ol ve ayrıl ama sonrasında barışma
Boşversene yaa, ayrıl gitsin kes irtibatıGenee kavga
Gene kavga cıkardı.Bana ok. Yazdı.Bende begenme işaretı attım facede.Kufur ettı.Ne bılım ya degısık
Ben aramadım o da aramadı.Ben aramayı düşünmüyorum bile artık.Kafamda bitrş İki yılım çöpe gittiBoşversene yaa, ayrıl gitsin kes irtibatı
Giden iki yıl olsun, tecrübeden say, bundan sonra musmutlu ol inşallahBen aramadım o da aramadı.Ben aramayı düşünmüyorum bile artık.Kafamda bitrş İki yılım çöpe gitti