iyi akşamlar kızlar ben nişanlımla biraz kırgınım içten içe . Bana diyorki az konuş herşeyi ben yöneteyim istiyosun . Alakası yok ben sadce bir geline nasıl davranılması gerekiyorsa o ilgiyi bekliyorum. Yani karşı tarafın ne yapması gerektigni ben söyliyorum suçlu ben oluyorum e bu sefer söylemesek birşey oldugu yok . Zaten bir insan durduk yere kimseye bagırıp çagırmaz yada birşeyleri deşme gereği hissetmez eger deşiyorsam birşeyleri demkki çok rahatsız olmuşudur. Ya insan evlencegi insanla herşeyini paylaşamaz mı iyisiyle kötüsüyle . Adam bana birşey anlatma derdini . seni bırakmayayım evlenelim sen hep benim yanımda kal mantıgında iyide insan dertleşmek istemezmi hiç . Ben istiyorum ki oda bana derdini anlatsın bi problem varsa beraber halledelim ama adamda tık yok zerre birşeylerden bahsetmez . Gün içinde sürekli mesajlaşırız oda napıyosun vs. Vs .. mesela en basit örnek ailesi düğün gününü kararlaştırmak için geliyorlar . Babası gelirken geline kuyumcuya girip birşeyler alalım diyor kayınvalidem girmiyor kuyumcuya istememiş adamda bunu bi şekilde söyledi laf lafı açınca yani siz düşünsenize yeni gelinsiniz kaynananıza daha yeni alışıyorsunuz. Yani bunu duyunca içimden neler geçti konu birşey alıp almaması değil yani insanlar ne kadar garipler bunuda erkek arkadaşımın yanında dedi babası ve ben ona bunu söylemedim. Kırıldım yani bana çok garip geliyor ya sizce nasıl bir yol izlemeliyim