Ne yapsam suç

ülkedeki zihniyetin düzelmesi lazım. bak sen karşıdan illa altın beklersen onlar da sana istediğin gibi davranmaz. gerçekten sen gelin alıp verilen maddi eşya mısın. nişanlın normal. nasılsa faydan yok sus diyor

iyi akşamlar kızlar ben nişanlımla biraz kırgınım içten içe . Bana diyorki az konuş herşeyi ben yöneteyim istiyosun . Alakası yok ben sadce bir geline nasıl davranılması gerekiyorsa o ilgiyi bekliyorum. Yani karşı tarafın ne yapması gerektigni ben söyliyorum suçlu ben oluyorum e bu sefer söylemesek birşey oldugu yok . Zaten bir insan durduk yere kimseye bagırıp çagırmaz yada birşeyleri deşme gereği hissetmez eger deşiyorsam birşeyleri demkki çok rahatsız olmuşudur. Ya insan evlencegi insanla herşeyini paylaşamaz mı iyisiyle kötüsüyle . Adam bana birşey anlatma derdini . seni bırakmayayım evlenelim sen hep benim yanımda kal mantıgında iyide insan dertleşmek istemezmi hiç . Ben istiyorum ki oda bana derdini anlatsın bi problem varsa beraber halledelim ama adamda tık yok zerre birşeylerden bahsetmez . Gün içinde sürekli mesajlaşırız oda napıyosun vs. Vs .. mesela en basit örnek ailesi düğün gününü kararlaştırmak için geliyorlar . Babası gelirken geline kuyumcuya girip birşeyler alalım diyor kayınvalidem girmiyor kuyumcuya istememiş adamda bunu bi şekilde söyledi laf lafı açınca yani siz düşünsenize yeni gelinsiniz kaynananıza daha yeni alışıyorsunuz. Yani bunu duyunca içimden neler geçti konu birşey alıp almaması değil yani insanlar ne kadar garipler bunuda erkek arkadaşımın yanında dedi babası ve ben ona bunu söylemedim. Kırıldım yani bana çok garip geliyor ya sizce nasıl bir yol izlemeliyim
Bırakta sana verilen değeri gör.Bugün bayram gelmelisin yada annen annemi aramalı vs. mi diyorsunuz.Annemde bunları yaptı çünkü yengem istiyor diye annesini aradı şuan yengemin anneme gram kıymet verdiğini düşünmüyorum.

Kayinpeder de bir garip. Kaynananin kuyumcuya girmediğini hangi laf arasında geline niye söyler anlamadım. Adam sanki ortalık karışsın ben de çekirdeğimle izleyeyim diye şimdiden ortam yaratıyor

Hiçbirşeyini paylaşmıyorki daha beni almadan kaynana isteği ne olabilir ? Gelin alırken erkek tarafının çabası gerekir ondan sonrası benim sorumlulugum zaten siz ne doldurmasından bahsediyosunuz acaba

aldım verdim ben seni yendim...

Nisanlinin yapisi boyle demek ki.
Herkes konusmayi dertlesmeyo sevmez.
Sizin ki de o hesap.
Degismiyorsa kabul edeceksiniz.

Size konusmaya gelecekken niye kuyumcuya girme geregi duymus kp anlamadim.
Kv de anlamamis olacak ki reddetmis.;)

Ozetleyecek olursak nisanlilik donemi tam da bu olaylar icin var yani insanlari taniyalim diye.

Isinize gelmiyorsa atarsiniz nisani.
Cunku evlenince de bunlar aynen devam edecek degismeyecek

Bana da siz çok söyleniyormuşsunuz gibi geldi. Ayrıca diğer söylenenlere katılıyorum bence de almak vermek gibi laflar hiç hoş değil. Eşya mıyız ya biz? Değerimizi düşürmeyelim. Onun dışında kayınpederinizin kuyumcu olayını anlatmasına da bir anlam veremedim

İnsanlar sizin evinize düğün gününü kararlaştırmaya gelmek için neden altın alıyolar onu anlamadım. Ben kp nin çok yol yordam bilmemesine bağladım. Her şeyin yeri zamanı var. Kayınvalide onu durdurmakta haklı. Umarım imkanları dahilinde en iyisini yapmaya çalışırlar istemenize gerek kalmaz yoksa siz ağzınızı açarsanız baya konuşursunuz gibi geldi :))

özür dilerim ama konu gayet de almaması buradan bakınca o kadar belli ki. neler geçti içinizden? illa ki alınacak zaten takı çok mu önemli yani, her geldiklerinde mi almalılar? bilmiyorum, bu takı isteme muhabbeti beni çok geriyor.

Yahu bu ne nazi :) diger arkadaslara katiliyorum. Siz galiba cok sikayet eden gelin oluyorsunuz herseyden nem kapan dirdirci gelin gibi gozuktun gozume. Bence az sukret kiymet bilmek gerekiyor gibi. Af edersin Ama onyargili gelin gibisin ve Hemen kaynanani Siyah keci ilan ettin. Biraz Zaman ver bir birinize daha alisacaksiniz kaynananla. Cidden Hemen kaynanalar kotu ilan ediliyor anlamis degilim...

Back
X