Ne yapsam yaranamıyorum

Muberra23

Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2020
228
148
23
Annem çok huysuz bir kadın. Alttan almak veya iyi tarafından bakmak nerdeyse imkansız.
Az önce çok canım sıkıldı.
Oruçlu bugün.
Yemek yapayım dedim genelde yemekleri o yapar. Benimde her yapmak istediğime izin vermez onun istediği yemeği yapcaz. Yorgun ve aç olduğunu düşünüp yapayım dedim . Yatıyodu kalktı ben zaten yapcaktım sen niye yapıyosun kafana göre dedi.
Odasına gitti benimde bütün şevkim kaçtı.
Bırak yapma yemek falan dedi . Geçen bana küfür ettiği için , hakaret etriği için küstük. En iyisi küs kalmak . Bide akraba grubuna anne hakkı ile ilgili şeyler atıyor. Suçluymuşum gibi hepten çıldırıyorum. İçimi dökmek istedim. Siz yaşasanız napardınız.

Bazı anneler için ev onların tek hareket sahası.Küçücük bir şeye müdahale edilse alanlarına izinsiz girildiğinden gerginleşebiliyorlar.Benim annem de öyle. Niyetiniz iyi ,yorgun die yemek yapmak istemişsiniz ama aklında farklı planları vardı belki.Bir dahakine yemek yapcam,şunu yapcam ,sana da uygun mudur falan die sor..Böyle ev arkadaşı gibi tuhaf oluo biliorum ama o yaştaki kadını değiştirmek zor.En iyisi etliye sütlüye fazla karışmamak.

Küfür olayına gelirsek..Rest çek.Ne annen ne de bir başkası olsun..İnsanlar ağzından çıkanı duyacak. Gerekirse küs,hatasını anlayana ve özür dileyene dek affetme. Yoksa yüz bulup yapmaya devam edecektir. Gerekli tepkiyi dozunda gösterirsen bir süre sonra o da hareketlerine dikkat edecektir.

Sıkma canını. Anne kız ilişkisi hep çetrefilli oluyor nedense.Yalnız değilsin.

Bazı anneler için ev onların tek hareket sahası.Küçücük bir şeye müdahale edilse alanlarına izinsiz girildiğinden gerginleşebiliyorlar.Benim annem de öyle. Niyetiniz iyi ,yorgun die yemek yapmak istemişsiniz ama aklında farklı planları vardı belki.Bir dahakine yemek yapcam,şunu yapcam ,sana da uygun mudur falan die sor..Böyle ev arkadaşı gibi tuhaf oluo biliorum ama o yaştaki kadını değiştirmek zor.En iyisi etliye sütlüye fazla karışmamak.

Küfür olayına gelirsek..Rest çek.Ne annen ne de bir başkası olsun..İnsanlar ağzından çıkanı duyacak. Gerekirse küs,hatasını anlayana ve özür dileyene dek affetme. Yoksa yüz bulup yapmaya devam edecektir. Gerekli tepkiyi dozunda gösterirsen bir süre sonra o da hareketlerine dikkat edecektir.

Sıkma canını. Anne kız ilişkisi hep çetrefilli oluyor nedense.Yalnız değilsin.

Küfür normal bir küfürde değil o*** dedi bana her sinirlendiğindede demeye devam ediyor. Hayatında özür dilediğinide hatırlamam sevgim zaten vitti ama saygımda kalmamaya başlıyor

Youtube’da Psikolog Beyhan Budak’ın toksik ebeveynlerle ilgili çektiği bir video var. İzlemeni tavsiye ediyorum

Back
X