• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam yaranamiyorum...

Rokselana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
113
13
28
Adana
Merhaba arkadaslar, 9 aylik evliyim, 8 aylik hamileyim, iyi bir esim var fakat annesine duskunlugu yuzunden berbat psikolojide bir hamilelik geciriyorum. Esim isteklerimi hice sayip dilediklerini yapti, ama bir turlu yetinmeyen bir kisiligi var, hep mutsuz ve karamsar. Tam samimi soyleyeyim, ideale yakin bir esim onun icin, ama o oyle sanmiyor. Guldurunce oynasinca artik gururum gidiyo, soguk durup onem vermeyince daha da uzaklasiyor. Size gercekten haksizlik etmis, ama tam tersi haksizligi kendi gormus gibi davranan ve sizi umursamayan bir kocaya nasil davranmali?...

Son düzenleme:
o kadar zorki aslında bunu cevaplamak.evlisiniz ve hamilesiniz.bi çocuğunuz olacak.insan nişanlıyken yada sevgiliyken bi şekilde yoluna devam edior aama bu şekilde heleki annesine düşkünse katlanılacak gbi değil.ben sizin yerinizde olsam oturur sakin bi kafayla yaptığı tüm hataları anlatırım.anlamıorsa eger sizde boşverin.sadece cocugunuzun hatrı için katlanmaya bakın.ama inanın tek çözüm varsa dua etmek.kocanız gün gelir yalnız bırakır.çocugunuz gün gelir yalnız bırakır.bizi yalnız bırakmayan birtek rabbim.inanın dua ettikçe eşinizin size yöneleneceğini göreceksiniz.

o kadar zorki aslında bunu cevaplamak.evlisiniz ve hamilesiniz.bi çocuğunuz olacak.insan nişanlıyken yada sevgiliyken bi şekilde yoluna devam edior aama bu şekilde heleki annesine düşkünse katlanılacak gbi değil.ben sizin yerinizde olsam oturur sakin bi kafayla yaptığı tüm hataları anlatırım.anlamıorsa eger sizde boşverin.sadece cocugunuzun hatrı için katlanmaya bakın.ama inanın tek çözüm varsa dua etmek.kocanız gün gelir yalnız bırakır.çocugunuz gün gelir yalnız bırakır.bizi z bırakmayan birtek rabbim.inanın dua ettikçe eşinizin size yöneleneceğini göreceksiniz.

Tesekkur ederim, haklisiniz. Daha 1 sene olmadi, bakalim..

bende nişanlımla aynı sorunları yaşıyorum.birtek cocuk kendisi.ayrı ev istedim 4 gündür kavgalıyız.habire annem böle annem şöyle .aslında annesinin yapmış olduğu bişeyde yok ama kendisi sürekli annesini övdüğü için nefret etmeye basladım annesinden:47:şansızllık mıdır kader midir artık allah yardımcımız olsun.sizi çok iyi anlıorum aynı durumda oldugum için

Canım allah kolaylik versin sen hamilesin bisey dusunme çocuk dogunca belki değişir ama biraz baskın karakter olmaya çalış kavga etmeden

hamile oldugunu
kocanın kafasına vura vura sok
evliligin ilk ayları erkek zaten annelerine tapmaya başlıyorlar
adamlar evlendiklerine unutuveriyorlar
hatırlat
bagır çagır kavga et
anlıyorsa güzellikle konuş
işe yararsa tehdit et terkedecem seni de
ama biran önce anlat o salak kocana:47:

Evet arkadaslar, sagolun yorumlariniz icin, bakalim nolacak cocugumun.dogmasina 1 ay kaldi, esimle iyiyiz simdilik, o kadar ani degisip soguyor ki mutlu anlari bozulma korkusuyla yasiyorum, bu yuzden tadini cikaramiyorum.

Back
X