Ne yapsam

elifff_____

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2015
3.641
1.322
63
mrb herkese kararsız kaldığım bir konuda fikrinizi almak istiyorum
İşyerimde sekreterlik yapan bir abimin çocuğu oldu ona ne hediye alsam diye düşünüyorum
Biz iş yerinde aile gibi olsak da eşiyle tanışmadığım için evine gitmeyi düşünmüyorum açıkcası hediyeyi burda veririm
Genelde çeyrek altın alırlar ama abartı mı olur
Ben bir pijama takımı, hırka, ayakkabı ve çorap alsam diye düşündüm
Güzel bir pakette
Yada bunların yanında parada mı olmalı bilemedim

İşyerimde sekreterlik yapan bir abimin çocuğu oldu ona ne hediye alsam diye düşünüyorum
Biz iş yerinde aile gibi olsak da eşiyle tanışmadığım için evine gitmeyi düşünmüyorum açıkcası hediyeyi burda veririm
Güzel bir pakette
Ayakkabı almayın derim daha çok küçük hediye sepeti yapabilirsiniz içine ıslak mendil,şampuan,krem,bebek bezi vs şeyler katabilirsiniz internette yazınca çıkar.

Güzel bir pakette
Şirket çalışanlarıyla birlikte para toplayıp, toolanan parayla altın alabilirsiniz aslinda.

Daha yeni bir set gördüm hoşuma gitti internette rastladım. Çanta ve içinde ıslak mendil şampuan duş jeli filan var markayı açık yazamıyorum C....o
Onu ya da öyle bir şeyi alabilirsin.

Evt öyle bi pakette olabilir
Herkes ayrı aldı hediyesini para toplanmadı bir de şöyle bi paket düşündün nasıl olur sizce

IMG_1375.webp

Eklentiler

• IMG_1375.webp
    IMG_1375.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 46
Back
X