• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam ??

A kadrodan hazırlanmayacağım çünkü zor demissiniz ama eczacılık kazanacağınıza eminsiniz.Peki.

Kimya ezber falan değil ayrıca ki eczacılık kazanmak için coğrafya tarihte yapmak zorundasınız bunlara ek olarak.
Sistem değişti. Yeni sisteme göre sayısal alanda tercih yapacak bir öğrencinin tarih coğrafya yapmasına gerek yok.
Evet alan dersleri bana göre zor ama seven bi insan zevkle çalışır yapar .ben sevmiyorum ve çalışamam.
Sayısal öğrenciler ve eğitim koçları ezber diyor kimya için. Varsın ezber olmasın .benim derdim dediğim gibi fizik kimya çok zor yapabilir miyim değil, hayata çok mu geriden başlarım dı.

Sınıf arkadaşlarınızla aranız nasıl peki?bir sorun oluyor mu ?
Evet eczacılıkta iş sıkıntısı var .artık insanlar kafasına göre eczane açamıyor ve mezun sayısı da arttığı için iş imkanı eskiye oranla kısıtlandı
Hemşirelikte güzel meslek tabi ama içimde hep eczacılık baskın geliyor
Arkadaşlar falan ünide böyle şeyleri pek takan yok ben takıntılıyım ama alıştım. Ecz sırası düştü çok yüksek netler yapmana gerek yok ama iş bulmak sıkıntı olabilir işte. Hemşireliği bir düşün derim kazanması daha kolay hem.

Arkadaşlar falan ünide böyle şeyleri pek takan yok ben takıntılıyım ama alıştım. Ecz sırası düştü çok yüksek netler yapmana gerek yok ama iş bulmak sıkıntı olabilir işte. Hemşireliği bir düşün derim kazanması daha kolay hem.
Evet eskiye oranla baya düşük sıralaması. Hiç istemesemde Öncrliğim KPSS olcak galiba :( hemşirelik iyi güzel ama eczacılık içimde ukte.
Tabi sınava girip eczacılık olmazsa hemşireliğide isterim.atama puanlarına vs baktım baya alım varmış. Zamanında hangi kafayla iibf okumuşum acaba:işsiz:

Back
X