- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
Ah sorma çok kötü şeyler yaşadım bu konudan dolayı bebeğim göğsümü almamıştı belli süre silikon takmak zorunda kaldım çok şükür o dönemler geçti ama kv kişisi neler dedi onlar geldi aklıma bak. Geçen günlerde sordu Zaten sütün yetiyor mu diye bende evet dedim gitmeye başladı süt resmen gözü kaldı kadının. Temizlik konusunda haklısın ya eşimde çok kızdı normalde eşim yapıyor temizliği ama bu ara işleri yoğun diye yaptım ama keşke yapmasaydım çok etkiledi çok.Uyuyup uyanınca goguslerin dolmuş olacak. Sen ne temizlikle falan uğraşıyorsun. Bebeğinden önemli mı? Gün içinde fırsat buldukça bir iki saat uyu ki sütün gelsin.
Benim ilk günler sütüm gelmedi. Üç gün sonra falan geldi sanırım. Bu arada benim KV almış oğlunu yanına anlatıyor. Benim sütüm şöyle boldu böyle boldu. Düşünebiliyor musun? Bu nasıl bır düşüncesizlik? Allah'a şükür ertesi sabah kalktim, goguslerim olmuş taş. Sonra bebeğim emdikce çoğaldı sütüm. Tıka kulaklarını duyma kimseyi. Çok sinir olursan da şöyle lafını, kendi kendini yeme. Ben keşke o zaman iki çift laf etseydim diye çok kızıyorum kendime.