Ne yapsam ?

nisaa

All izz well
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
142
126
103
Merhaba arkadaşlar
Ya bizim bir tanidigimiz var geçen hafta sozu oldu adam 39 yaşında kız ,25 miş adam min belki 50 kadınla ilişkisi olmus 1 kere imam nikahlı olarak evli gibi yaşamış ama bu ailesi olarak sır gibi saklanıyor en sonlarda 21 yaşında bir kızla ilişkisi olmuş ondan sonra da dul 4 çocuk annesi kadınla hemen arkasına bu kızı bulup alalacele sozlediler .
kıza yazık olacak babası yokmuş 12 yaşında vefat etmiş günlerdir uyuyamıyorum ne yapacağımı da bilemiyorum.
adamın kardeşi hiç araştırmadan gelin kızı isteyin demişler 10 gün içinde olmuş bitmiş herşey yaza da düğünleri varmış ne yapsam bosmu versem size danışayım dedim ?

Merhaba arkadaşlar
Ya bizim bir tanidigimiz var geçen hafta sozu oldu adam 39 yaşında kız ,25 miş adam min belki 50 kadınla ilişkisi olmus 1 kere imam nikahlı olarak evli gibi yaşamış ama bu ailesi olarak sır gibi saklanıyor en sonlarda 21 yaşında bir kızla ilişkisi olmuş ondan sonra da dul 4 çocuk annesi kadınla hemen arkasına bu kızı bulup alalacele sozlediler .
kıza yazık olacak babası yokmuş 12 yaşında vefat etmiş günlerdir uyuyamıyorum ne yapacağımı da bilemiyorum.
adamın kardeşi hiç araştırmadan gelin kızı isteyin demişler 10 gün içinde olmuş bitmiş herşey yaza da düğünleri varmış ne yapsam bosmu versem size danışayım dedim ?
Yani durum insani yönden müdahil olunması gereken bir durum bence ama tanışıklığınız ne seviyede acaba? Bir de sonradan bizim aklımız yok mu da sen ne karışıyorsun gibi bir duruma gelmesin siz kötü olursunuz diye onu sormak istedim. Ne yazık ki bazen bu tarz tepkiler gelebiliyor, siz de kötü olabilirsiniz sonunda, he yok zaten çok da önemli değil kötü olmam filan diyebileceğiniz seviyede ise ben olsam müdahale ederdim ya yazık günah çünkü.

Kız deyil adam tanıdığım kardeşi benim çok yakın arkadaşım o yüzden tüm ayrıntıları biliyorum

Kız deyil adam tanıdığım kardeşi benim çok yakın arkadaşım o yüzden tüm ayrıntıları biliyorum
Bir şekilde bildiklerinizi onlara sızdırın fake hesaptan mesaj atın aklına takılırsa yazdıklarınız araştırır öğrenirler bir şekilde.

Bir şekilde bildiklerinizi onlara sızdırın fake hesaptan mesaj atın aklına takılırsa yazdıklarınız araştırır öğrenirler bir şekilde.
Aklıma geliyor bu şekil de beni bulurlarmi korkuyorum aile çok pis

Ustunuze vazife degil. Marketten deterjan alirken dahi 3 market geziyoruz en uygununu en guzelini almak adina. Kiz veriyorlarsa azcik arastirsinlar, yapmiyorlarsa da size dusmez söylemek.

Merhaba arkadaşlar
Adamı ilişkilerinden dolayı neden bu kadar yerin dibine soktunuz anlamadım?
Kimseyi zorla alıkoymamış,tecavüz etmemiş,cinayet yada hırsızlık gibi suçları olmamış..
Belki gerçekten ciddi ilişkilerdi ve olmadi bitti..
39 yaşında adam yani tabiki ilişkileri olacak.
21 yaşında ki kız ile olan durum hariç diğerleri kimseyi bağlamaz..

nasıl ulaşırsın bilmem ama ne yap et ulaş bacım, boyun kadar sevaba girersin keşke zamanında bana da ulaşan olsaydı :KK14:
Ah işte sonradan pişman olmak istemiyorum bı diyorum ya insan hiç mi arastirmaz 10 günde nasıl karar verilir evlenmeye kızıyorum o yüzden.
bı bakan da vijdanim elvermiyor birşeyler yapman lazım diye devamlı kendimle savaşıyorum 😔

Adamı ilişkilerinden dolayı neden bu kadar yerin dibine soktunuz anlamadım?
Kimseyi zorla alıkoymamış,tecavüz etmemiş,cinayet yada hırsızlık gibi suçları olmamış..
Belki gerçekten ciddi ilişkilerdi ve olmadi bitti..
39 yaşında adam yani tabiki ilişkileri olacak.
21 yaşında ki kız ile olan durum hariç diğerleri kimseyi bağlamaz..
Neden çünkü o her haltı yerken eline erkek eli değmemiş bir kız arıyordu facesi olmayacak instegrami olmayacak olursa bile fotosu bile olmayacak kız arıyordu buldu da yazık olacak kıza ☹️

Neden çünkü o her haltı yerken eline erkek eli değmemiş bir kız arıyordu facesi olmayacak instegrami olmayacak olursa bile fotosu bile olmayacak kız arıyordu buldu da yazık olacak kıza ☹
Kız belkide biliyordur adamın geçmişini..Öyle kabul etmiştir 26 yaşında çocuk değil ki.

Bence kıza ve ailesine bir şekilde durumu anlatın. Belki bilinen bir durumdur kızı başlarından atıp evlenip kurtulmak istiyorlardır belki hiçbişey bilmiyorlardır. Yarın bir gün siz kötü olursunuz. Ben olsam bi şekilde haber uçururdum, uyArırdım. Benim başıma gelse bilmek isterdim çünkü

Kız belkide biliyordur adamın geçmişini..Öyle kabul etmiştir 26 yaşında çocuk değil ki.
Bilmiyordur ya neden anlatsın riske girsin
Eşim uyardı yakınlarda yolun yol deyil kız artiyorsun evlenmekicin yakinda evleneceksin bırak bu işleri demiş evlensem de bu şekilde devam edecek bu değişmez bana karışmayın demiş.
işte bildiğim çok şey var ve bu beni mahvediyor herkes kör sanki bı ben görüyorum

Bilmiyordur ya neden anlatsın riske girsin
Eşim uyardı yakınlarda yolun yol deyil kız artiyorsun evlenmekicin yakinda evleneceksin bırak bu işleri demiş evlensem de bu şekilde devam edecek bu değişmez bana karışmayın demiş.
işte bildiğim çok şey var ve bu beni mahvediyor herkes kör sanki bı ben görüyorum
Ooo böyle dediyse iş değişir o zaman.Mutlaka kızla bir yolunu bulun görüşün açık açık anlatın anlattınız diye
Bu şekilde düşünen biri de sizinle görüşmeyi keserse kessin sonrasında zaten lazim değil.

Merhaba arkadaşlar
en iyisi fake hesaptan mesaj atman , ben senn çevrenden biriyim ama bu kişilerin bana bulaşmalarını istemediğim için kmliğimi gizliyorum. Adamın hayatı böyle böyle , ailende araştırıp doğrulasın , senin üzülmeni istemiyorm vs yaz. cevap yazarsa konuşma senden çıkmış olur

Git İnternet kafeye bir feyk hesap aç yaz herşeyi. Sonra bir daha o hesaba giriş yapma. Böylece bulamazlar.

Back
X