Ne yapsam?

Hayır canım en son bana yazar ve internetini bile kapatırdı. Böyle eskilerden kalma bir adam bu :KK43: o yüzden bu kadar takılıyorum

Ablacım bu şekilde yaşamak zor değil mi? Belki adam size iyi geceler dedi sonra yatma moduna geçiyor, internette gezmek istiyor ya da youtube dinlemek istiyor. Bu adam her an sizinle konuşmak zorunda mı? neden kişisel alan bırakmıyorsunuz? Bunları da geçtim ille de biriyle konuştu sonucuna nerden vardınız? Bu şekilde onu mu yaptı bunla mı konuştu derken kafayı yersiniz. Yok kaşı gözü oynuyor diyorsanız böyle biriyle zaten olmamalısınız.

Bu saatte kimle konusuyon diyin madem bu kadar takıldınız :KK64:
Şuan konuşmuyor. Desem ki bana mesaj attıktan sonra wp girmişsin birincisi kesinlikle kızar bu kadar onu takip etmeme. İkincisi de doğruyu söylemez. Sorduğumda bir sonuç alacağımı bilsem şuan sorarım

Ya benim aktif olduğum 12938 tane kız grubu var 3 tane arkadaşıma cevap vermeyi unuttuysam veya flörte diyelim mutlaka seksi leydiler 2021 grubuna bi karikatür veya komik sticker atarım veya bi arkadaşıma canım iyi geceler yedi cüceler yazar körler sağırlar birbirini ağırlar isimli 4 kişilik whatsapp grubumuza kızlar uyuyamıyorum yaaaa diye ses kaydı atarım herkes herkesin son goruldusune bakacaksa vallahi işimiz iş.

Sizden baska kimseyle iletisim kuramaz mi, bu kişinin sizden baska kimi kimsesi yok mu kuzenler, arkadaslar???? Niye son gorulmesi illa siz olacak?

Sizin 2 gun buluşmaya musait olmama luksunuz var ama karsidaki buluşmak istemeyince şok filan oluyorsunuz. 🙄

Nefes alsin yeterci tayfa yuzunden hep bunlar 😂

Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Ve bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra :KK43:( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Arkadaşıyla bir mesele üzerinde konuşuyor olabilir ya da goygoy yapıp iki muhabbetin belini kırıyor olabilir.. Hemen felaket düşünmeyin bunlar olamaz mı?? Hem bence sizin varsayımlarımlarınızdan daha mantıklı..Ben konunuzu okuyunca böyle düşündüm..Ama tabi karakter olarak aldatmaya meyilli bir adamsa bilemiyorum onu siz daha iyi tanırsınız.. Canınızı sıkmayın boşuna ☺️

Hesap soramıyorsun ama kafanda da kuruyorsun birinden vazgec diyorum. Ayrıca oda sizin gbi şok olmuştur belki tepki olarak buluşmamıştır, Belkide gerçekten hasta. Geçmiş olsun canım bi ihtycn var mı deseydnz, büyük ihtimal size soğuk davrandığı için taktınız bu konuya

Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Ve bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra :KK43:( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Aaa roseyy seninle konuşmuştuk hatırladım. Benimkine benzer bir durum yaşamışsın cidden. Bence mesajına cevap verip normal davran başta bir süre gözlemle. Biliyorsun ben öyle yapmıştım. Eğer sonraki günler de devam ederse bir süre aramalarını açma merak edip peşine düşerse bir sonraki hamleni düşünürsün.

Aaa roseyy seninle konuşmuştuk hatırladım. Benimkine benzer bir durum yaşamışsın cidden. Bence mesajına cevap verip normal davran başta bir süre gözlemle. Biliyorsun ben öyle yapmıştım. Eğer sonraki günler de devam ederse bir süre aramalarını açma merak edip peşine düşerse bir sonraki hamleni düşünürsün.
Evet maalesef :( ya biz zaten daha önce bu tarz şeyler yaşamıştık çevrimiçisin bana yazmıyorsun vs ama şu bir aydır beninle konuşmak dışımda wp a girmiyordu. Başka kullandığı uygulama da yok. Olsa bende yüklü görürdüm. Ya sinirlerim bozuldu. Gerçekten hiç cevap veresim yok. Yani şuan normal davranamıcam :( yine gerginlik . Gerçekten yoruldum. Sizde son durum ne

Görüştüğüm erkek arkadaşım iki gündür görüşelim diyordu ama ben cuma ve cumartesi müsait olamadım. Bugün içinde napsam diye düşünüyordum ara ara wp ına bakarken hareketlilik gördüm. Hep genelde en son bana yazdığı son görülmesi olurdu. Baktım benle yazıştıktan sonrada giriyor biraz takip ettim ama bişey demedim. Sonra ben de dedim bu akşam buluşalım mı. Bana çok yorgunum oram buram ağrıyor dedi. Şok oldum. Sen istiyosun iki gündür dedim. Bugün hastayım dedi. Bişey demedim. Gece de hep bana iyi geceler mesajı atar en son girmezdi bir daha wp a . Hatta en son bana mesaj yazıp internetini kapatır. bu gece bana iyi geceler mesajı atmış sonra tekrar girmiş bir saate yakın süre sonra :KK43:( offf kızlar kesin eskilerden biri yada bugün benimle görüşmesine engel olacak kadar kafasını karıştıran biri yazdığını düşünüyorum. Çünkü bu yaptıklarından anladım. Bunu ona sorsam zaten dürüst olmayacak. Peki şimdi napsam? Mesajına cevap verip normal mi davransam yoksa bir daha hiçbir yazdığına cevap yazmasam mı?
Yaş 20 filan mı ya sizin .
Dert değil de çünkü bunlar

halsızım demıs sonucta gayet gecerlı mazaretı var
her an sızın ıcın hazır emır komuta bekleyemez kı e bı zahmet whatsaap da kullanabılsın yanı :) bu kadar takıp bu kadar sıkıstırmayla hayatınız cok zor gecer

Whatsapp yalnızca sevgili veya flörtle konuşulan bir uygulama değildir. aile üyesi,akraba,arkadaş,iş arkadaşı gibi bir çok insanla haberleşilip bir şeyler konuşulabiliyor. yani görüştüğünüz insan o uygulamayı sadece sizin için kullanmıyor o yüzden sizinle konuşması dışında o uygulamayı kullanamaz diye bir kaide yok. bu kadar benmerkezcilik size zarar verir.

Bence her seyi bir kenara birakin, neden bu kisinin son gorulmesini takip ettiginizi sorun kendinize. Benim son gorulmem kapali, ama esim bile gelse bana cevrimiciydin bana yazmadin dese 'Ne oluyoruz?' derim. Kimsenin son gorulmesine bakmak da aklima gelmez. Ne munasebet yani, whatsapp sadece romantik partnerlere zimmetli bir yer degil ki. Arkadas gruplari, aile gruplari, is gruplari bile var.

teknolojinin mavi tıkı ve son görülmeyi hayatımıza katmaması lazımdı.
insanların sevgilileri dışında arkadaşları hatta inanır mısınız kuzenleri falan da var.
size iyi geceler diyip erkek grubunda goygoy da yapabilir.
hayatı zorlaştırmayın.
bu kadar güvensizlikle hiçbir ilişkide tutunamazsınız.

Bence Lütfen bi kendinize gelin
Son görülme takip edecek kadar güvenmiyorsanız zaten bu iş yaş

Ayrıca belki adam da siz 2 gün buluşmak istemeyince kendine az değer verildiğini düşündü?

böyle hareketler karşıdakine değil kendine güvenmemek bence.
bu ilişki böyle bitse başkasında gene aynı sorun olacak.

böyle hareketler karşıdakine değil kendine güvenmemek bence.
bu ilişki böyle bitse başkasında gene aynı sorun olacak.
O da doğru
Sürekli aman kaçmasın diye başında beklemesi lazım her sevgilisinin
Konu sahibinin aklına kuzenin, grubun filan yazma ihtimali gelmiyor bile 🙄

Back
X