• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam??

yaz gecesi

3bes
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2009
5.907
2.250
248
kısaca anlatayım... kayınvalidemin kaldığı şejhirde 5 günlük bir eğitim seminerim var. daha önceden belliydi ama zamanı bellli değildi. bide küçük bebeğim var. kendi annem gelip bebeğe bakacaktı. kurumun bize ayarladığı otelde kalacaktık. ama annem gelemiyor. çok önemli bir sebebi var.
kayınvalidemlede aram limoni. baya hemde. telefonda bile konuşmuyoz. bu eğitimede gitmem lazım. napcam ya ben. 5 gün kayınvalide de kalmauı göze mi alsam yoksa müdüre yalvar yakar gitmemem için bişeyler mi yapmasını sağlasam.
bu arada benim için önemli bir eğitim...

çocuğumu daha emziriyom. bırakamam hiç biyere. kaldıki annem 15 saat uzak bi yerde yaşıyo bize

kardeşim var orada ama oda okuyo. derslerini bırakamaz ki..

Son düzenleme:
kızlar acil fikrinize ihtiyacım var. siz olsanız napardınız?
bu gün karar vermek için son günüm. hatta eğer gitmeyip müdürle konuşacaksam son 1 saatim :a015:

eğitim için bütün engeller aşılmalı. ben olsam kayınvalide de kalırdım. ama tabii aranız ne kadar bozuk o da önemli...

ay nebileyim canım ya eşin ne diyor? komşu kızı filan yok mu?
ya da kayınvalidenin yanına gitmek daha mı iyi belki aranız düzelir bu da bir fırsat olur hep kötü olcak değil ya belki torununu getirdiğin için o da sevinir

biara baya bozuktu ama geçen bayram gittik ve biraz düzelttik aramızı ama ben mesafeyi korumak istiyorum. böyle iyiydi ya.
şimdi gidince bak yine bana muhtaç oldu diyecek..

kısaca anlatayım... kayınvalidemin kaldığı şejhirde 5 günlük bir eğitim seminerim var. daha önceden belliydi ama zamanı bellli değildi. bide küçük bebeğim var. kendi annem gelip bebeğe bakacaktı. kurumun bize ayarladığı otelde kalacaktık. ama annem gelemiyor. çok önemli bir sebebi var.
kayınvalidemlede aram limoni. baya hemde. telefonda bile konuşmuyoz. bu eğitimede gitmem lazım. napcam ya ben. 5 gün kayınvalide de kalmauı göze mi alsam yoksa müdüre yalvar yakar gitmemem için bişeyler mi yapmasını sağlasam.
bu arada benim için önemli bir eğitim...

annem gelcekti demişsin seninle gelcekti sanırım otele öyle mi
yoksa bebeği emziremezsin, öyle demişsin diğer mesajlarında sanırım
zaten her halukarda saçma olmaz mı kaynananın yaşadığı şehre gidip otelde kalmak, sanırım o şehirde olduğunu hiç bildirmeyecektin

kaynanana hiç gitmek istemiyorsan bi bakıcı ayarlayabilirsin ama galiba bunun için vaktin yok

şu kısıtlı zamanda pek seçeneğin yok aslında ya kaynananda kalcaksın ya eğitimi iptal etceksin

Son düzenleme:
canım sütünü sağsan dolaba koysan 5 günlük bi bakıcı faln bulamazmısın veya çok güvendiğin birileri yokmu

bence gidin sonuçta ayrı şehirlerde oturuyorsunuz yine konuşmazsanız telefonda konuşmayın ya da arayı açarak konuşun nasıl olsa bir hafta sonra görmiyceksiniz yine birbirinizi,
ayrıca anneniz uzaktaysa sizin çocuğunuzun bakıcısı vardır ona teklifte bulunun olmaz mı

kessinlikle gitmem gerektiğini söylediler....
sanırım kaynvalideyi otele çağıracam. en azından onların evinde kalmamış olruz...

kessinlikle gitmem gerektiğini söylediler....
sanırım kaynvalideyi otele çağıracam. en azından onların evinde kalmamış olruz...

canım otele çağırsanda gelmez
o seni evine davet edecektir,bence gurur yapma ara ve kayınvalidende 5 gün kal
en mantıklsıı bu olur.

Eger kayınvalıdenızın yanında rahat edemeyeceksenız,
gıdecegınız sehre sızınle gelmesı ıcın guvendıgınız bırını bulmanız gerekıyor.
Sız egıtımdeyken bebegınıze bakıp, ona goz kulak olabılecek kımsenız yok mu?

Kayınvalıdenız, evı dururken otelde kalmayı kabul etmez kı,
dogru olanda budur.
Bır ev varken, otelde kalmak daha farklı dusuncelere neden olabılır.
Eger, bır yakınınız yoksa kayınvalıdenızden baska,
bes gun katlanacaksınız.

tşekkürler arkadaşlar. ilgilendiğiniz için. evet hafatsonuyla birlikte kayınvalidemde kalcaz oğlumla
çook zor bir hafta olacak benim için. sabah çıkıp akşama giderim zaten eve. bu biyandan iyi ama bi yandanda oğluşumdan hiç o kadar uzun saatler ayrı kalmamıştım senağlama
oğlumun düzeni var tabi bide. inş sağlıcakla gider geliriz.
çook teşekkürler tekrar...

kızlar bende cok dertlıyım ne yapıcam bılmıyroum sözlumun babası vefat ettı ve cok yenı daha 10 gun oldu ama sözlum mesaj atarsam atar atmazsam ne arar ne de sorar oldu onceden cok arıyodu ama :( içine kapandı nasıl davranacagımı ne dıyecegımı bılemıyorum artık tele cevap vermıyo ama msj maıle cevap verıyo ne yapım uffff cok sıkılıyorum :((