Ne yapsam ?

BensuCansu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2010
34
0
86
Hollanda
Selam kizlar...

carsamba gunu seevgilimle ayrildk.. sebebide.. onun soguk ve ilgisiz davranmasi.. o soguk ilgisiz umursamaz davranmaya basladi. bu yuzden surekli kavga ediyorduk..
ayrilmak istemiyorm diyorduu ama ilgisizdi.. karar vererek ayrildk ama onu unutamiorum .. 1 ay oncede brz ara verelim dedk ayrilio gibi oldk.. 4 gun falan ayri kaldik dayanamadk baristik.. smdi ne yapsam.. geri donmem sacma olurmu.. gozunde dusermym.. cokda seviyorum unutamiorum brz kafam karisti.. sizde danismak istedm..
msnde mi konussam.. msjmi atsam arasammi nasl barisabilirm ve tekrar ilgi gostermesini saglayabilrm.. yoksa imkansizmi.

madem ilgisizliğinden şikayetçisin ayrılmışsınız da o zaman hiç arayıp sorma
bırak özlesin seni o arasın çaba sarfetsin...eğer sen ararsan üstüne düşersen
arıcağı varsa da aramaz seni..aksine daha çok uzaklaşır ve onun egosunu
yükseltmiş olursun..o yüzden bırak msnde dahi konuşma onla o msnde bile olduğunda çıkma
o yokmuş gibi davran görsün onsuz yaşayabildiğini....

seviyorsa sizi , o arar zaten ..
biraz özlemesine izin verin , sizsiz kalsın biraz ,değerinizi anlasın ..
kendiniz ayrııyorsunuz kendiniz barışıyorsunuz ..
adamların sizin için uğraşmasına , çabalamasına izin vermiyorsunuz ..
bırakın ya koşsun adam biraz sizin için üzülsün , ağlasın , sizi kybettiği için üzülsün ...
zaten adamlar kaybetme korkusu olmadıkları için böle ilgisiz umursamazlar ...
bırakın o arasın , bekeyin .. aramazsa bitmiştir , siz de aramayın çünkü gene ayrıacaksınız.

evet haklisniz zamana birakayim.. belki zamanla dúzelir zaten özlersek duzelir belki.. biraz zaman verleim demisti bakalim artik.. msnde oldugunda ben offline mi durayim yoksa gorsunmu ?

Adamın ilgisizliğini sineye çekebilcektiniz madem neden ayrıldınız? :18:

İlgisizliğe katlanamadığınız için ayrıldınız madem neden barışıp tekrar aynı şeye maruz kalmak istiyorsunuz?

Sizinki ona duyduğunuz sevgi veya özlem değil de ilgi beklentisi, "hayatımda biri olsun" isteği olmasın sakın?

cansu hiç bir şey yapmayın ,
yani online oliimmi ofline mi oluyum böle küçük şeylere takılarak bir ilişkinin geleceği olmaz ...
siz ilişkinizi zaten tek başına yaşamışsınız , yaşıyorsunuz ..
adamın sizin için bir şey yapmasına izin vermemişsiniz ..
bırakın size biraz ulaşamasın ya , merak etsin adam sizi , düşünsün ..
çevrim içi olsanız adam sizi görse , sizin ona sinya yolladığınızı bilecek , bilmeyecekmi ?
siz olsanız saygı duyarmısın , sevgiyi geçtim..
bir bırakın adamı , bir düşünsüz , sizi görmesin , haber almasın , sinyal yollamayın ..
seviyorsa gelecektir..
böle yaparak adamın gözünde saygınızı , savginizi herşeyinizi yitirirsiniz , yapmayın ..
sadece durun ...

tamam sizin dediginizi yapicam.. bir süre yok olucam.. pesinde dusmusmiycem öZLEmesini bekliycem ózlemesse bitmis demektir zaten

canım biraz kendi haline bırak
o özlerse arar sende anlarsın o zaman sevip sevmediğini
ama şimdi sen üstüne düşersen o yine ilgisiz olucak çünkü gereken ilgiyi sen ayrılmana rağmen sen gösteriyo olucaksın
sabret biraz aramazsa düşünüp , ben ilgisizliğine katlanırım diyosan barışırsın

Bencede onun aramasini bekle sen onu ararsan o daha cok ilgisizlik gösterir ilerde der ben ne yaparsam yapim nasil olsa geliyo pesimden diye ama sende ilgisiz durursan simdi aramazsan der bu kiz aramiyo etmio & seviosa seni arar .. aramazsa ya gururunu yenememistir yada sevmemistir.. sevmediysede degmez zaten iliski icin tek 1 taraf savasiosa o iliskide sevgi yoktr..

haklisiniz.. aramiycam sormiycam kendime ugrasicak birseyler bulucam.. umursamiycam.. zamanla belki duzelir duzelmesse belki bende vazgecerm

ya erkekler bazen ayrılalım demiyorlar, bunun yerine sana bu lafı söyletecek gibi davranıyorlar. umursamaz ve ilgisiz davranmasının nedeni bu olabilir. bana kalırsa kafanı dağıtmak için bi şeyler yap, söylemesi kolay biliyorum.

ayrilalim dedigimde ayrilmak istemiorum demisti ruh halim bu aralar ii degil zamanla duzelir fln diodu ama benmle ilgilenmemeisne öfkelendim

Canım eğer ilk adımı sen atıcaksan bidaha ilgisizliğinden şikayet edip ayrılmaman gerekiyor. Çünkü bir konudan şikayet edip ayrılınca ve sonra ilk adımı gene sen atınca karşındaki diyorki " ne yaparsam yapayım o bana döner"
Bence bekle eğer o da seni seviyorsa pişman olup dönecektir... dönersede ilgisizliğinden hoşlanmadığını eğer bu şekilde devam edecekse geri dönmeyi düşünmediğini söyleki kararlılığını anlasın

madem ilgisizliğinden bu kadar şikayetçisin unutmaya çalış...
ama şllaki seviyorum döneceğim diyorsanda bu kadar çabuk dönme...zamana bırak...ne ara ne sor...
özlettir yani kendini...emin ol arayacaktır...ama o arayana kadar sen arama,yoksa bu huyundan da vazgeçiremezsin.eğer sen dönersen ilgisizliğimi kabul ederek döndü diye anlar ve devam eder aynı şeylere...

bence bi süre onun adım atmasını bekle..

sevgilini seviyosun belli..bu süreç senin için sıkıntılı geçebilir ama biraz kendini frenlemeye çalış.

onun ilk günlerindeki ilgili hallerine dönmesi için yanıp tutuşuyosun.ama bunun formülünü inan ben de bilmiyorum..

kelin merhemi olsa başına sürer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…