mrb arkadaşlar..
işyerimde birisi hiç beklemediğim bir anda benden hoşlandığını söyledi, hiç aklımda olmayan biriydi, konuştuk biraz ilgisiyle sevgisiyle beni kendine bağladı herşey güzeldi, neden daha önce açılmadığını sordum, beni başkasıyla sanıyomuştu, o kişiyi ben abi gözüyle gördüğümü söyledim ve bu konuyu 1 kaç defa gündeme getirdi öyle bişey olmadığını ve birdaha gündeme getirirsen ben yokum dedim. çok mutlu günün ertesinde, bunalımlı bi şekilde karşıma çıktı, ben bu konuyu aşamıyorum ilerde seni mutsuz ederim dedi
(( birdaha beni arama dedim yüzümede bakma dedim, malesef aynı ortamda olduğumuzdan dolayı karşılaşıyoz hiç yüzüne bakmıyorum ama sesini duymak beni mahvediyo, nöbet usulü çalıştığımız için pek rastlaşmıyozz ama yinede çok zor geliyo
geçen gün odama geldi gözlerimin içine baktı yarım saat felan hiç konuşmadık, ben seni çok seviyorum çok özledim dedi, özürr dilerim dedi.çok kızgın olmama rağmen gelmesine sevindim ama akşam konuştuk yine aynı şeylerden bahsediyo bende kesinlikle artık karşıma çıkma dedim ve öyle kaldı. sizce bu adam ne yapmaya çalışıyo ?
işyerimde birisi hiç beklemediğim bir anda benden hoşlandığını söyledi, hiç aklımda olmayan biriydi, konuştuk biraz ilgisiyle sevgisiyle beni kendine bağladı herşey güzeldi, neden daha önce açılmadığını sordum, beni başkasıyla sanıyomuştu, o kişiyi ben abi gözüyle gördüğümü söyledim ve bu konuyu 1 kaç defa gündeme getirdi öyle bişey olmadığını ve birdaha gündeme getirirsen ben yokum dedim. çok mutlu günün ertesinde, bunalımlı bi şekilde karşıma çıktı, ben bu konuyu aşamıyorum ilerde seni mutsuz ederim dedi