• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam

BornToLive

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
14
2
0
35
İstanbul
Arkadaslar benimle tanismak isteyen bir cocuk var. Ama cocuk cemaate mensup, dunya gorusumuz tamamen farkli. Bir de sayfasini inceledim, su "ortusuz kadin perdesiz eve benzer..." ile baslayan sig ve terbiyesizce gorusu paylasmis. Benim de tesettursuz oldugumu bilmesi lazim, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Ortak arkadasimiz tanismamiz icin bastiriyor ne yapsam bilemedim

Arkadaslar benimle tanismak isteyen bir cocuk var. Ama cocuk cemaate mensup, dunya gorusumuz tamamen farkli. Bir de sayfasini inceledim, su "ortusuz kadin perdesiz eve benzer..." ile baslayan sig ve terbiyesizce gorusu paylasmis. Benim de tesettursuz oldugumu bilmesi lazim, bu ne perhiz bu ne lahana tursusu. Ortak arkadasimiz tanismamiz icin bastiriyor ne yapsam bilemedim

tanışmaktan bir zarar gelmez canım tanış bakalım nasıl biriymiş sonra konuşmaya baslarsanız sorarsın böyle bişey paylaşmıssın madem öyle düşünüyorsun beni niye terch ettn diye..açıklık kapalılıkla değerlendiren insanları anlamıyorum zaten ne acıklar vardır günahı olmayan ne kapalılar vardır günahı olan Allah bilir bi tek.

bu durumda tanışmasan iyi edersin. hayatllarınız 1 kişi eksik olunca da sürer.. onun için sen eksiksin senin için o eksik.

ama istersen ego ttamini için tanıs.. öle br deilim dioosan hiiiiç tanısma

Herkesin görüşü kendine..

Madem bu kadar fark var görüşmezsin olur biter

Gereksiz uzatmaya luzum yok

bariz bi fark oldugunu bildigin biriyle tanismana gerek yok bence..
zaten sagolsun sosyal medya artik paylastigimiz sozlerden nasil bir insan oldugumuzu cozuyo:51:

Baştan bu kadar fark olduğunu görebiliyorsan bence tanışma. Ama yinede faceteki paylaşımlarına bakıp yaftalamamak lazım. Yüzyüze konuşursan daha iyi anlama şansın olur gibi geldi bana.

Belki de aslında özünde düşüncesi farklıdır fakat çevreden gelen baskılarla birlikte dışarıya kendini farklı yansıtmak zorunda kalan biridir.
Çok var öyle, sadece ailesi dedi diye ya da öyle bir ortamda doğdu diye fikri hiç sorulmadan o tarz yaşamlara çekilen ...
Ama her ne olursa olsun bence görüşmemek en iyisi.
Tamamen farklı görüşlerde olduğun insanla zor.
Veya öylesine bir görüşüp sonra bırakırsın iletişimi.
Keyfin bilir. Tanışmaktan zarar gelmez sonuçta.

Back
X