• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapsam

defnecere

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
130
0
46
Manisa
Arkadaslar daha once yazmistim esimle tartistik ve evleri ayirdik diye ben kızımı alip ailemin yanina döndüm buraya kadar anlatmistim biz esimle tartismadan once ikinci bebek olsun diye korunmamistik inanin daha yeni aklima geliyor sabah bir uyandim ayaga kalkmamla tuvalete yetismem bir oldu nasil midem bulandi anlatamam normalde iyiydim iki gundur belim cok agriyordu ama ben stresten korunmadigimizi unutmusum ya hamileysem ne olacak boyle bir durumda aldirmammi gerekecek cunku cok kotu ayrildik cok canim sıkkın boyle bisey varsa ben bide ona bunu nasil soylerim düstügüm duruma bakin..cok zor cok

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evlat senin evladın aldırılır mı hiç ? İçin acır kıyamazsın bi kere. Şu an kızını nasıl öpüp kokluyorsan nasıl üstüne düşüyorsan kılına zarar gelsin istemiyorsan oda öyle senin için. Sakin ol bekle bakalım. Boşanacaksan da belli eder nafakayı fazla alırsın.

Belki barışmanıza sebep olur bu bebek her şeyde vardır bir hayır..

Arkadaslar daha once yazmistim esimle tartistik ve evleri ayirdik diye ben kızımı alip ailemin yanina döndüm buraya kadar anlatmistim biz esimle tartismadan once ikinci bebek olsun diye korunmamistik inanin daha yeni aklima geliyor sabah bir uyandim ayaga kalkmamla tuvalete yetismem bir oldu nasil midem bulandi anlatamam normalde iyiydim iki gundur belim cok agriyordu ama ben stresten korunmadigimizi unutmusum ya hamileysem ne olacak boyle bir durumda aldirmammi gerekecek cunku cok kotu ayrildik cok canim sıkkın boyle bisey varsa ben bide ona bunu nasil soylerim düstügüm duruma bakin..cok zor cok

Siz bence eşinle birbirinizi seviyosunuz. yoksa 2.bebeği düşünmezdiniz ve tartıştınız diye bu duruma gelmeniz yazık olmuş. İnş.barışırsınız

Her iste bi hayır vardır sakın aldırmayı düşünme millet kac sene bekliyo cocuk olsun diye. Belki barışırsınız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleyen: Moderatör:
Cocuk icinde barismak mantiklimi sizce belkide degilimdir bilemiyorum ama belirtiler var insallah yoktur kizlar cunku barissakta onceki yasananlar yuzunden eskisi gibi olamayiz zor

Back
X