Ne yapsam?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhaba forumun güzel bayanları. Biliyorsunuz 14 Şubat yaklaştı, 14 Şubattan 3 gün sonra da benim erkek arkadaşımla 3. yılımın yıl dönümü. İnternetten 3 lü parfüm seti ve çok sevdiği birçizgi film figürünün duvar saatini hediye olarak sipariş ettim. Ancak bunların yanında anlamlı bir şey daha yapmak istiyorum. Sizce ne olabilir? Yardım eder misiniz?:KK51:

birlikte çekildiğiniz bir resmi yapboz yaptırabilirsiniz.

güzel bir not yazabilirsiniz ,yemeğe çıkabilirsiniz,yemek hazırlayabilirsiniz,kendiniz pasta yapabilirsiniz vs vs ...

tek başıma yurtdışındayım eşimle doğumgünlerimiz arasında sadece 3 gün var ..Ben günler öncesinden bir sürü yabancıya kendi dillerinde doğum günün kutlu olsun dedirttim ..Fransızca,arapça,kazakça,ingilizce,italyanca,moğolca, daha aklıma gelmeyen bir sürü dilde oturup o videoları birleştirdim ..Ama benim odun kocam hatırlamadı bile benim doğumgünümü ..Benimki önceydi ,ben gece 12 ye kadar bekledim olmadı,onun ki üç gün sonraydı yaptığım videoyu gönderdim mutlu oldu,hatta çok mutlu oldu ama ben :(
Yani para verip bir şeyler almaktansa orjinal şeyler daha çok hoşuma gidiyor ,sizde düşünüp bir şeyler bulabilirsiniz,bu arada umarım sevgiliniz yıldönümünüzü hatırlar :(

tek başıma yurtdışındayım eşimle doğumgünlerimiz arasında sadece 3 gün var ..Ben günler öncesinden bir sürü yabancıya kendi dillerinde doğum günün kutlu olsun dedirttim ..Fransızca,arapça,kazakça,ingilizce,italyanca,moğolca, daha aklıma gelmeyen bir sürü dilde oturup o videoları birleştirdim ..Ama benim odun kocam hatırlamadı bile benim doğumgünümü ..Benimki önceydi ,ben gece 12 ye kadar bekledim olmadı,onun ki üç gün sonraydı yaptığım videoyu gönderdim mutlu oldu,hatta çok mutlu oldu ama ben :KK43:
Yani para verip bir şeyler almaktansa orjinal şeyler daha çok hoşuma gidiyor ,sizde düşünüp bir şeyler bulabilirsiniz,bu arada umarım sevgiliniz yıldönümünüzü hatırlar :KK43:
çok üzüldüm sizin adınıza, keşke eşiniz de hatırlasaydı ama eminim ki çok mahçup olmuştur.. Yok o hatırlar duygusal şeyleri de benden iyi düşünür ve iyi yapar, o yüzden bunun yanında bir şey daha mı yapsam diye düşündüm..

çok üzüldüm sizin adınıza, keşke eşiniz de hatırlasaydı ama eminim ki çok mahçup olmuştur.. Yok o hatırlar duygusal şeyleri de benden iyi düşünür ve iyi yapar, o yüzden bunun yanında bir şey daha mı yapsam diye düşündüm..

bilmem belki güzel bir şeyler söyleyebilirsiniz ,işte çok şanslıyım falan fistanla biten ;) Sadece al bu hediyen güle güle kullan tarzı sevmiyorum ben :D yıldönümünüz kutlu olsun ...

birlikte çekildiğiniz bir resmi yapboz yaptırabilirsiniz.

Evet bu güzel fikir.
Arkadaşım yılbaşı için bir internet sitesine yaptırmıştı.
Yapboz kalp şeklindeydi, fotoğrafları basılmıştı ve parçaları da kırmızı bir kalp kutunun içine koyup yollamışlardı...
Şık olur bence...

Back
X