- 1 Ağustos 2015
- 10
- 8
- 39
- Konu Sahibi Pekpekipek
Kızlar merhaba çok kararsiz kaldigim bir konu var. Sınıf öğretmeniyim kpss de istedigim puani alamayip atanamayacagimi anlayinca birkac özel okula basvuru yaptim. Birinden gorusmeye cagirildim. Okul muduru şu an için sınıf öğretmeni ihtiyaçlari olmadigini fakat cv mi gorunce benimle gorusmek istediklerini soyledi (daha onceden Ankara da çok iyi iki kolejde çaliştim). Gorustum ders anlattim vs. Daha sonra bana açik açik şunu soylediler seni kaçirmak istemiyoruz bu sene yardimci ögretmen olarak çalis seneye sana sinif verelim.
Şimdi yardimci ogretmenlik biraz ayak isi , başkalrinin yapmak istemedikleri angaryalari yapmak. Genelde yeni mezun stajyerlere verilir ama ben 5 yillik ögretmenim. Çalişmayi kabul etsem mi yoksa beni önumuzdeki yil degerlendirin mi desem. (Maddi olarak orta gelirliyiz diyebilirim yani cok ihtiyacim yok ama olsa fena olmaz) kabul edersem pişman olmaktan korkuyorum ama evde işsiz işsiz oturmak da beni dusunduruyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Tesekkürler simdiden
Şimdi yardimci ogretmenlik biraz ayak isi , başkalrinin yapmak istemedikleri angaryalari yapmak. Genelde yeni mezun stajyerlere verilir ama ben 5 yillik ögretmenim. Çalişmayi kabul etsem mi yoksa beni önumuzdeki yil degerlendirin mi desem. (Maddi olarak orta gelirliyiz diyebilirim yani cok ihtiyacim yok ama olsa fena olmaz) kabul edersem pişman olmaktan korkuyorum ama evde işsiz işsiz oturmak da beni dusunduruyor. Siz olsaniz ne yapardiniz? Tesekkürler simdiden