• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

Ne yapcam bilmiyorum içim içimi yiyo 18 yaşındayım 7 yıl önce yakın arkadaşımın okuluna gecicektim geri kalmiyim diye ders çalışmak için arkadaşıma gittim onunda yazilisi varmis beni abisi calistircakti ama abisinin tacizine ugradim kimseye de diyemedim sadece bi gün de değil aylarca surdu bu sonra bi gün kızlığımı bozdum o zamanlarda birini seviyorum tabi evlenelim falan diyince salaklik işte soyleyiverdim bende bakire değilim diye bi gün buluştuk tecavuz etti hayvan şimdi çok güzel bi
ilişkim var 7 ay oldu başlayalı tecavuz olayı yüzünden bi konuda yalan söyledim
sevgilime yalan konusunda çok hassas sonra bi de yalanim ortaya çıkınca bilmem gereken ne varsa anlat sonra öğrenirsem kötü olur dedi annem tecavuz olayını biliyo kimseye söylemicem diye söz verdim ama evlilik planları yapıyoruz anneme kalsa kızlık zarını diktircek evlenmeden önce ama bi yalan üstüne evlilik olmaz diye dusunuyorum bu yüzden söyleme taraftariyim ama nasıl ne zaman soylicem bilemiyorum tepkisinden de korkuyorum çünkü amcamın kızına da oldu aynı şey ve bunu duyunca çok sinirlendi beni terkeder diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım

nasıl yani 2 kişi tarafından tecavüze mi uğradınız biri tanımadığınız adam diğeri ise sevdiğiniz erkek arkadaşınız tecavüze uğradığınızı duyunca oda tecavüz etti doğru dimi böyle yani :( allah onları bildiği gibi yapsın ....valla bu zor karar nasıl söylenir bilemem ....ilerde söylediğiniz zaman evlenirsiniz küçük bir tartışma oldıuğunda yüzünüze vurabilir .İçinizden geleni yapın bence rabbim yardımcınız olsun...

Back
X