• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsam

mihrimah97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
4
0
1
Ne yapcam bilmiyorum içim içimi yiyo 18 yaşındayım 7 yıl önce yakın arkadaşımın okuluna gecicektim geri kalmiyim diye ders çalışmak için arkadaşıma gittim onunda yazilisi varmis beni abisi calistircakti ama abisinin tacizine ugradim kimseye de diyemedim sadece bi gün de değil aylarca surdu bu sonra bi gün kızlığımı bozdum o zamanlarda birini seviyorum tabi evlenelim falan diyince salaklik işte soyleyiverdim bende bakire değilim diye bi gün buluştuk tecavuz etti hayvan şimdi çok güzel bi
ilişkim var 7 ay oldu başlayalı tecavuz olayı yüzünden bi konuda yalan söyledim
sevgilime yalan konusunda çok hassas sonra bi de yalanim ortaya çıkınca bilmem gereken ne varsa anlat sonra öğrenirsem kötü olur dedi annem tecavuz olayını biliyo kimseye söylemicem diye söz verdim ama evlilik planları yapıyoruz anneme kalsa kızlık zarını diktircek evlenmeden önce ama bi yalan üstüne evlilik olmaz diye dusunuyorum bu yüzden söyleme taraftariyim ama nasıl ne zaman soylicem bilemiyorum tepkisinden de korkuyorum çünkü amcamın kızına da oldu aynı şey ve bunu duyunca çok sinirlendi beni terkeder diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım

anlaşıldı, çocuğumuzu arkadaşına da göndermeyeceğiz :(

arkadaşım çok gençsin bu yükler için, Allah kolaylık versin.
Ama evlilik için de küçüksün. Ertelesen.
Evleneceğin kişiye söylemen gerektiğini düşünüyorum.

"melo34, post: 42643260, member: 455402"]11 yaşında tecavüze uğradın annen biliyor ama hiç birşey yapmadı öyle mi?[/QUOTE]
Babamin öğrenmesini istemedik o yüzdenpolise falan gitmedik

Ne yapcam bilmiyorum içim içimi yiyo 18 yaşındayım 7 yıl önce yakın arkadaşımın okuluna gecicektim geri kalmiyim diye ders çalışmak için arkadaşıma gittim onunda yazilisi varmis beni abisi calistircakti ama abisinin tacizine ugradim kimseye de diyemedim sadece bi gün de değil aylarca surdu bu sonra bi gün kızlığımı bozdum o zamanlarda birini seviyorum tabi evlenelim falan diyince salaklik işte soyleyiverdim bende bakire değilim diye bi gün buluştuk tecavuz etti hayvan şimdi çok güzel bi
sevgilime yalan konusunda çok hassas sonra bi de yalanim ortaya çıkınca bilmem gereken ne varsa anlat sonra öğrenirsem kötü olur dedi annem tecavuz olayını biliyo kimseye söylemicem diye söz verdim ama evlilik planları yapıyoruz anneme kalsa kızlık zarını diktircek evlenmeden önce ama bi yalan üstüne evlilik olmaz diye dusunuyorum bu yüzden söyleme taraftariyim ama nasıl ne zaman soylicem bilemiyorum tepkisinden de korkuyorum çünkü amcamın kızına da oldu aynı şey ve bunu duyunca çok sinirlendi beni terkeder diye korkuyorum sizce ne yapmalıyım
evlilik icin yasın daha cook genc. bence hemen anlatma herseyi yarın nolcagı belli olmaz.
eger isteme muhabbrterine gelirse konu konusursun

Canım söyleyeceksin, tepkisi olur da seni yarı yolda bırakırsa zaten geri kalan ömründe de yarı yolda bırakma ihtimali yüksek. Onu tanıman için güzel bir fırsat bu. Hem 18 yaşındasın terk etse ne olur ki. Çok gençsin.

Böyle arka arkaya yazınca insanın inanası gelmiyor, aylarca komşu çocuğun tacizi, kızlığının bozulması(O kısmı tam anlamadım) sonra sevgilinin tecavüzü,ailenin olayı gizlemesi,diktiririz demesi...Gerçekse korkunç bir şey bu. Son ilişkinden emin misin? Bence baya ertelemelisin şimdi bile yaşın küçücük, ya yine yanlış yoldaysan? Yaşın 25-26 olsun ozaman ciddi adımlar at ve tabiki başından geçenleri hayat arkadaşın olarak seçtiğin kişiye anlat.

anlaşıldı, çocuğumuzu arkadaşına da göndermeyeceğiz :KK43:

arkadaşım çok gençsin bu yükler için, Allah kolaylık versin.
Ama evlilik için de küçüksün. Ertelesen.
Evleneceğin kişiye söylemen gerektiğini düşünüyorum.

arkadaşa gönderme dönemi bitti bacım Allah esirgesin, insan yeri geliyo kendi anasına babasına güvenemiyo. Rabbim esirgesin

bence dürüstçe söyle başından geçenleri anlat. seviyorsa kalır yanında. sevmiyorsa s.ktirsin gitsin zaten.

"melo34, post: 42643260, member: 455402"]11 yaşında tecavüze uğradın annen biliyor ama hiç birşey yapmadı öyle mi?
Babamin öğrenmesini istemedik o yüzdenpolise falan gitmedik[/QUOTE]
Tecavüz suçtur hele ki çocuk tecavüzü çok daha ağır bir suç annen nasıl susar kendi kızına bu kötülüğü nasıl yapar. Hiç birşey olmamış gibi birde gidip zar mı diktireceksin annenin bulduğu çözüm bumu birden fazla tecavüz söz konusu iken

Dün de açıldı böyle bir konu.
Anlamıyorum senelerce susup aynı anda mı gaza geliyorsunuz?
Konunun tuttuğunu görüp fake konu mu açıyorsunuz? Eğer öyleyse fakein de bir adabı var söyleyeyim. Aç kaynana, görümce, para, koca ama tecavüz- çocuk tacizi gibi konuların sahtesi bile olamaz.

Ne saçma bir konu.

Kızlığımı bozdum ne demek, nasıl bozdun?

Kızlığımı bozdum diyince mi sevgilin sana tecavüz etti yani?

Ne kadar normal anlatıyorsun, taciz, tecavüz, tek sorun evleneceğin kişimi? Hadi tecavüzü ona anlatmayacaksın, daha önceki ilişkini biliyor mu?

Ayni konuyu iki kere acmak niye canisi?
Fakesin sen fake git burdan

Kızlık zarını kendi kendine bozmak çok kolay olmasa gerek. Hiç inandırıcı gelmediniz bana. Gerçeksenizde siz bir cahil anneniz iki cahilmiş. Tacize uğradığınız eve daha sonra silah zoruylamı gittiniz defalarca.

Kızlık zarını kendi kendine bozmak çok kolay olmasa gerek. Hiç inandırıcı gelmediniz bana. Gerçeksenizde siz bir cahil anneniz iki cahilmiş. Tacize uğradığınız eve daha sonra silah zoruylamı gittiniz defalarca.
Boyle olunca rizasi varmis deniliyo sanirim. Bariz fake iste. Kim bilir hangi eksici. Bakalim bi kk yine popi olmus mu

Back
X