- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Dükkanda Playstation oynamak için eve geç gelen adam hiç gelmesin. Bide çamaşır makinesi alsın orda yaşasın. Abartmış iyice. öyle susayım konuşmayım derseniz zaten evde konuşmuyor sun bahanesi ile daha geç gelip uyur kalır
Evde sizinle neden sıkılıyo?
Severek mi evlendiniz?
Az önce eşinizle aranızdaki sorunla ilgili yazdığınız diğer konuyu da okudum. Eşinizin hataları elbette var ama belki onu böyle olmaya iten sizsinizdir. Maçtan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama eşinizin hatrı için sevmeyi deneyebilirsiniz...Iyi gecelerr .
1 yıllık evliyim . Calismiyorum evde oturuyorum bütün gün . Kursa gdiyordum onuda bıraktım 2 ay önce . Evde rahatım . dukkanimiz var . Esim bütün gün orda . Kardesiyle çalışıyo . Neyse esimle dgru duzgun gorusemedik bnde özledim gelmiyormusun daha eve diye aradım birazdan gelirim dedi nyse yarım saat geçti tekrar aradım gel hadi diye senin yüzünü görmek zorundamiyim dedi bana . Bnde gelme o zmn diye bagirip kapattım moralim çok bozuldu ağladım . Sonra 4 kez aradi acmadm . Nyse eve geldi ymk yedik akrabasina gttik 4 saat oturduk kavga çıkardım tabi evde de . Konuşma bnmle muhattap dahi olma dedim . Sinirlendm ondan Özür dilerim dedi . Bn de dahada kavga cikarttim tartstik o da snirlendi . Mutlu musun dedim evet dedi . Bensiz de aranda sorun olsada bnle mutlusun yani dedim evet dedi bütün gün yiyip içip yatiyosun ilgi bkliyosun sürekli kursa gdiodun hiç tartsmioduk yine sürekli bnmle ugrasiosun rahat bırak biraz dedi . Iyi geceler dedim aldım yastgimida geldim . Çoktan uyudu . Ben ağladım yarım saat smdide buraya yaziyorum . Dükkanı kurdu smdi televzyonda aldı plastationunuda goturecdkms artık eve de gelmez Kardesiyle oyun oynamaktan . Eskiden eve akşam 5 de geliyordu sonra 6 oldu sonra 7 şimdi 7 den önce gelmiyo hatta bazen 8 de geliyo . Butun gun dükkanda olduğu yetmiyor akşam da evde canı skiliyomus diye gelmiyo . Annesi bile yatak yorgan lazm mi diyo eve gtmiycek yaknda yuh diyo . Butun gun evde yalnızım akşam da glmiyonmu diye aramiycaksam ben ne yapcamki? YYalnız yaşamak için evlnmedim .
Eve gelip telefonla video izlio saatlerce . Yani ne yapiyorumda üstüne gdiyorumki . Biraz bnle ilgilensin eve biraz daha erkn gelsin istiyorum sadece bu . Hayattaki tek şeyin yiyip içip benle ugrasmk dio bana . Ne ypsam ? Bundan snra geliyomusun dıye de aramayacagim . Ne ypaym evimde otururum artik yapayalniz . Plastationunuda goturunce artik eve gelmez . Ne yapalim evde hergun . 2 kisiyiz zaten . Evde skiliyosa ben ne ypaym 3 saat druyo ondada sıkılıyormus . Hergun dukknda oturuyo saatlerce orda sklmiyo ama . Gerçekten ozlemistim ama 1 kez bile opmedim bugün . Zaten işten gelir gelmez akrabasina gttik snrada uyudu . Bu mu yani evlilik eşler aksama kdr calissin akşam evde iki sohbet snra herkes telefon snra iyi uykularr . Gerçekten çok moralim bozuk ve Üzgünüm . Istedgm tek şey aksam eve biraz erken gelmesi ve bnmle ilgilnmesi . . Ne yaptım ki ben bu kadar onu bogacak ? Gün içinde arıyorum iki dakka knsmadan hadi by diyo kapatiyo npysn diyorum iyi sen diyo iyi diyorum dycegn bsey var mı hadi by diyo . Kpatiyo . Gün icindede aramiycam geliyomusun da demiycem eve gelincede konuşmaya calsmiycam bundan snra . Szce ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?