Ne yapsam ?

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Iyi gecelerr .
1 yıllık evliyim . Calismiyorum evde oturuyorum bütün gün . Kursa gdiyordum onuda bıraktım 2 ay önce . Evde rahatım . dukkanimiz var . Esim bütün gün orda . Kardesiyle çalışıyo . Neyse esimle dgru duzgun gorusemedik bnde özledim gelmiyormusun daha eve diye aradım birazdan gelirim dedi nyse yarım saat geçti tekrar aradım gel hadi diye senin yüzünü görmek zorundamiyim dedi bana . Bnde gelme o zmn diye bagirip kapattım moralim çok bozuldu ağladım . Sonra 4 kez aradi acmadm . Nyse eve geldi ymk yedik akrabasina gttik 4 saat oturduk kavga çıkardım tabi evde de . Konuşma bnmle muhattap dahi olma dedim . Sinirlendm ondan Özür dilerim dedi . Bn de dahada kavga cikarttim tartstik o da snirlendi . Mutlu musun dedim evet dedi . Bensiz de aranda sorun olsada bnle mutlusun yani dedim evet dedi bütün gün yiyip içip yatiyosun ilgi bkliyosun sürekli kursa gdiodun hiç tartsmioduk yine sürekli bnmle ugrasiosun rahat bırak biraz dedi . Iyi geceler dedim aldım yastgimida geldim . Çoktan uyudu . Ben ağladım yarım saat smdide buraya yaziyorum . Dükkanı kurdu smdi televzyonda aldı plastationunuda goturecdkms artık eve de gelmez Kardesiyle oyun oynamaktan . Eskiden eve akşam 5 de geliyordu sonra 6 oldu sonra 7 şimdi 7 den önce gelmiyo hatta bazen 8 de geliyo . Butun gun dükkanda olduğu yetmiyor akşam da evde canı skiliyomus diye gelmiyo . Annesi bile yatak yorgan lazm mi diyo eve gtmiycek yaknda yuh diyo . Butun gun evde yalnızım akşam da glmiyonmu diye aramiycaksam ben ne yapcamki? YYalnız yaşamak için evlnmedim .
Eve gelip telefonla video izlio saatlerce . Yani ne yapiyorumda üstüne gdiyorumki . Biraz bnle ilgilensin eve biraz daha erkn gelsin istiyorum sadece bu . Hayattaki tek şeyin yiyip içip benle ugrasmk dio bana . Ne ypsam ? Bundan snra geliyomusun dıye de aramayacagim . Ne ypaym evimde otururum artik yapayalniz . Plastationunuda goturunce artik eve gelmez . Ne yapalim evde hergun . 2 kisiyiz zaten . Evde skiliyosa ben ne ypaym 3 saat druyo ondada sıkılıyormus . Hergun dukknda oturuyo saatlerce orda sklmiyo ama . Gerçekten ozlemistim ama 1 kez bile opmedim bugün . Zaten işten gelir gelmez akrabasina gttik snrada uyudu . Bu mu yani evlilik eşler aksama kdr calissin akşam evde iki sohbet snra herkes telefon snra iyi uykularr . Gerçekten çok moralim bozuk ve Üzgünüm . Istedgm tek şey aksam eve biraz erken gelmesi ve bnmle ilgilnmesi . . Ne yaptım ki ben bu kadar onu bogacak ? Gün içinde arıyorum iki dakka knsmadan hadi by diyo kapatiyo npysn diyorum iyi sen diyo iyi diyorum dycegn bsey var mı hadi by diyo . Kpatiyo . Gün icindede aramiycam geliyomusun da demiycem eve gelincede konuşmaya calsmiycam bundan snra . Szce ?

Esnafla evli olmak zor.
Bazen 8 de demişsiniz, ben eşimin 8 den önce geldiğini bilmem.
Yazın 9buçuk civarıdır, neyse konu bu değil.
Bir şeye ihtiyacım olmadığı sürece, eşimle gün içinde konuşmuyorum.
O aradığında hatta rahatsız bile oluyorum çünkü telefonla konuştuğumuzda akşam sohbet konumuz bitmiş oluyor.
İşi bitince gelecek, mesajlar çekip naptın nettin diye muhabbete girmenin anlamı var mı?
Bari çalışma zamanlarında bireysel özgürlük alanlarınıza müdahil olmayın.
İşi bitince eve gelmeme, dükkanda oyun oynama olayında ise asla taviz vermeyin.
Günün neredeyse 10 12 saati çalışan insanlar.
İş yeri kapandıktan sonra kalan tüm zaman aileye aittir, bunu benimsetin eşinize.
Memur ya da bir şirkette çalışan olsa girdiği çıktığı saati, tatili belli olur ama esnaflıkta bu yok zaten.
Bir günü denk getirip baş başa bir şey yapmak mumla aranacak bir lüksken, akşamları eşini bırakıp oyuna gitmek, o yuvayı dağıtmaya çalışmaktan başka bir şey değil.
Evde kendinize film, oyun ve sohbet akşamları belirleyin.
Bir iki gün, dışarı çıkın.
Belki aranızdaki iletişim güçlenirse, bu başıboş davranma huyundan vazgeçer.

Ilk baslarda erken geliyormus.ben oraya takildim.yanlis anlamayin ama ozelestiri yaptinizmi hic? Ne olduda eve gelmek istemiyor.cidden boguyormusunuz..
Mesela aksama dogru arayin yafa mesaj atin "en sevdigin yemegi yaptim yaninida subu..birde cerezlerimizi koyar mis gibi film keyfi yapariz " diyin..belki ise yarar.yada aksama plan yapin.avmde bowling oynayin.ne biliyim biz esimle disarda plays.oynuyoruz cok eglenceli geciyor.yazin ikimiz her hafta daga bayira mangala gidiyoruz.
Nargilemizi yakariz bazen evde.esim gitar calar ben soylerim.video kayit yapariz.
Hani ortak zevk aldiginiz seylerle belki daha iyi valit gecirirsiniz

Birde gun icinde esimi onemli bisey olmadigi surece hic aramam.o sitem eder hic aramiyosun diye.
Konusacak sohpetimiz olsun eve derim..cok nadir ask mesaji yazar atarim.tum gun aramayin surekli.biraz o merak etsin sizi.
Hem niye evde duruyorsunuz.cikin dolasin.arkadasinizla bulusun.evlilik demek evde es beklemek degil ki

Belki eşinizin de hataları var, belki de evli olmanın sorumluluklarının farkında değil. Ama sizin de hatalarınız olduğu için, onun davranışları sizden mi yoksa kendinden mi kaynaklanıyor anlayamıyoruz. Ev ve eşiniz dışında uğraşınız olmayınca bunaltıp çok üstüne gitmişsiniz sanırım. En iyisi seveceğiniz ve insanlarla sosyalleşebileceğiniz bir uğraşınız olsun. Kurs da olur, çalışmak da. Siz hayatınızı güzel şeylerle doldurup mutlu olduğunuzda eşiniz hala böyle davranırsa, o zaman sorunun onunla ilgili kısmını anlayıp, ona göre yorum yapabiliriz.

Erkeklere naparsanız yapın yaranamazsınız.ilk günler iyi hoş farklı bi hayat eee sonra heyecanı kalmadı tabii.maalesef erkeklerin %90ı böyledir.kavga etmekde çözüm değil kendini üzmüş olursun ben 10 yıllık evliyim adamı 1 ken 2 yapamadım artık sonunda noldu ondan hiç bi beklentim saygım sevgim kalmadı.ne yazıkki şunu yap diyemicem kelin ilacı olsa kendi başına sürer hoş artık ilaçda isteyenlerin olsun bana lazım değil

Dükkanda Playstation oynamak için eve geç gelen adam hiç gelmesin. Bide çamaşır makinesi alsın orda yaşasın. Abartmış iyice. öyle susayım konuşmayım derseniz zaten evde konuşmuyor sun bahanesi ile daha geç gelip uyur kalır

Daha goturmedi plastationunuda goturcekms

Hiç ortak paylaşımınız yok mu?

Beraber neler yaparsınız?

Eşiniz evde teknolojik aletlere sarıyorsa evde oturtmayın.

Az önce eşinizle aranızdaki sorunla ilgili yazdığınız diğer konuyu da okudum. Eşinizin hataları elbette var ama belki onu böyle olmaya iten sizsinizdir. Maçtan hoşlanmıyor olabilirsiniz ama eşinizin hatrı için sevmeyi deneyebilirsiniz...

Benim tavsiyem tuttuğu takımın en yakın maçına iki bilet alıp onunla konuşmaya çalışın. Onu anladığınızı, bu konuyu dert etmekten vazgeçtiğinizi görünce o da çok mutlu olacaktır ve bir şeyler değişecektir bence...

Arkadaşınız falan yok mu?Bu kadar eşinize bağımlı olmayın.Kendinizi de bunaltmışsınız eşinizi de.
Çünkü en başta erken geliyormuş.
Ben bir erkekten şöyle duymuştum."Bir kadın, erkeğe huzur veriyorsa o erkek evine gelmek için can atar."
Doğruluk payı var sanırım.
Siz de biraz arkadaşlarınızla falan takılın.

işe girip çalışacaksınız olay bu kadar basit..
eşiniz size saygı duymuyormuş hissine kapıldım nedense.. sürekli ye iç yat benle uğraş lafı şahsen bana çok ağır gelirdi kaldıramazdım.. demekki bu adam benim bu halimden rahatsız diye düşünürdüm..

bi düşün istersen ?

Ay ne sıkıcı evlilik...
Oysa elti adayınız ve kayniniz pek sıkılmıyor gibi. Onlar birbirine tutkun sanırım.

Siz de can sıkıntısından ve işsizlikten bir onlara bir kocaniza sariyorsunuz.

Neymiş... "kutsal evlilik baği" bir çifti mutlu etmeye yetmeyebiliyormuş.

bazı kadınların hayatı kocadan ibaret olunca böyle sorunlar oluyor bence. biraz sosyalleşin, onsuz da bi hayat kurun kendinize. sabahtan akşama kadar evde onun gelmesini beklemezseniz size de iyi gelir ona da. ikiniz de haksızsınız burda.

ayrıca o şunu dedi ben şunu dedim o da şunu dedi diye yazınca biz pek bişey anlayamıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…