ne yapsam

Slowcat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
1.050
374
83
İyi akşamlar.oturduğum yerde komşum yok.burda kimse kimsenin evine gitmez yılda 1 en fazla belki iki oda olursa.anlamıyorum kiracıyım diyemi böyle anlamadım.ayrımcılıkmı yapıyorlar çözemedim.okadar tatlı dille konuşuyorum davet ediyorum ama yok.bazıları birbirleriyle görüşüyor.mesela bugünden bahsedeyim.20 gün önce kedimi alt kattaki komşuma çiftleşmesi için götürdüm hep konuşuyorduk zaten.bir gün orda kaldı getirdim.20gün sonra dışarıda gördüm komşumu hamilemi kedin dedi sanırım evet eve çıkarken uğra bak dedim.yok bebişleri olsun öyle gelirim dedi.benim kedim dişi komşumun erkek.doğum yapsa kedim birisi erkeğin Hakkı ama ne veterinerime nede başka bir şeye karışmazsa benim bi bebişi vermem doğrumu.kadına bir bak dedim ona bile gelmeye tenezzül etmedi bende hamile değilmişmi desem ne desem bilmiyorum.bebişleri olduğunda hep ben bakıcam ben ilgilenicem gibi geliyor sizin düşünceniz nedir.bende ilk defa kedi bakıyorum bana bi akıl bile vermedi.durumu çok iyi.bana veterinere götür dedi hastayım halim yok dedim.giderkende gelinine bi bakmıcaksın gelip yani dedim şakasına ama sinir oldum.ya insanlarmı garip benmi bilemiyorum.

Kedim hamile değilmiş de ne uğraşıyosun ilgi bekliyosun komşundan anlamadım
Kafanı dinle sana gelmek istemeyenleri zorla getircek değilsin ya

Kedim hamile değilmiş de ne uğraşıyosun ilgi bekliyosun komşundan anlamadım
Kafanı dinle sana gelmek istemeyenleri zorla getircek değilsin ya
Hamile kedim benmi yanlış anlattım :) doğru söylüyorsunuzda bi laf vardır ev alma komşu al diye bazen insan bi kahveyle muhabbet istiyor ya ihtiyaç oluyor bilmiyorum gerçekten yüksek binalarda kimse kimseyi tanımıyor samimiyetler bitti iyice :(

Hamile kedim benmi yanlış anlattım :) doğru söylüyorsunuzda bi laf vardır ev alma komşu al diye bazen insan bi kahveyle muhabbet istiyor ya ihtiyaç oluyor bilmiyorum gerçekten yüksek binalarda kimse kimseyi tanımıyor samimiyetler bitti iyice :KK43:
Tamam bunun farkındasın işte niye takıyosun diyorum bende
Kahveni içerken buraya yaz işte en iyi muabbet yeri burası
benim alt komşuda aynı murt bişey görsem tanımam

Tamam bunun farkındasın işte niye takıyosun diyorum bende
Kahveni içerken buraya yaz işte en iyi muabbet yeri burası
benim alt komşuda aynı murt bişey görsem tanımam
Ay çok teşeşekkürlr valla doğru diyorsunuz burası varken ne gerek var dimi :D

Ay çok teşeşekkürlr valla doğru diyorsunuz burası varken ne gerek var dimi :KK70:
Tabi canım en iyisi
Tanımadığın bayanlarla istediğini konuş valla ben yeni keşfettim burayı sürekli face e girceğime ilk durak burası
Eşime diyorum bazen bakıym kadınlar napmış
Gülüyo bana

Artık ev al komsu alma dunyasi oldu.seni sevmediklerinden degil insanlara guvenmediklerinden gelmiyolar.alt katima bi cift tasindi.kiz ha bire bana geliyo vakitli vakitsiz ben hic gitmedim.sonra kiz esyalari satip parasini alip baska adama kacmis.kocasi sandigimiz adam zaten baskasiyla evliymis cocuklari varmis iki tane.sok olduk.insanlara guven kalmayincs kurunum yaninda yasta yanar oldu

Bende komşuluk işlerini sevmiyorum mis gibi kafam rahat mahalle dedikodusumu dinlicem zaten geç kalkıyorum misafirlik durumum yok :KK53: bide ilkkez kedi bakıyorsun çiftleştirmeseydin iyiydi ama senin kedin cinsdi galiba kısırlaştırmayı düşünmüyormusun

:KK14:
Artık ev al komsu alma dunyasi oldu.seni sevmediklerinden degil insanlara guvenmediklerinden gelmiyolar.alt katima bi cift tasindi.kiz ha bire bana geliyo vakitli vakitsiz ben hic gitmedim.sonra kiz esyalari satip parasini alip baska adama kacmis.kocasi sandigimiz adam zaten baskasiyla evliymis cocuklari varmis iki tane.sok olduk.insanlara guven kalmayincs kurunum yaninda yasta yanar oldu
Doğru ama bende hiç sevmem vakitsiz geleni mesela bi komşum var telefon etmeden zırt pırt kapıya gelirdi bende mecbur buyur ederdim mesafe koydum çok rahatsız olurum bende ha o tür komşularla görüşmüyorum açıkçası.aman doğru gerek yok komşuya ya

Bende komşuluk işlerini sevmiyorum mis gibi kafam rahat mahalle dedikodusumu dinlicem zaten geç kalkıyorum misafirlik durumum yok :KK53: bide ilkkez kedi bakıyorsun çiftleştirmeseydin iyiydi ama senin kedin cinsdi galiba kısırlaştırmayı düşünmüyormusun
Ay bi anne olsun bide bizim kedi kısırlaştırınca ölüm tehlikesi var tanıdığımın kedisi anesteziyi kaldıramadı öldü :( doğru kardeşim kafa rahat otururum daha iyi arkadaşlarım yeter bana ama benim anladığım kadarıyla kiracıya ayrı muamele var o üzdü beni neyse ya haklısınız

zorla mı çiftleştirdiniz sanki ne diye ilgi alaka bekliyosunuz ki?

Allah allah ne kadar ilginc muhabbetler kedimi kedisi hamile birakti ama gelip kedimi ziyaret etmedi bebegi vermem gibi bi sey okudum galiba hayvan beslemedigim icin cok komik geldi :d
Ay Can'ım beslesen evladın gibi oluyor ama kırıldığım şey gelmek istememesiydi sonuçta bir hayvan can ya bebişi olduğunda 2ay ben bakıcam benim elimden alıp gidicek olması sinir etti ben yardımcı olur diye düşünmüştüm

Back
X