ne yapsam

Neden ilgi istemek değilki ilk defa beslediğim için yardım istedim gel bi bak diye Dedimya beslemeyen bilemez

ama kadın çiftkeltşrelim ben sana yardım ederim filan mı dedi? eğer öyle değilse boşuna ümitlenmişsiniz.

ama kadın çiftkeltşrelim ben sana yardım ederim filan mı dedi? eğer öyle değilse boşuna ümitlenmişsiniz.
Evet ben ümitlendim çünkü komşum benim yaşım 29 o 50lerde yardım etmese bile bakmaya yani hamilemi diye görmeye tenezzül etmemesi garibime gitti

Evet ben ümitlendim çünkü komşum benim yaşım 29 o 50lerde yardım etmese bile bakmaya yani hamilemi diye görmeye tenezzül etmemesi garibime gitti

bence bi gariplik yok. fazlasıyla naif bi insansınız galiba. artık devir böyle. başkalarından bişey ummayın.

Yavrularınız olacakmış ne güzel tüm ilginizi doğduklarında onlara verir büyütürsünüz :KK51:

Ama öyle demeyin bir komşu olarak gelmeye gerek duymaması üzdü.eşimde bazen diyor bu apartmanda kiracılara ayrı muamele yapıyorlar diye
Haklisiniz en azindan bir hosgeldine gelmeleri gerekirdi ama onlarada hak verin bazi yerlerde kiracilarin yuzunu gormeden tasiniyolar insanlara sil bastan birileriyle tanismak iliski kurmak zor geliyo.

Aman insan insana hep lazım benim annem taşındı halen görüşür gideriz gelirler ama bu apartman hayatı çok farklılaştı onun için psikolojiler bozuldu ilaçlar arttı ne dertleşme var ne samimiyet :(

Aman insan insana hep lazım benim annem taşındı halen görüşür gideriz gelirler ama bu apartman hayatı çok farklılaştı onun için psikolojiler bozuldu ilaçlar arttı ne dertleşme var ne samimiyet :KK43:

Biraz daha köy tarzı bir ortama taşınmayı düşünüyor musunuz?
Kediler bahçede oynar, siz komşularla kısır partisi. .

Insanlara karşı beklentilerini minimum tutman lazım yoksa daha çookkk kırılırsın.
Malesef komşuluk ölmüş gerçekten bu devirde öyle bişey beklememek lazım..

Insanlara karşı beklentilerini minimum tutman lazım yoksa daha çookkk kırılırsın.
Malesef komşuluk ölmüş gerçekten bu devirde öyle bişey beklememek lazım..
Doğru diyorsunuz bundan sonra mesafeli olucam Can'ım dedikçe karşımdaki şımarıyor sanki

Biraz daha köy tarzı bir ortama taşınmayı düşünüyor musunuz?
Kediler bahçede oynar, siz komşularla kısır partisi. .
Hahaha bazen imreniyorum ama çat kapı gelenleri hiç sevmem ne ben yaparım nede başkasının yapmasını isterim

Eee artik dünür olmuşsunuz öyle ufak şeylerle caninizi sıkmayin,aranız bozulmasın, arada cocuklar torunlar var yazık
Bir gün davet edin apartmandakileri ozel davet bekliyo olabilirler, benimkilerde öyleydi şimdi gün bile yapıyoruz

İyi akşamlar.oturduğum yerde komşum yok.burda kimse kimsenin evine gitmez yılda 1 en fazla belki iki oda olursa.anlamıyorum kiracıyım diyemi böyle anlamadım.ayrımcılıkmı yapıyorlar çözemedim.okadar tatlı dille konuşuyorum davet ediyorum ama yok.bazıları birbirleriyle görüşüyor.mesela bugünden bahsedeyim.20 gün önce kedimi alt kattaki komşuma çiftleşmesi için götürdüm hep konuşuyorduk zaten.bir gün orda kaldı getirdim.20gün sonra dışarıda gördüm komşumu hamilemi kedin dedi sanırım evet eve çıkarken uğra bak dedim.yok bebişleri olsun öyle gelirim dedi.benim kedim dişi komşumun erkek.doğum yapsa kedim birisi erkeğin Hakkı ama ne veterinerime nede başka bir şeye karışmazsa benim bi bebişi vermem doğrumu.kadına bir bak dedim ona bile gelmeye tenezzül etmedi bende hamile değilmişmi desem ne desem bilmiyorum.bebişleri olduğunda hep ben bakıcam ben ilgilenicem gibi geliyor sizin düşünceniz nedir.bende ilk defa kedi bakıyorum bana bi akıl bile vermedi.durumu çok iyi.bana veterinere götür dedi hastayım halim yok dedim.giderkende gelinine bi bakmıcaksın gelip yani dedim şakasına ama sinir oldum.ya insanlarmı garip benmi bilemiyorum.

Dünür mu olmus oluyorsunuz kafam karıştı vallahi:KK28:

Iyi de işi vardır belki

Neden gelip baksın ki sizin kediye
Hani bebekler doğsa da görmeye gelse neyse de gebe kedinin nesine baksın

Hamileyîm beni değil oğlunu arıyor Kv konusu gibi bu da

Beklentiye girmeyin herkes komşuculuk oynamayı sevmeyebilir

Sevgi pıtırcığı tavrınız yapmacık gelebilir vs kendinize dışarıda hayat kurun

Konun çok komik geldi. Sen kedi yavrusu istemişsin anladığım kadarıyla çiftleştirmişsin. Komşunun ne ilgisi var? Hiç anlamadım. Kadın sen büyüt sonra yavruları bana ver mi diyor. Akraba olmuşsunuz gibi davranıyorsun.

Valla sizinle aynı apartmanda otursak o eleştirdiğin kişilerin başında gelirim. Kimseye gitmem gelmem pek komşuda gelmez hiç aramam. Dışarda merhaba merhaba çünkü ailemle yaşadığım dönemde küçüklüğümde gördüğüm olumsuz komşu örnekleri yüzünden resmen tırsıyorum. Bir de zaten vaktim olmuyor sabah çıkıp akşam geliyorum ev geliş gidişlerine vaktim olmaz.

Back
X