En başından beri yorumlarında "özgüvensiz, erkek ilgisine muhtaç bir kadın işte, anlayamıyorum bu kafaları" imalarında bulunan yorumlar yapıyorsun. Çok şükür okuduğumu anlayabilecek, ne maksatla ne söyleniyor anlayabilecek kadar zekam ve KK tecrübem var. Bende kendi aranızdaki yorumlara göre kendimi/ hayatımı izah eden bir "açıklama" yaptım. Çünkü yorumlarınızı önemsedim. Herkesin yorumlarını önemsediğimi söyledim de...
Fakat o "sokak ağzı" dediğin tavra bürünen "bak bak doktor olunca dibin düştü" havasına getiren olayı inatla sensin.
Beni tanımadığın etmediğin için zaten özel hayatında sıkıntıların olduğunu söyledim.Çünkü cidden öyle düşündüm. Bir insan başkasının sıkıntısına gelip onu aşağılayacak yorumlar yapmasının başka nedeni olamaz bana göre burada. Yoksa beni tanıyorsun da kişisel problemin mi var gerçektende? Olamaz herhalde.
O yüzden konumdan uzaklaşmanı söyledikçe yorum yapıyorsun. İyi niyetli olsan şu yazıyı bin kere yazar mutlu ol der giderdin. Uzatıp durmazdın?
Kimsenin beni alkışladığı yok ayrıca, bu alkış gerektiren bir durum da değil. Olayı çoook yanlış anlıyorsun.
Seni iyi niyetli görmüyorum Ceren. Son kez diyorum ki bak yorum yapma. Senin fikrine yorumuna ihtiyacım yok. Senin aklına ihtiyacım yok. O muhteşem tespitlerin, yorumların sana ve diğer üyelere kalsın. Ben almayayım. lütfen.