• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsamda özur dilesem

Hayirlisi olsun.. Bende oglusum 9 aylikken hamile kaldim.. Cok stres yapma.. Dunyanin sonu gelmis gibi dusunme.. İkisi bir arada buyur ve yas araliklari az oldugu icin birbirlerine yeterler kimseyi aramazlar

kuzenm karnında ölen bebeğine kondomla hamile kalmıştı. yırtık ihtmali olablr ama 7 gün geçmiş regl tarihn bir kan testi yaptır belki mevsim geçisindendir

daha belli ollmayan bişey için niye kırdın ki adamI, özür dile uzAtma. testinde negatif çıkmış zaten, hava değişiminden gecikmiştir

böyle şeyler yapmayın kızlar yaa eşinizi seksten soğutursunuz valla... suçlu pskolojisine sokmuşsunuz adamcağızı zaten istemeyen erkek inanın korunur elinden gelenı yapar eşinizde yaptıgına göre bence fazla yukleme yapmıssınız benceeee guzel bır yemekle yada bır pastayla karsılayın kocisiniziayrıca gecikmeniz kesin mevsim değişikliğinden bende de oldu u ay cevremdeki herkesin de dengesi sastı malum sonbahar döngüsü

Merhabalar kizlar uyku tutmadi beni size danismak istedim.
Esimin kalbini kirdim kavga ettik cok pisman oldum uyuyamiyorum.
kavganin sebebine gelince ben 20sinde adet olmaliydim ama hala olmadim. Kondomla korunuyoruz esim mumkun dgl hamile olman ben hep kontrol ediyorum yirtik delik varmi hava kaciriyormu diye dedi. Iliskiye baslar baslamazda takiyoruz. Ama yinede moralim cok bozuldu neden olmuyorum diye cok stressteyim esime patladim hep senin yuzunden dikkat ettinmi Allah bilir. Hic rahat durmuyorsun vs vs

cok kirdim kalbini simdi konusmuyor benimle napsam yanina gitsemmi ya konusmazsa terslerse sizce brz zamanami birakmaliyim yoksa gitsemmi yanina.

Okudugunuz icin tesekkurler
adamı kendınızden uzaklastıracaksınız boyle yapa yapa sonunda
kaza olursa da dunyanın sonu degıl ya adam virüs bırakmıyor ıcıne :D
sarıl op ogun gergın gunumdeydım kusura bakma de guzel bı meyve tabagı hazırla elınle kendın yedır derım

Cok tesekkur ederim kizlar okadar Stress oldumki anlatamam bebek fikrine ASLA soguk bakmiyorum ama 8aylik bi oglum var altindan kalkamam diye korkuyorum hala adet olmadim ama Test yaptim cikmadi cok sukur. Esimide cok kirdim istemeden okadar pisman oldumki anlatamam. Insallah bian once adet olurum sizleri öpuyorum ♡

Ozaman sizde farklı doğum kontrol yöntemleri kullanın. Adama neden bağırıyorsunuz. İğne olabilir spiral olabilir madem ilaç içemiyorsunuz. Ayrıca yumurtlama dönemlerinde de ilişkiye girmezsiniz en azından riski minimuma indirmek için

Ben de hamile kaldığımda eşime çok kızmıştım, şok halindeydim hep eşimi suçladım, sonra ağlaya ağlaya gittim bir de doktorumu suçladım neden korumadı nedenn? diye :KK48::KK48: Şimdi gülüyorum ama o zamanlar çok zordu sizi çok iyi anlıyorum. İsterseniz emin olmak için bir de kan testi yapın, eşinize de sebeplerini anlatırsanız kırgınlığı birkaç güne geçer.

Back
X