• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsın ki ???

Mylittlehoneybee

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2016
2.310
1.268
133
Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuyu kendim için açmıyorum ama kendim kadar sevdiğim bir arkadaşım için acicam..
Arkadaşım ismine Esra diyeyim. Bu kız 23 yaşında ve biriyle 2 yıldır birlikte.. ama çok fazla tereddütleri var çocuğun bazı davranışlarından ötürü..
Başta çok iyiydiler hatırlıyorum ama çocuk gittikçe huysuz olmuş. Dunki olayı anlattı mesela karşıdan karşıya geciyorlarmis. Esra biraz korkmuş arabalar fln hala geçiyor diye o sıra çocuk sinirlenmiş sen bana güvenmiyor musun diye hatta bağırmış. Bunun çok saçma olduğunun o da farkında moralim bozuldu bu sirada diyor. Sonra tartışmaya başlamışlar ve çocuk eliyle vurmaya yeltenmis.. Ki bu zaten normal değil farkında değiliz. Kız buna çok üzüldü; ağlıyor fln. Ama çocuk zerre kadar ciddiye almıyor. Kız ne zaman ağlasa bırakıp gtmisligi var.. Bu kız napsin ? Ben hep tavsiye veriyorum ama sanırım yeterli olmuyor.. bu çocuk yola gelir mi ? Ciddi düşünüyorlardı :(

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuyu kendim için açmıyorum ama kendim kadar sevdiğim bir arkadaşım için acicam..
Arkadaşım ismine Esra diyeyim. Bu kız 23 yaşında ve biriyle 2 yıldır birlikte.. ama çok fazla tereddütleri var çocuğun bazı davranışlarından ötürü..
Başta çok iyiydiler hatırlıyorum ama çocuk gittikçe huysuz olmuş. Dunki olayı anlattı mesela karşıdan karşıya geciyorlarmis. Esra biraz korkmuş arabalar fln hala geçiyor diye o sıra çocuk sinirlenmiş sen bana güvenmiyor musun diye hatta bağırmış. Bunun çok saçma olduğunun o da farkında moralim bozuldu bu sirada diyor. Sonra tartışmaya başlamışlar ve çocuk eliyle vurmaya yeltenmis.. Ki bu zaten normal değil farkında değiliz. Kız buna çok üzüldü; ağlıyor fln. Ama çocuk zerre kadar ciddiye almıyor. Kız ne zaman ağlasa bırakıp gtmisligi var.. Bu kız napsin ? Ben hep tavsiye veriyorum ama sanırım yeterli olmuyor.. bu çocuk yola gelir mi ? Ciddi düşünüyorlardı :KK43:
Sepet havası.

Başta çok iyiydiler hatırlıyorum ama çocuk gittikçe huysuz olmuş. Dunki olayı anlattı mesela karşıdan karşıya geciyorlarmis. Esra biraz korkmuş arabalar fln hala geçiyor diye o sıra çocuk sinirlenmiş sen bana güvenmiyor musun diye hatta bağırmış. Bunun çok saçma olduğunun o da farkında moralim bozuldu bu sirada diyor. Sonra tartışmaya başlamışlar ve çocuk eliyle vurmaya yeltenmis.. Ki bu zaten normal değil farkında değiliz. Kız buna çok üzüldü; ağlıyor fln. Ama çocuk zerre kadar ciddiye almıyor. Kız ne zaman ağlasa bırakıp gtmisligi var.. Bu kız napsin ? Ben hep tavsiye veriyorum ama sanırım yeterli olmuyor.. bu çocuk yola gelir mi ? Ciddi düşünüyorlardı :KK43:
Yolu gostersin bence. Simdiden bunu yapan ilerde doverde. Siddet egilimi var belli ki..

Bence ciddi düsunmesinler ... arkadasin kendi basina ciddi ciddi bi dusunsun sokak ortasinda dovmeye kalkan dort duvar arasinda ne yapar diye... simdi ayrilamiyosa evlenince gıkı cikmaz bosanamamki der ailem ne der toplum ne der bi tokat icin bosanilmazki der... kendisi bilir hayat onun secim onun ...uzulen kendisi olucak

Omrunun kalan kismini sevgilisinin degisecegi umuduyla ve aglayarak gecirmek istiyorsa iliskiye devam etsin. Olsun. Cok seviyor sonucta. Neyini seviyor anlamadim gerci.

İbrahim Tatlıses'in bi filmi geldi aklıma yoğun trafikte karşıya geçiyor sonra kız arkadaşına geç diyor kıza araba çarpıyor ibo şok.arkadaşın da bu filmi erkek arkadaşına izletsin.

Bence ciddi düsunmesinler ... arkadasin kendi basina ciddi ciddi bi dusunsun sokak ortasinda dovmeye kalkan dort duvar arasinda ne yapar diye... simdi ayrilamiyosa evlenince gıkı cikmaz bosanamamki der ailem ne der toplum ne der bi tokat icin bosanilmazki der... kendisi bilir hayat onun secim onun ...uzulen kendisi olucak
Oyle malesef. Kız biraz da zayıf bir kız kızıyor, ağlıyor. Çocuğu görünce hoppa yumuşuyo en çokta bundan kaybediyor

Yola gelir mi nedir yahu. Vahşi at mı bu?

Arkadaşınızın hayalinde hayvan terbiyecisi olmak mı var?

Sokakta elini kaldıran insan müsveddesi yalnızken o eli mutlaka indirir.

Bazı şeyler göz göre göre, bağıra bağıra geliyor. Arkadaşınız ilerde mutsuz olduğunda onun için üzülmezdim açıkçası. Bile bile lades.

İbrahim Tatlıses'in bi filmi geldi aklıma yoğun trafikte karşıya geçiyor sonra kız arkadaşına geç diyor kıza araba çarpıyor ibo şok.arkadaşın da bu filmi erkek arkadaşına izletsin.
Yazık zaten çok korkuyor araba fobisi var diyebilirim. Yanu kızın bu korkusunu bildiği halde atarlaniyor çocuk

Yola gelir mi nedir yahu. Vahşi at mı bu?

Arkadaşınızın hayalinde hayvan terbiyecisi olmak mı var?

Sokakta elini kaldıran insan müsveddesi yalnızken o eli mutlaka indirir.

Bazı şeyler göz göre göre, bağıra bağıra geliyor. Arkadaşınız ilerde mutsuz olduğunda onun için üzülmezdim açıkçası. Bile bile lades.
Yola gelmeyeceğini yani öyle birşey zaten mümkün değil bizde biliyoruz. .ama kendine laf geçiremiyo.. çocuk bunun ilki onla gezmiş tozmus yemiş içmiş bunları birsey sanıyor

Kızın sevmesi birşey değiştirmiyor, sevgilisinde en ufak sevgi kırıntısı bile yok, hazır sevgiliyken ve çocuk ısrarla gerçek yüzünü gösteriyorken ayrılsın, düzelme ihtimali yok, o el yakında iner.

Balik bastan kokar

Seviyo demissin ama bence bi sure sonra insanin sevgi gormedigi kimseye sevgisi falan kalmiyor hatta aevgi misliyle nefrete donusebiliyor

Yol yakinken donmesi en mantiklisi

Back
X