• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapsın ki ???

Ozaman 3.sayfa haberi olur ilerde ... önericek bisi yok bence ... iradesi zayifsa gururu kirildigi halde hemen yumusuyosa hakediyo demekten baska bisi dusmez bize de
Ona anlatamıyorum ki.. tamam haklısın akıllandım diyor on dakikaya yine aynı çocuk azıcık birsey desem affediyor

çocuktan çok kendini sevsin esra..
bunları yapan, evlenince neler yapmaz..

ah ahhh 23 yaşında bekar olucam ve sevgilim için ağlıcam pehhh..
hayatta umursamam, ben ağlıcam o takmayacak.. yemişim böyle aşkı..
konu sahibi lütfen arkadaşını sarss, bu yazdıklarımızı okusun.

gençsiniz güzelsiniz, su gibisiniz, şu kütükler için kendinizi hırpalamaktan vazgeçin..
bu yaşlarınızda bir daha olamayacaksınız,
satın alınamayan tek şey zaman, zaman, zaman... ;)

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuyu kendim için açmıyorum ama kendim kadar sevdiğim bir arkadaşım için acicam..
Arkadaşım ismine Esra diyeyim. Bu kız 23 yaşında ve biriyle 2 yıldır birlikte.. ama çok fazla tereddütleri var çocuğun bazı davranışlarından ötürü..
Başta çok iyiydiler hatırlıyorum ama çocuk gittikçe huysuz olmuş. Dunki olayı anlattı mesela karşıdan karşıya geciyorlarmis. Esra biraz korkmuş arabalar fln hala geçiyor diye o sıra çocuk sinirlenmiş sen bana güvenmiyor musun diye hatta bağırmış. Bunun çok saçma olduğunun o da farkında moralim bozuldu bu sirada diyor. Sonra tartışmaya başlamışlar ve çocuk eliyle vurmaya yeltenmis.. Ki bu zaten normal değil farkında değiliz. Kız buna çok üzüldü; ağlıyor fln. Ama çocuk zerre kadar ciddiye almıyor. Kız ne zaman ağlasa bırakıp gtmisligi var.. Bu kız napsin ? Ben hep tavsiye veriyorum ama sanırım yeterli olmuyor.. bu çocuk yola gelir mi ? Ciddi düşünüyorlardı :KK43:
Ağlayacağına ayrılsın. Belli yani bozuk herif.

Arkadaşlar merhaba. Öncelikle bu konuyu kendim için açmıyorum ama kendim kadar sevdiğim bir arkadaşım için acicam..
Arkadaşım ismine Esra diyeyim. Bu kız 23 yaşında ve biriyle 2 yıldır birlikte.. ama çok fazla tereddütleri var çocuğun bazı davranışlarından ötürü..
Başta çok iyiydiler hatırlıyorum ama çocuk gittikçe huysuz olmuş. Dunki olayı anlattı mesela karşıdan karşıya geciyorlarmis. Esra biraz korkmuş arabalar fln hala geçiyor diye o sıra çocuk sinirlenmiş sen bana güvenmiyor musun diye hatta bağırmış. Bunun çok saçma olduğunun o da farkında moralim bozuldu bu sirada diyor. Sonra tartışmaya başlamışlar ve çocuk eliyle vurmaya yeltenmis.. Ki bu zaten normal değil farkında değiliz. Kız buna çok üzüldü; ağlıyor fln. Ama çocuk zerre kadar ciddiye almıyor. Kız ne zaman ağlasa bırakıp gtmisligi var.. Bu kız napsin ? Ben hep tavsiye veriyorum ama sanırım yeterli olmuyor.. bu çocuk yola gelir mi ? Ciddi düşünüyorlardı :KK43:
bu çocuk yola gelmez net!

Back
X