Ne yapsın?

Itsmebeyzaxo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2015
77
68
88
Merhaba kızlar size kendi derdimi degil de kuzenimin derdini paylasacagim suan yanım da o yazmami istedi yorum yaparsaniz sevinirim.
Kuzenim 1 sene uzatmakla birlikte bu sene liseyi bitirdi bi kac hafta sonrada uniye baslayacak. Bunun 4 senelik bi sevgilisi var bilirsiniz lise sevgilisi bi ayril bi baris haldeler ama ayrıldıklarında bile iletisimi koparmıyorlar. Simdi kuzenimin erkek arkadasi bi ayriliklarininda 1 haftaligina bi kizi hayatina almis onceden sonra kuzenim bunu affettmis baskada kimse girmemis ikisinin de hayatına. Ayrılma nedenleri ise cocuk surekli ben seni üzüyorum senin gibisini bulamam ama dengesizim ama seni seviyorum tarzi cumleler kuruyor. Ki normalde iliskide de cok iyi bi cocuktu. Simdi bunlar 2 aydır ayrılar ama cocuk surekli mesaj atiyor normal konusuyolar fakat iste yine ilerideki planlarında kuzenim var barismak istiyo ama biseyde demiyo. Ama kuzenim istemeigi halde sosyal medyada kizlari likeliyo takip ediyo kuzenimde sinirlenip buna mesaj atti artik bana mesaj atma diye oda sen cok degerlisin benim için tarzi biseyler soyledi sonra nasil istersen dedive 2 gündür konusmuyolar. Ayni unideler ve biliyoruz ki cocuk yine donucek kuzenime kuzenimi cepte goruyo. Kuzenimde cok seviyo cunku. Ya biraz uzun oldu umarim anlamışsinizdir. Kuzenim simdi nasil bi yol izlesin. Okuduysaniz cok tesekkur ederiz

ünide karşısına kimler kimler çıkacak haberi yok..sallasın yahu..o olay insanı yıpratır..çocukluk aşkı desin geçsin önüne baksın..

Önünde Kocaman bir üniversite hayatı var. Lise aşkını unutup, derslerine konsantre olsun.

Kimler gelip, kimler çıkacak hayatından. Saplantılı düşüncelerden uzak olsun, kafasını da derslerine yorsun.

Eline mesleğini alsın, diğer şeyler her zaman olur.

Güçlü bir kadın olmak istiyorsa tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…