Ne Yaptığımı Bilmiyorum Yardım Edin !!!

arkadaşlar ben roauccatene kullanıyorum , ondna olabilir mi bu aptallık :)))

roaccutane hakkında ekşide yazılan bir yorum.

en büyük yan etkisi depresyon olan, amerika'da bu ilacı kullanan 500 e yakın kişinin intihar etmesi sonucu kullanımı yasaklanan, türkeye'de kullanımı gayet yasal olan, kullanan kişiyi muma çeviren, kişide varolan bütün sivilce potansiyelini dışarı çıkaran, tedavi bitimindeyse bir daha hiç çıkmamak üzere sivilce sorunundan kurtarabildiğini iddia eden, başka ağır ilaçlarla kullanıldığı takdirde ölüme bile sebebiyet verecek derecede ciddi hasarlara yol açabilen * *, yeşil reçeteyle satılan, korkulası bi ilaç. *

erkek arkadaşımın ihtiyacı olduğu zaman bende ona yardımda bulunurum.benim ihtiyacım olduğu zamanda o bana yardımda bulunur....ama ikimizde gerekli harcamalar için önemli şeyler için değerlendiririz bu durumu...mesela onun parasının olmadığını bildiğim halde bana sölemez bunu yada çok çekinerek söyler....bende öyle...insanlar birbirlerinin iyi niyetini arsızlığa vurmamalı diye düşünüyorum.....erkek arkadaşının gereksiz yere sadece lüxü için senden para istemesi hiç hoş bi durum değil bencee...

canım şüphelerin varsa bidakine bu ay sıkısıgım gönderemicem de ya da işler kötü maaşlar geç yatıcakmış de ne bileyim ailemden biri tedavi görücek de uydur bişey bikaç ay sürdür bunu onu kırmadan bence. bakalım davranışları nasıl olucak sana karşı? emininm bu arada kendine yeni bi kasa bulmaya calışıcaktır.

canımm bence yavas yavas soguman onunda senden sogumasnı saglaman ve gorusmemen zaten ayrı sehırleydmıssn ayrıca başka bırıyle tanısman zaten statunda gayet ıyıymıs onu yavas yavas unutman:76:

Kusura bakma ama erkek arkadaşının aşık olduğu sen değil senin paran... :26:

En kısa zamanda o kişiyi hayatından çıkar ve bir daha arkana bile bakma.

sen şimdi vermesen senden kötüsüde olmaz
Kesinlikle, ben bizzat tecrübe ettim, aynen böyle oldu. Hatta iş tehdit boyutuna kadar ulaştı.

Arkadaşım, kaçarcasına uzaklaş ondan. ayrıl, kop, ilişkini kes, durum bu kadar vahim. sele kapılmışsın farkında değilsin, silkelen kendine gel. benzer şeyleri yaşamış biri olarak, daha fazla birşey söylemeye gerek duymuyorum.

aynen dediğiniz gibi , bir sürü kavga koptu. nankörsün dedim , hiçbirine değmezsin dedim ama direkt alttan alışlar başladı. bırakma beni , unuttum sensiz olmayı falan. şuan ağır çaplı depresyon geçiriyor:)

canım aynı sorunu bende yaşadım 3 yıllık ilişkim vardı ve hep evelenicez gözüyle bakıyodum çok ciddiydik yani ben öyle sanıyomuşum ve ona kefil oldum kredi çekti baktım aradan 5 ay sonra bankadan telefonlar gelmneye başladı çok aşıktım seviyodum öyle böyle ödedim sorun yok sonra bana annem hasta falan dedi tamam dedim para gönder lazım dedi ben gelip gööriim dedim annenide tanımış olurum sonra gittim evet hasta bi kadın vardı parayıda verdim son birikimimdi sonra aradan geçti bi ögrendimki o hasta kadın hepsi yalanmış ve bana gösterdigi kadın onun annesi falan degilmiş resmen dolandırıldım sonra ayrıldım paralarda başımın gözümün sadakası olsun dedim ama sonra evimin kapısına dayandı rezalet çıktı sonuç olarakta babamdan temiz bir dayak yedi karakolluk olduk ve ben bir daha bir erkege güvenmekmi aman aman benden uzak allaha yakın hepsi yani kendi kaç kurtar senden para alan adam zaten adam degildir tecrübe konuşuyor:)) iyi bak kendine ve sakın üzülme kesinlikle sadece şükret kurtulduguna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…