ne yaptığını bilemez haldeyim...

Balans

.
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2010
945
8
116
erkek arkadaşımla yaşadığım sorunları buraya daha önce yazmıştım aldığım cevaplar ondan sana koca olmazdı. direndim umut ettim belliki aşk adına gururumu şuurumu kaybettim ve halada öyleyim. ayrıldık güya dayanamıyorum onsuzluğa ama yaptıklarınıda unutamıyorum beni zorda bırakışını ortada koyuşunu ama seviyorum onu görmek sarılmak istiyorum. o ise rahat duygulaına söz geçiriyor beni aramıyor bile...ve her seferinde olduğu gibi tek hatalı beni görüyor. eve tatile geldim kafayı ywmiş haldeyim şuan. tayin istiyorum çıkma ihtimali yüksek aradım bugün bana yaptıklarını söylüyorum ağlıyorum o konuları kapat şimdiye bak. sen düzel ben hatasızım diyor. beni nasıl sevdin diyorum soğuttun kendinden diyor..lanet olsun sana dedim ama sesini duymak beni mahvetti. onu deliler gibi seviyorum. ben ne yapıyorumböyle. seni seviyorum diyorum senden ayrılamam diyorum neden tayin istedin dönüş yok diyor oda evet tayin çıkınca araya mesafe girince ipler tamamen kopacak ve şuanki acım onun yüzünü görmemekten dahada artacak..ailem halime üzülüyor. başka birilerini tanımam için onu unutmam için yakınlarımız çaba içinde. çok mükemmle nsanlarla tanıştırmaya çalışıyorlar ama ben illaki o diyorum. ben ne yapıyorum böyle...

cok kotu bı durum canım hayatta basıma en son gelmesını ıstedıgım seydır.bu erkeklerın vurdumduymazlıgı benı delı edıyo .sana unut onu dıyemem cunku cok zor biliyorum.

bu durumu yaşamayan bilemez. yemin ediyorum çnceden olsa bunu yazan kişiye boşver aklını başına topla hayatına bak. kimler çıkar karşına derdim ama yüreğine diyemiyorsun. erkek için ağlanırmı derdim. ne büyük laflarmış.

büyük konuşmıcaksn işte o aramıosa bende aramıcam de..bu erkekler hep üste çıkmak için aramazlar sonra noluo ya bu kız aşkımdan ölüyordu nie aramıo diye tribe girip ararlar..yani aramasnı umarım.gerçi forumda çogunlk aramayın eninde sonunda arıyorlar diyorlar..Allah yardımcın olsun ama belkide uzaklaşmak sandıgından daha iyi gelebilir o yönden bakmayı dene derim canım

bende cok buyuk konusuyodum bı erkek ıcın sadece aptal bı kız aglar dıye.ama suan ozleyınce bıle aglıyorum.kavga ednce gozlerım davul gibi oluyo etrafndakılere acıklamada yapamıyosun senı cok ıyı anlıyorum bızde cok sıkıntılar cektık halada cekıyoruz ama herseı-yın hayırlısı demek gerekiyo.hayırlı degilse olmasın.ama buda kolay olmuyo ıste

bence sende mazoşitlik var güzelim...acı çekmeye alıştırmış erkek arkadaşın seni....

çok şaşırdım,ne yapsa ok ama onu görememek kötü öylemi????

seni sen yapan şeyleri kaybetme noktasına gelmişsin...vazgeçememe hatta kendini değersiz hissetme meyli var..toparlan...

senin sütten ağızın yanmış ama yoğurdu da üflemiyosun be yaa...

çıkalaı o kadar zaman oldu nezaamn kavga etsek ve aramasak birbirimiz günler geçse bile o aramaz kendine ve duygularına inanılmaz derecede hakim olur. bense perişann olurum..

Bir an gelecek... Ve o an geldiğinde "kim bu ya" diyeceksin.. Emin ol bunu diyeceksin.. Adım kadar eminim...
Ama o an gelene kadar acı çekeceksin ve bıçak gibi kesilecek bir anda...
Şuurun yerine gelecek..
Hayata döneceksin..

Bir de emin olduğum bir konu daha var... Sen sevgini bu kadar açık yüreklilikle dile getirdiğin için o çok rahat..
Sen rahatladığında ve kendi hayatına baktığında... o zaman paçaları tutuşacak ama zannediyorum ki o zaman sen onu görmek istemeyeceksin

Kural böyle...

Allah yardımcın olsun.. Kısa sürede toparlarsın inşallah...

inşallah bu günler tez vakitte geçer ve doğru kararları alırım ve inşallah benim yaşadığım bu acıyı oda yaşar...

''aşk kimyasal bir şuur bozukluğudur'' demiş platon
senin de kimyanı bozmuş bu aşk
ilerde kendine çok kızacaksın
kendine saygı duymayıp, değer vermeyip
başkalarının sana bunca üzüntü yaşatmasına
izin veriğin için.
sabret geçicek..

yaşadığın durum tutku,bağımlılık canım ama mantığını kullanmak zorundasın yoksa ilerde kk ye ne konular açarsın ki bu açtığın konu en hafifi kalır....öncelikle naıl bir hayat itiyordun ,nasıl bir eşin olmasını istersin ,evlenince eşinle neler paylaşmak istersin bu soruları kendinize sorun ve onrada erkek arkadaşınızı düşünün onunla istediğin hayalettiğin bir gelecek varmı?
tayin istemekle en doğru kararı vermişsin bırak biraz da o koşsun senin peşinden ,seviyorsa zaten uzatmaz, sürekli seni suçlayan bir adamla evlensen dahi mutlu olamazsın ....şımarmış bence sürekli senden bu kadar ilgi görmüş,sevildiğinin farkında,kendini vazgeçilmez görüyor adeta...
tek yapman gereken artık mantığınıda kullanmak...arama,ilgilenme ,tayinin çıkarsada git eğer seni gerçekten seviyorsa peşine düşecek ve seninle bir gelecek kurmak için çabalayacaktır.
yoksa kendini üzmekten öteye gidemeyeceksin..hayatı kendine zehir etmeyi bırak..çok daha iyiylerine aitim diye düşün....senin nazını çekecek,duygularını anlayabilecek,ruhunu okşayacak biri olmalı niye çekersin ki şu adamı ...aşk deme sevgi deme sakın bende yaşadım ama seninki harbiden mazoşistlik.....kendine gelmelisin bir an önce bu halde ne sen mutlu olabilirsin ne de karşındakileri mutlu edebilirsin

benimde var 5 6 yıl öncesinde bu hale gelmişliğim Allah korusun bidaha
sevmezsin,başkasına aşıkta olursun ama içinde hep yara olarak kalır kırgınlıkların..yada ben çok takıntılıyım hala ilk aşkımdan yediğim darbelerin acısı dinmedi
o beni bırakıp evlendi hatta bana ayrıldık bile demeden aniden ortadan kaybolup..keşke bıraksaydı beni öyle evlenseydi keşke ayrıldık bitti deseydi en azından değil mi?
yapacak birşey yok canm çok aşıksın belli elbette üzüleceksin ama olmuyorsa olmayacaksa zorlama sadece yıpranan sen olursun

Son düzenleme:
bende anlamıyorum kendimi ona çok bağlandım seviyorum üzülüyorum yıpranıyorum ama bitmiyor...kendi değerimi ayaklar altına aldığımında farkındayım. ama kalbim kör olsası kalbim acımasa da şu gözlerime yaşlar doldurmasa.

çalıştığım memlekete gidip tayin için evraklarımı verdim (inşallah hakkımda hayırlısı ise tayinim çıkar) ve beni bırakan sevdiğimle de görüştüm çocuklar gibi ağlşadım kollarında...onu görünce içim parçlandı seviyorum seni dedim beni neden yarı yolda bıraktın ben sensiz bu şehirde yaşayamam diye tayin istiyorum dedim.o ise sen hatalarını düzeltseydin beni aşağılayarak konuşmasaydın falan filan dedi. bekledimki yapma bu işin şakası olmaz ben seni seviyorum gitme bu şehirden bekledim ama demedi. boş laflarla konuştu geçiştirdi...bende ona yalvardım...ama baktımki çabam boşuna otobüse binerken fenalaştım ama nafile..o bitirmiş beni benden de aynısını bekliyor. rahat biri olaylayları çabuk unutan asla kendini suçlu görmeyen biri ne güzel. keşke bende senin gibi olsaydım dedim...beni yaktın allahta sana bu acıyı yaşatsın dedim. otobüse bindim 3-4 saat kendime gelemedim sonra toparlandım herşey bir hayalmış mutlu olduğum günler yalanmış dedim. farzetki o şimdi evlenmek istese evlenirmiyim dedim cevabım hayırdı çünkü bu acı bana fazla geldi kalbim kadınlığım gururum ayak altına düştü. evlilik mutluluk ve huzursa kandırma kendini o bunu sana sağlamaz besbelli dedim. kendini ateşe atmak istiyorsan buyur yol senin ama acını kalbine gömüp yeni bir başlangıç yapmak istiyorsan sabret dedim kendime. artık işim allahıma kaldı. tayinim olursa ailemin yanında kalacağım zorlukları çok fazla olsada mecbrum onun şehrinde yaşamak bana daha ağır gelir.
30 yaşında bekar biri olarak böylesine küçük bir yerde evde kalmış kız konumuna direnerek yeni hayatıma başlamak istiyorum tayinimin çıkmamasını ise düşünemiyorum bile.

Son düzenleme:
Canım Benim belki de seni burda en iyi anlayacak kişilerden birisiyim..
Yazdıklarını harfi harfine hatta fazlasıyla yaşadım sonuç ayrıldık 1hafta oldu canım acıyo kalbim acıyo ama kafamda bitirmeye çalışıyorum..
O sana layık değil seni haketmedi diye beynimi telkin ediyorum..
Ne kadar birliktesiniz bilmiyorum ama yapma arkadaşım bu eziyeti kendine yapma ne olursun ben yaptım sen yapma..

evet gerçekler acıdır ve acıda olsa bunu kabul edip ondan vazgeçmeliyim. allah sevgimizi hakedecek ve bize huzuru verecek kişilerle karşılaştırsın..

bence işie başladıktan sora kafan dağılacakk,,seni sevmeyen değer wermeyen biriyle mutlu olamazsınn,,bu acıyı yaşıyacaksınn ama zaman canım herşeyin ilacıı,,onu arama bida bence gururunu koruu bundan soraa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…