• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Kesim Şekilleri Ne yaptim ben :(

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Bazen benim de kaziyasim gelmiyor degil :D
Sacim belime kadar. Sicakta cekilmiyor. Topuz yapmaktan sacim bir hal oldu. Cok da dokuluyor. Ben su kenarda azcik dusuneyim ben de mi yapsam diye :D

Adam sok gecirecek; )
Hep yapmak istedigim sey vallahi. Aktris filan olsam filmde rol geregi kestirsem :D Durduk yere cesaret edemiyorum da.

şekilli bir kafa ve güzel bir yüze kısa saç kadar yakışan bişey yok,
hep isteyip hiç cesaret edememişimdir.
şu güzelliklere bakar mısınız ya :KK51:

74_d.webp
ae0785bc5ac456f7c394106c183030b2--haircut-style-google-search.webp
kisa-sac-bakimi1.webp

Bazen benim de kaziyasim gelmiyor degil :KK70:
Sacim belime kadar. Sicakta cekilmiyor. Topuz yapmaktan sacim bir hal oldu. Cok da dokuluyor. Ben su kenarda azcik dusuneyim ben de mi yapsam diye :KK70:
Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.
Esin ne dedi onu anlat:KK3:
Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari :D
Adam sok gecirecek; )
Hep yapmak istedigim sey vallahi. Aktris filan olsam filmde rol geregi kestirsem :KK70: Durduk yere cesaret edemiyorum da.
Ben de ilk kez cesaret ettim liseden beri

şekilli bir kafa ve güzel bir yüze kısa saç kadar yakışan bişey yok,
hep isteyip hiç cesaret edememişimdir.
şu güzelliklere bakar mısınız ya :KK51:

Eki Görüntüle 2034030 Eki Görüntüle 2034031 Eki Görüntüle 2034032
Ben de seviyorum ama esimi zar zor ikna edip sunu kestirmeye gittim kuafore
2c060ef9e7fce5ce965d11659c38f32d--cute-cuts-cute-shorts.webp

Soyle.ciktim
b4e723deed4be970b7233417b0d66c99.webp

Aynen cok uzundu ve avuc avuc dokulmeye baslamisti. Bir de banyo sonrasi kurutmazsam migren geliyordu o yuzden kestirdim ama bu kadar kisa da istememistim.

Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari :KK70:

Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035

ya bu kadar köklü değişikliklerde sonuç güzel de olsa insan uzun bir süre alışamıyor,
ben de geçen hafta bir anlık geldiler saçımı siyaha boyadım (sarışınım) her gören beğeniyor ama ben çok mutsuzum hala, saç siyah, kaş kirpik sarı, surat kireç beyazı, makyajla iyi de makyajsız zombi gibiyim, cilt kusurlarım falan da iyice ortaya çıktı, tatilde ne yapacağım makyajsız bilmiyorum, tekrar açayım desem yanar :olamaz:
yani eşekten düşenin halinden anlıyorum maalesef :eek:

Daha gelmedi bugun isten direk futbol oynamaya gidecek. Dondugunde cocuklarla uyumus olayim bari :KK70:

Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035
Çıktığınız hal yıkılıyooo :eek:

ya bu kadar köklü değişikliklerde sonuç güzel de olsa insan uzun bir süre alışamıyor,
ben de geçen hafta bir anlık geldiler saçımı siyaha boyadım (sarışınım) her gören beğeniyor ama ben çok mutsuzum hala, saç siyah, kaş kirpik sarı, surat kireç beyazı, makyajla iyi de makyajsız zombi gibiyim, cilt kusurlarım falan da iyice ortaya çıktı, tatilde ne yapacağım makyajsız bilmiyorum, tekrar açayım desem yanar :olamaz:
yani eşekten düşenin halinden anlıyorum maalesef :eek:
Polonyalilara benzetirler artik tatilde :KK70:
Turklerde siyah kas sari sac olur genelde :KK70:

Aman boşver zaten asker arkadaşı gibi değil miydiniz? Geldiğinde naber kardo? Aç mısın mutfakta birkaç birşey var al tırtıkla işte de ensesine bi şaplak atıp :KK53:
Saçım uzunken ne ilgi gösterdin de sanki de laf ederse de :)
Yine seksapel bi iletisimimiz vardi hic yoktan. Simdi gercek asker arkadasi olucaz

Polonyalilara benzetirler artik tatilde :KK70:
Turklerde siyah kac sari sac olur genelde :KK70:

Artik polonyaliya mi benzetirler zombi geldi kac kac diye topuklarlar mi bilmiyorum :olamaz::KK70:
Kafami bol deniz ve gunese maruz bırakıp bir ton acilmasini umacagim :KK66:
Bu arada forumda sac uzatma yöntemleri kisminda turp kürü, sinameki kürü falan var bir dene onlari. Restorex in sac uzatma sampuani da bende ise yaramisti :KK25:

Artik polonyaliya mi benzetirler zombi geldi kac kac diye topuklarlar mi bilmiyorum :olamaz::KK70:
Kafami bol deniz ve gunese maruz bırakıp bir ton acilmasini umacagim :KK66:
Bu arada forumda sac uzatma yöntemleri kisminda turp kürü, sinameki kürü falan var bir dene onlari. Restorex in sac uzatma sampuani da bende ise yaramisti :KK25:
Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi

Kizlar saclarimi bi hisimla 6 numaraya vurdum
Kinali yapincaktan beter. Sac spreyiyle biraz sekil verdim fena durmadi am esim eve gelince hirsiz girmis sanabilir :KK70:
Kulaklarima kupe de taktim rimel falan surdum asker gibi gorunmemek icin baska napayim
Bir de esim yillardir ancak kisa bob saca izin vermisti(razi gelmek manasinda) Kuaforun biri mahvetti saclarimi kac haftadir aynaya bakasim gelmiyordu. Bugun biraz duzelteyim uclardan derken kendimi soyle buldum
Eki Görüntüle 2034023
Foto da size hediyem olsun.
Bu sen degilsin demeyin temsilidir :KK70:
Böyleyse iyi ,giderin var :p

Sacimi acele uzatmam sart degil, saglikli uzasin yeter ki. Bu konuda tavsiyen var mi

Benim sacim komple yanmisti, plastik gibi olmustu, oyle olunca baya bi kestirdim ama yine uclar fenaydi, uzamasi icin restorex, uclar icin selektive amino keratin sac kremi kullandim. Ama asıl kurtarici organik hindistancevizi yagi oldu, sabahtan komple sacima hindistancevizi yağı surup aksam yikiyordum, yikama sonrasi da uclara elseve mucize yag surdum. O sentetige donusmus saclar bile duzeldi, uzadi, cok guzel oldu ama bir anlık gaza gelip siyaha boyadim iste, ille mahvedicem :)

Benim sacim komple yanmisti, plastik gibi olmustu, oyle olunca baya bi kestirdim ama yine uclar fenaydi, uzamasi icin restorex, uclar icin selektive amino keratin sac kremi kullandim. Ama asıl kurtarici organik hindistancevizi yagi oldu, sabahtan komple sacima hindistancevizi yağı surup aksam yikiyordum, yikama sonrasi da uclara elseve mucize yag surdum. O sentetige donusmus saclar bile duzeldi, uzadi, cok guzel oldu ama bir anlık gaza gelip siyaha boyadim iste, ille mahvedicem :)
Ben de aldim hindistan cevizi yagi ama sicakta eriyince duru renkte bi yag oldu icinde pamukcuklar gibi beyaz kaldi az bi. Kokusu da aycicek yagi gibi guvenemedim
Boyle mi olur normalde. Yoksa baska bi marka daha aliyim

Eki Görüntüle 2034034
Soyle.ciktim
Eki Görüntüle 2034035

Ay hic gulesi yoktu. Siz cok yasayin emi :D

Back
X