- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi askrhpozitif
6 aydır bırlıkteyız
Seni çok iyi tanıyorsa inanır bence içinde acaba olur ama seviyorsa da bitiremez zaten ayrılıktan bahsetmemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6 aydır bırlıkteyız
Seni çok iyi tanıyorsa inanır bence içinde acaba olur ama seviyorsa da bitiremez zaten ayrılıktan bahsetmemiş
ıns cnm gıdeyım dıyorum yanına ters tepkı verr dıye korkuyorum off , evet zaman ama ya bu zaman tam tersıne ııslerse yarında konuşmazsa benımle gıdeyım barı herseyı göze alıp , konuşmak ıstemezse ben daha cok uzulurumbence sakın rest falan çekme. işim var diyorsa karşısına çık aynı şey benım başıma gelse canım çok sıkılırdı benimde güvenim sarsılırdı kafam karışırdı. Bak seni seviyormuşki sıkıntı yapmış kendine yoksa sevmeyen insanın umrunda mı olur. Ama fazlada canını sıkma öyle yada böyle düzelicek sadece zaman :)
Hmmm hassas bir konu...
tatlım merak etme düzelicek yoksa zaten bunu belli ederdi , ne kadar inat olduğunu sen söyledin o söylediklerine göre bence ii bile :)) erkekler böyle ya uzattıkça uzatırlar, senin kötü bi niyetin yokmuş ama o kıskanmıştır eski sevgilini anlatmana. Kim kıskanmaz ki :)
senin başına benzer bi olay benimda başıma gelmişti burnumdan getirmişti ya seni çok iyi anlıyorum şu an emin ol :)
hem hazmedemiyor hemde senden kopamıyor ayrılamıyor.. üzüldüm yabi şekilde yüzyüze gel bu şekilde çok zor seni görünce seni üzgün kötü görünce biraz yumuşar belki
y yok cnm hala aynı devam , 2 gundr bende mesaj atmıyorum artık ona 2 güne kadar resmıde olsa mesajlaşıyorduk tabı ben atmadan atmıyordu ama sonuç olarak konuşuyordu benımle ,2 gundur bende atmıyorum bana kafana gore takıl dedikten sonra daha fazla gururumu ayaklar altına aldıramadım , yeterince kendım ezdırdım bu konuyu anlatmak ıcın ama kendısı toparlanırken benı kırıyordu bende mesaj atmamaya karar verdımm ve bekliyorum sımdıbi gelişme varmı canım?