• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaptım ben :((((

bence sakın rest falan çekme. işim var diyorsa karşısına çık aynı şey benım başıma gelse canım çok sıkılırdı benimde güvenim sarsılırdı kafam karışırdı. Bak seni seviyormuşki sıkıntı yapmış kendine yoksa sevmeyen insanın umrunda mı olur. Ama fazlada canını sıkma öyle yada böyle düzelicek sadece zaman :)

bence sakın rest falan çekme. işim var diyorsa karşısına çık aynı şey benım başıma gelse canım çok sıkılırdı benimde güvenim sarsılırdı kafam karışırdı. Bak seni seviyormuşki sıkıntı yapmış kendine yoksa sevmeyen insanın umrunda mı olur. Ama fazlada canını sıkma öyle yada böyle düzelicek sadece zaman :)
ıns cnm gıdeyım dıyorum yanına ters tepkı verr dıye korkuyorum off , evet zaman ama ya bu zaman tam tersıne ııslerse yarında konuşmazsa benımle gıdeyım barı herseyı göze alıp , konuşmak ıstemezse ben daha cok uzulurum
Hmmm hassas bir konu...

evet fazlasıyla

tatlım merak etme düzelicek yoksa zaten bunu belli ederdi , ne kadar inat olduğunu sen söyledin o söylediklerine göre bence ii bile :)) erkekler böyle ya uzattıkça uzatırlar, senin kötü bi niyetin yokmuş ama o kıskanmıştır eski sevgilini anlatmana. Kim kıskanmaz ki :)

senin başına benzer bi olay benimda başıma gelmişti burnumdan getirmişti ya seni çok iyi anlıyorum şu an emin ol :)

tatlım merak etme düzelicek yoksa zaten bunu belli ederdi , ne kadar inat olduğunu sen söyledin o söylediklerine göre bence ii bile :)) erkekler böyle ya uzattıkça uzatırlar, senin kötü bi niyetin yokmuş ama o kıskanmıştır eski sevgilini anlatmana. Kim kıskanmaz ki :)

senin başına benzer bi olay benimda başıma gelmişti burnumdan getirmişti ya seni çok iyi anlıyorum şu an emin ol :)

cok saol cnmevet cok ınatcı ılk defa aramızda bole bı sorun oldu o ınadını nasıl kırıcam o yüzden hıc bılmıyorum ,, ufak tefek seylerımız olurdu ama o anhallederdık ılk defa günlerce kus kalıyor bana

dün biraz mesajlaşarak konuştuk , o dedıgı dedık unutamamışsın dan başka bısey çıkmadı ağzından sonra mesajda atmamaya başladı aksam aradı bagırıs cıgrıs bı konuşma oldu ben derdımı anlatmaya çalışıyorum hatamı kabul edıyorum salaklık olduğunu soledım ama yok ben ınanmıyorum unutamamışsın dıyor dınlemıyor bıle benı sureklı kendı ınandıgı seyı soluyor en sonunda napım ınanman ıcın kendımımı oldureyım bana hıc bı yol bırakmadın dedım oda hazmedemedıgını soledı sonrada ben uyuyorum falan dedı tabı ben daha fazla tutamadım kendımı başladım hüngür hüngür ağlamaya tel hala acıktı uzun bı sure orda sessız kaldı ağlamamı dınledı sonrasında hıc bırsey demeden kapandı ,bende aglayaaglaya uyudum gece yıne aradı uyuyormusun dedım uykulu bı sekılde hıhı evet dedı sabaha kadar tel acık uyuduk, aradı dıye ne kadar cok sevındım anlatamam . sabah mesaj attım günaydın dıye yıne buz gıbı bı günaydınla cevap verdı dahada başka bısey atmadım oda atmadı , kurana el basmaya bıle hazırım ya off:50:

hem hazmedemiyor hemde senden kopamıyor ayrılamıyor.. üzüldüm ya :( bi şekilde yüzyüze gel bu şekilde çok zor seni görünce seni üzgün kötü görünce biraz yumuşar belki

hem hazmedemiyor hemde senden kopamıyor ayrılamıyor.. üzüldüm ya :( bi şekilde yüzyüze gel bu şekilde çok zor seni görünce seni üzgün kötü görünce biraz yumuşar belki

dun gece arayınca cok sevınmıstım, sabaha kadar telde uyuduk , ama sabah bı baktımkı aynı soğukluk , yuzyuze de degısırmı hıc umudum yok gerçekten sevdgını anladım ama goruyorum kı bunu hazmedemiyor ve kabullenemiyor

bi gelişme varmı canım?
y yok cnm hala aynı devam , 2 gundr bende mesaj atmıyorum artık ona 2 güne kadar resmıde olsa mesajlaşıyorduk tabı ben atmadan atmıyordu ama sonuç olarak konuşuyordu benımle ,2 gundur bende atmıyorum bana kafana gore takıl dedikten sonra daha fazla gururumu ayaklar altına aldıramadım , yeterince kendım ezdırdım bu konuyu anlatmak ıcın ama kendısı toparlanırken benı kırıyordu bende mesaj atmamaya karar verdımm ve bekliyorum sımdı

Back
X