- Konu Sahibi ultrask1905
-
bana bi gün öğününü tam yazar mısın?Arkadaşlar merhaba,
Bugün rejimimin 19. günü. Çok katı bir şekilde yaptım, sporla da destekledim tek kaçamağım iki gün önce yediğim elma dilim patateslerdi. 69 kg olarak başladım, lakin yaklaşık 1 haftadır her gün 68.1 olarak çıkıyor. Bir türlü anlayamadm tartı değişmedikçe ben sinirlenip hırslanıp kendimi aç bırakıyorum, yürüyüşteyken daha hızlı yürüyorum aklıma getirip. Ama gel gör ki bugün tartıldım yine çıkan 68.0 oldu. Ekmek tuz şeker tamamen çıkarttım hayatımdan ama sabahları Nestle Nesfit yiyorum sütle beraber 154 kilokalori, acaba o mu çok geliyor anlayamadım. Gerçekten sinirlerim bozuldu artık, ben çok çabuk kilo alıp çok çabuk veririm metabolizmam hep hızlıdır çünkü, böyle durmuş olmasına anlam veremedım.
bana bi gün öğününü tam yazar mısın?
aç kalarak kimse kilo veremez!!!
Tabi ki,
Sabah uyandığımda ya yulaf kepeği süt ve çilek karışımını tüketiyorum ya da Nestle Nesfit i yağsız sütle karıştırıp tüketiyorum.
Sonra ara öğün olarak yoğurt veya form biskuvisi tüketiyorum
öğlen Ana öğün olarak Ispanak, kabak, brokoli gibi sebzelerden tüketiyorum mutlaka
Akşamları da tavuk kanat ızgara, köfte ızgara, balık ızgara şeklinde dönüşümlü olarak her gün protein tüketiyorum. Gün de de 2 lt su içmeye özen gösteriyorum. Ve her gün en az 5 km yürüyüş.
şuan kursta olduğumdan yazamıyorum ama sana dönüş yapıcam cnm
belki özel gününüz vardır.
yada başka tartılarıda bi deneyin
Arkadaşlar merhaba,
Bugün rejimimin 19. günü. Çok katı bir şekilde yaptım, sporla da destekledim tek kaçamağım iki gün önce yediğim elma dilim patateslerdi. 69 kg olarak başladım, lakin yaklaşık 1 haftadır her gün 68.1 olarak çıkıyor. Bir türlü anlayamadm tartı değişmedikçe ben sinirlenip hırslanıp kendimi aç bırakıyorum, yürüyüşteyken daha hızlı yürüyorum aklıma getirip. Ama gel gör ki bugün tartıldım yine çıkan 68.0 oldu. Ekmek tuz şeker tamamen çıkarttım hayatımdan ama sabahları Nestle Nesfit yiyorum sütle beraber 154 kilokalori, acaba o mu çok geliyor anlayamadım. Gerçekten sinirlerim bozuldu artık, ben çok çabuk kilo alıp çok çabuk veririm metabolizmam hep hızlıdır çünkü, böyle durmuş olmasına anlam veremedım.
Tabi ki,
Sabah uyandığımda ya yulaf kepeği süt ve çilek karışımını tüketiyorum ya da Nestle Nesfit i yağsız sütle karıştırıp tüketiyorum.
Sonra ara öğün olarak yoğurt veya form biskuvisi tüketiyorum
öğlen Ana öğün olarak Ispanak, kabak, brokoli gibi sebzelerden tüketiyorum mutlaka
Akşamları da tavuk kanat ızgara, köfte ızgara, balık ızgara şeklinde dönüşümlü olarak her gün protein tüketiyorum. Gün de de 2 lt su içmeye özen gösteriyorum. Ve her gün en az 5 km yürüyüş.
birinci yazına affen:
asla katı diyetler yada kendini kısıtlamalara sokma
ekmeği-tuzu-şekeri kesmen çok güzel ama bunları telafi etmen gerek canım
spor olayında çok güzel her gün düzenli yapman sana zarardan çok fayda sağlar
ama dediğimi gibi kilo vericem diye kendini bu kadar strese sokarsan,vücudunda buna tepki olarak kilo vermez
ilk olarak beynine negatiften çok pozitif enerjiler yolla
kendini kasma
kiloyu kafana takıntı yapma
sporunu yap
ekmek yeme
şekeri sıfırla
bol su iç
buraya kadar gayet güzel
2. yazına affen:
sabahları neden düzgün bir kahvaltı yapmıyorsun?
mesela menemen-peynir-ceviz-domates-salatalık-zeytin-şekersiz çay gibi
yada haşlanmış yumurta-3 kayısı-fıstık-marul-salatalık-şekersizçay gibi :)
neden sebze yemeğinin yanına yoğurt-cacık gibi protein eklemiyorsun?
ve etlerin yanına salata -haşlanmış yada zeytinyağlı sebze eklemiyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?