• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yaptıysam olmuyor

birmevsimeyvesi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
ben çok kafaya taktım yani bugün 10.gün gecikmem dün test yaptım negatifti yarın kan vericem ama bu sitede geç döllenme şeyi falan çok gördüm korkuyorum kan verince sonuçtan 17 aralıkta prezervatif+dışarı boşalmayla olmuştu 3.gün gecikmem de de erken gebelik yapmıştım ama yine negatif dün soğan suyu içtim bugün de maydonoz suyu ama regl olmadım halen. bazen böyle bemmbeyaz yapışkan sümüksü beyaz akıntım geliyor çok korkuyorum ya.

Stres yaptığın için geciktiriyorsun. Kan verince için rahatlar. Bu arada sizin ikinci üyeliğiniz mi bu?

sizce yarın kanda pozitif görme ihtimalim var mı
Prezervatif ve dışarı boşalma olmuş çok zor bu durumda. Dediğim gibi stres yaptığın için regl gecikiyordur. Prezervatif yırtık değil dimi kontrol ettiniz mi?

Kiz oyle hamile mi kalinir millet neler deniyor olmuyor😂 bende cok yasadim oyle o is o kadar kolay degil icine gelmedikce

Prezervatif ve dışarı boşalma olmuş çok zor bu durumda. Dediğim gibi stres yaptığın için regl gecikiyordur. Prezervatif yırtık değil dimi kontrol ettiniz mi?
içimden çıktıktaan sonra prezervatifin içine boşaldı herhangi bir akma falan olmadı yırtık olsa o an şey olurdu diye düşünüyorum, yarın kan vermeye gidicem ama korkuyorum

içimden çıktıktaan sonra prezervatifin içine boşaldı herhangi bir akma falan olmadı yırtık olsa o an şey olurdu diye düşünüyorum, yarın kan vermeye gidicem ama korkuyorum
İçin rahatlayacaksa git yaptır korkmana gerek yok bir şey olmaz

tesekkur ederim zaten çok fazla test yaptım hepsi negatif yarın kanla iyice kesinleşir
Anliyorum o korkuyu bende evlenmeden surtunme kuvveti ile hamile kalacagimi sanip depresyona girmistim ve stresten reglimi geciktirmistim resmen😂 streste geciktiriyordur ki zaten duzensiz reglin varmis. E testte yapmissin olsaydi herturlu cikardi

Anliyorum o korkuyu bende evlenmeden surtunme kuvveti ile hamile kalacagimi sanip depresyona girmistim ve stresten reglimi geciktirmistim resmen😂 streste geciktiriyordur ki zaten duzensiz reglin varmis. E testte yapmissin olsaydi herturlu cikardi
valla bunların bende farkındayım abla da insan kendisine gelince tüm aklı duruyor başka arkadaşlarıma her türlü aklı veriyorum da kendime aklım yetmiyor

Merhaba şubat 21nde adet oldum 18 mart ilişki yaşadım ama prezervatifle boşalmayıda elle oldu prezervatifi çıkardığımda içinde azcık olması gereken miktarda yani zevk suyu vardı delik mi diye kontrol ettim su testi yaptım yok delikte değildi reglim 7 gün gecikti

İçin rahatlayacaksa git yaptır korkmana gerek yok bir şey olmaz
Merhaba şubat 21nde adet oldum 18 mart ilişki yaşadım ama prezervatifle boşalmayıda elle oldu prezervatifi çıkardığımda içinde azcık olması gereken miktarda yani zevk suyu vardı delik mi diye kontrol ettim su testi yaptım yok delikte değildi reglim 7 gün gecikti

Back
X