hergün msnden ne konuşuyorsunuz?
hangi konularda mesela?
15 yaşında sizin adını aşk koyduğunuz şeye,biz heves diyoruz canım.
Geçer,birkaç sene sonra adını bile hatırlamazsın emin olyerimseniben
canım buna yakın bir konu vardı geçtiğimiz günlerde burda eğer orayı bulup okursan sende az çok bi fikir oluşacaktıropuyorumnanaktan
tatlim senin yasinda cok dogal sey karsina cikan sana ilgi gosteren her erkege asik oldum sanman yerimseniben takma kafana bir kac ay sonra gecer! ama sakin sana zarar verecek harekketler yapma!! tatli tatli uzaktan konus ama dedigim gibi kendini kaptima cok fazla!! ve dikatli ol!! akili davran olurmu :1hug:
haa birde bir daki mesajini daha buyuk yaz tatlim herkezin gozu seninki gibi guzel goremeye bilir degilmi:a015:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ben de aynı şeyi yaşadım, ama seninkini ters çevir baba tarafımdan hede hödödünün oğluydu. normalde hiç muhabbetiniz yok uzak akraba olması nedeniyle anladığım kadarıyla? zaten çocukluktan beri görüşmüş olsanız böle bişi hissetmezsin. konuya dönelim, farklı şehirdesiniz, hergün msnde şahane muhabbet ediyosunuz, sürekli naaptığını soruyo dimi. yani sevgilin olsa bu kadar güzel muhabbet edemezsin, seni merak ediyo, gülüyosunuz eğleniyosunuz beraber. ailenin de sevgi pıtırcığıdır belki... gülüm, koşarak uzaklaş! ben bu hatayı yaptığımda senden 7 yaş büyüktüm karşımdakini adam sandım. çok acaip akla hayale gelmicek şeyler yaşattı bana o şerefsiz.. seninki şerefsiz mi? belki değil.. ama riske atma. çünkü sen ister istemez duygularını belli edersin. msnden dahi olsa. bir ihtimal seninki de benim karşıma çıkan zavallı gibi çapkınlığıyla gurur duyan birisi çıkarsa aylarına yanarsın. ben hatta açık yürekli davranıp bi süre sora ilanı aşk da etmiştim. akı karası çıksın diye ortaya. saçma sapan konuşmalar yapmaya başladı bikaç ay sora 2 senelik ilişkisi olduğunu öğrendim. ve bana aylarca bişi demedi. ilanı aşk etmiştim daha sormam mı lazımdı??? hala görüşmeye devam etmişti benimle.. sen aynı hatayı yapma. yazıktır. riske girme. hani akrabamdır o bana öle yamuk yapmaz dersin ama bu devirde babana bile güvenmiceksin. sonradan canına okudum mu, okudum. ama beni bir kere küçük düşürdü hiç hakkı yokken. asla hakkımı da helal etmiyorum çok çok hakaret etti bana zamanında.. neymiş soğutmaya çalışmış.. sevgilisi olduğunu söylese zaten ben defolup giderdim ama söylemedi.. memlekette şerefsiz çok. bırak sen ona gideceğine o sana gelsin oyuncak etme kendini.
ve msnde fazla sık görüşme. kendin de başka şeylere yönel unutmaya çalış. nasılsa bu yaşta bişi olcağı yok, benim gibi evlilik çağında da değilsin bütün umutların yerlebir olsun.. geçiyor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?