Ne yapyorum ben ?

dessas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2009
4
0
86
Aydın
Ben .. naptıgımın farkında değilim aslında birsey yaptıgımı sanmıyorum derlerdi aşk bu elinde olmayan birsey diye inanmazdım ..
Kimseyle paylasmadıgım duygularımı sizlerle paylasıyorum bana akıl verin lütfen ..
Ben asık oldum .. ama çok çok saçma birine.
Uzaktan kuzenime , hatta annemin kızlık soy ismini taşıyor . Annemin amcasının torunu.
Hergün msn'de konusuyoruz , beni kardesi gibi görüyor 19 yasında , ben 15.
Yemin ederim elimde değil .. Off .. öz abimle aynı yaşta ve cok iyi anlaşıyorlar ..
İtiraf edemiyorum etmemeliyim edemem de zaten asla .. ama acı çekiyorum , can çekişiyorum ..

:çok üzgünüm:

tatlim senin yasinda cok dogal sey karsina cikan sana ilgi gosteren her erkege asik oldum sanman yerimseniben takma kafana bir kac ay sonra gecer! ama sakin sana zarar verecek harekketler yapma!! tatli tatli uzaktan konus ama dedigim gibi kendini kaptima cok fazla!! ve dikatli ol!! akili davran olurmu :1hug:

haa birde bir daki mesajini daha buyuk yaz tatlim herkezin gozu seninki gibi guzel goremeye bilir degilmi:a015:

canım buna yakın bir konu vardı geçtiğimiz günlerde burda eğer orayı bulup okursan sende az çok bi fikir oluşacaktıropuyorumnanaktan

bu ne la minik minik yazmışsın nerdeyse gözlük takacam..

hergün msnden ne konuşuyorsunuz?
hangi konularda mesela?

bence pek sıradışı bir durum yok bu yaşlarda çok normal tek yapman gereken kendini çok kaptırmamak

Hayırlı uğurlu olsun, ama ben neden bu kadar dert ettiğinizi anlamadım.

15 yaşında sizin adını aşk koyduğunuz şeye,biz heves diyoruz canım.
Geçer,birkaç sene sonra adını bile hatırlamazsın emin olyerimseniben

canım buna yakın bir konu vardı geçtiğimiz günlerde burda eğer orayı bulup okursan sende az çok bi fikir oluşacaktıropuyorumnanaktan

vereliniortak
O arkadaşta kuzenine aşıktı...
Sen sakın aşkı-memnu yu izleme canım...

kaydirigubbakcemile5

o ne yazı öyle yahu:bbo:

bi an hipermetrop oldum sandım valla kafamçokkarıştı

yaş 15 oyun başı..bende o yaşta beden öğretmenime aşıktım

ertesi gün uyandım unutmuşum.şimdi sana hayat zor gelir aşık oldun hayattan koptun gibi oldu..ama inan geçici.ye iç gül oyna..yaşının tadını cıkar

masallah okadar buyuk yazdınkı gozlerımı alamadım yazından :roflol:
ah 15 yasında olsaydım keskemm aklım bı karıs havada donemlerım ahh klava:

ben de aynı şeyi yaşadım, ama seninkini ters çevir baba tarafımdan hede hödödünün oğluydu. normalde hiç muhabbetiniz yok uzak akraba olması nedeniyle anladığım kadarıyla? zaten çocukluktan beri görüşmüş olsanız böle bişi hissetmezsin. konuya dönelim, farklı şehirdesiniz, hergün msnde şahane muhabbet ediyosunuz, sürekli naaptığını soruyo dimi. yani sevgilin olsa bu kadar güzel muhabbet edemezsin, seni merak ediyo, gülüyosunuz eğleniyosunuz beraber. ailenin de sevgi pıtırcığıdır belki... gülüm, koşarak uzaklaş! ben bu hatayı yaptığımda senden 7 yaş büyüktüm karşımdakini adam sandım. çok acaip akla hayale gelmicek şeyler yaşattı bana o şerefsiz.. seninki şerefsiz mi? belki değil.. ama riske atma. çünkü sen ister istemez duygularını belli edersin. msnden dahi olsa. bir ihtimal seninki de benim karşıma çıkan zavallı gibi çapkınlığıyla gurur duyan birisi çıkarsa aylarına yanarsın. ben hatta açık yürekli davranıp bi süre sora ilanı aşk da etmiştim. akı karası çıksın diye ortaya. saçma sapan konuşmalar yapmaya başladı bikaç ay sora 2 senelik ilişkisi olduğunu öğrendim. ve bana aylarca bişi demedi. ilanı aşk etmiştim daha sormam mı lazımdı??? hala görüşmeye devam etmişti benimle.. sen aynı hatayı yapma. yazıktır. riske girme. hani akrabamdır o bana öle yamuk yapmaz dersin ama bu devirde babana bile güvenmiceksin. sonradan canına okudum mu, okudum. ama beni bir kere küçük düşürdü hiç hakkı yokken. asla hakkımı da helal etmiyorum çok çok hakaret etti bana zamanında.. neymiş soğutmaya çalışmış.. sevgilisi olduğunu söylese zaten ben defolup giderdim ama söylemedi.. memlekette şerefsiz çok. bırak sen ona gideceğine o sana gelsin oyuncak etme kendini.

ve msnde fazla sık görüşme. kendin de başka şeylere yönel unutmaya çalış. nasılsa bu yaşta bişi olcağı yok, benim gibi evlilik çağında da değilsin bütün umutların yerlebir olsun.. geçiyor inan.

arkadaşların çoğuna katılıyorum ,şuan aşık olduğunu sanıyorsun ama inan bana tatlım seninki şuan heves yada yeni yeni aşkı keşfetmeye başlamak.
sende farkındaysan bazı şeylerin yanlış olduğunun şuan yapabileceğin en güzel şey uzaklaşmak ve araya mesafe koymak, belki ilk zamanlar bunları yapmakta zorlanırsın ama inanki gün geçtikçe alışırsın ve iyiki bu kararı almışım dersin

Ufffff canım yaaaa . daha 15 yaşındasın .ne aşkı ?? Evet şu anda herşeye aşık olabilecek yaştasın ama daha zamanı değil.. Sen o çocuğa belli etmeden kendi içinde platonik olarak aşkını yaşamaya devam et.Şu an çektiğini sandığın bu aşk acıları bile güzel gelir sana .Nasıl olsa başka birisi çıkacak karşına ve daha sonra onada aşık olacaksın..Hayat uzun ve daha ne aşk sandığın şeyler sığdırcaksın inşallah o hayatınaa.. taki hayatının asıl anlamını bulup o kişi ile evlenene kadar ve bunun içinde çok cok acele etme..Daha yolun başındasınnn...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Kız December bu hede hödö Cem yılmaz ın hede hödö kalkanı niye esin yaptın bu konudakaydirigubbakcemile3

hata yapıyosun canım..
severek degıl ama bu kısının akrabanız olması ıle..
dılerımkı senın kı sadece bı hevesle kalır ne olur ılerı gtme cok uzulursun ınankı..

O .. o bana ha bire yasımın kücük olmadıgını söylüyor ha bire cok güzel oldugumu söylüyor .
Bana ümit veriyor resmen. Canım , bitanem vs. kelimeler kullandıkca canım yanıyor .
Ben daha ona hiçbi şekilde canım falan demedim. Eğer dersem muhabbetin baska bi evreye geçeceğini biliyorum .. Yorumlarınız için teşekkür ederim uyarılarınızı dikkate alıcam gerçekten zor olucak ama deniycem .. Lanet olsun ki haftaya bize kalmaya geliyor bu nasıl iştir anlamıyorum ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…