kızlar yatak odamı mecburen bazalı aldım. çünkü eşyalarımı koyacak yerimiz yoktu.
ama dün yatak odam kuruldu. sanki güzelim takımın tüm özelliği gitti. yatak çok yükseldi.
aldım artık dönüş yok ama sizlerin de öle mi gözüm alışır mı bir süre sonra
benim yatağımda öle canım üstelik mekanımda jumbo baya yüksek duruo ama bazayı kullanmaya başlayınca nekadar rahat oldugunu göreceksin hem uyku seti yada yatak örtüsü bazayı kapatacağı için mobilyanın özelliğini bozmaz merak etme
bende baza almadıgım için pişmanım
yatak örtüm yerlerde sürünüyor:umursamaz:
bazalı olsaydı örtümde görünürdü
pişman olma canım güle güle kullanopuyorumnanaktan
bende bazalı olsun istiyorum , bence baza da çok hoş duruyo yatak olduğu belli oluyo bi kere, yatak örtüleri kaymıyo,fazlalıkları kaldırıyon alta koyuyon,şahane bence
Bende kendinden bazalı almayı düşünüyorumm..Alacağım takımın yatağıda çok yüksek değil hemde bazalı..Herkes bazalıyı öneriyor..Sıkma canını..ıyi bir seçim yapmışsın..
Bende aksine bazayı sevmiyorum yaa. Bana sanki yataktan çok yüklükmüş gibi geliyor. Ayrıca bazalar çok yüksek bizim evdekinin üzerine oturunca ayaklarımızyere değmiyor allah muhafaza düşsek bi tarafımız kırılacak. canını sıkmış olmayım ama keşke almışken orjinalliğini bozmasaydın. orjinal yatakların farklı bi görüntüsü oluyor daha zengin duruyoor.
bende bir zamanlar mobilya yatak baza fabrikasında çalıştığım için iyi biliyorum.yatak odası takımının kendinden bazalı karyolası olanları tercih edin.ayrı olan bazayı sevmiyorum yerden yüksekliği çok fazla oluyor.zaten ayakları da yüksek bazaların ,üzerine birde yatak gelince iyice yükseliyo da yükseliyo.bende kendinden bazalı yaptırıcam kesinlikle tavsiye ederim
Ben de bazanın maalesef tüm orjinalliği bozduğunu düşünenlerdenim...Hiç sevmiyorum görüntüsünü.O kadar mobilya seciyoruz güzel olsun istiyoruz ama baza olunca divan görüntüsü veriyor bence.Sevmiyorum yani hiç.Yatak odamı aldım ama baza alıcağımı sanmıyorum ki yıllardır bekar evimde baza kullanıyorum.Bence evi büyük olup , yer sorunu olmayanlar için gereksiz.
canım bende öle yaptım bazalı yaptım takımı bu sefer yatağın başlığı çok alçak kaldı çok şıkta bi başlığı var savarowski taşlı filan bende arkasından destek çıtaları taktırıp başlığı bazanın üstüne monte ettirdim çok yüksek bi başlık oldu ama mağazada durduğundan daha şık oldu eşim önce olurmu öle başlık yaa taa yukarda dedi ama sonuca oda bayıldı şuan çok memnunum sende biraz yukarı kaldırtabilirsin
canım bnm de yerim yok kendinden bazalı yaptırıyorum..eğer ihityacın warsa baza hayat kurtarıcı onca şeyi topluyo,sonradan pişman olurdun ortada kaldı herşey diye.yatak örtünle kamufle et mis gibi olsun ,,,sıkma canını bunlara ..bende nefret ederdim bazadan büyük konuştum ama ...şu an çok iyi etmişim diyorum daha ewlenmedim ama çok çeyiz almışım
Hiç pişman olma bence de. Asıl baza almasaydın pişman olurdun. Benimki yüksek bi baza , yatak da çok yüksek hatta ama ona rağmen ancak yerleşiyor yatak örtüsü. Alcak yataklarda örtü sürünüyor hep güzel olmuyor.
Huzurla uyuyun da o yatakta önemli olan o canım boshayallersmile
Ben bazayı sevmiyorum ama gelecek yıl taşınacağım lojmanın 90m2 olması ihtimalini göze alarak baza aldım. Malum misafir yorganları, çarşaflar... Eski usul üzt üste yığıp bir battaniyeyle örtmektense baza aldım fakat bu kadar yüksek olabileceğini tahmin bile etmemiştim. Yatağıda rahat olsun diye pedli aldım bu biraz daha yükselmesine sebep oldu. Takım modern ama yatak anneannemin yüksek karyolasından farksız. Sizce bazanın ayaklarını çıkarsam nasıl olur. Yerden nem alma yata laminantları çizme durumu olabilirmi? Deneyeniniz var mı?
ayakları çıkarınca altını temizlemek zor oluyo temizlenmeyince tozlar orda birikiyo ve halıya çıkıyo ordan biraz yüksek oluyo yatak ama her temizlemekte okadar ağır bazayı itip çekmekten kolay oluyor itmekte sorun değil hep parkeler çizilir