- 24 Şubat 2021
- 63
- 6
- 36
- 31
- Konu Sahibi Burcu gokhan
Ben 5 kasimda adet oldum tekrar 22 23 kasim gibi 2.3 gun kahve akinti seklinde oldum iliskide korunmam olmadi ne zamn adet olmam lazim test yapmali miyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 5 kasimda adet oldum tekrar 22 23 kasim gibi 2.3 gun kahve akinti seklinde oldum iliskide korunmam olmadi ne zamn adet olmam lazim test yapmali miyim
4 gun suruyi simdi test yaptimAdetiniz ne kadar sürüyor nasıl bilcez?
4 gun suruyi simdi test yaptim
Ins 4 dusugum var 2 yildir dusunmuyoduk yine aynisi olacak diye de korkularim var romatizma agrisi gibi bacaklarimda agri var belim de cok agriyoOo bayagi bayağı pozitif bu gözünüz aydın hamilesinizkan verin kanda da beta değeri güzel cikacaktir
Ins 4 dusugum var 2 yildir dusunmuyoduk yine aynisi olacak diye de korkularim var romatizma agrisi gibi bacaklarimda agri var belim de cok agr
Gecen ay benimde düşüğüm oldu bu ay tekrar deniyoruzIns 4 dusugum var 2 yildir dusunmuyoduk yine aynisi olacak diye de korkularim var romatizma agrisi gibi bacaklarimda agri var belim de cok agriyo
Tebrik ederim testinizi gördümBen 5 kasimda adet oldum tekrar 22 23 kasim gibi 2.3 gun kahve akinti seklinde oldum iliskide korunmam olmadi ne zamn adet olmam lazim test yapmali miyim
30 gun gunlerim hic sasmaz 5 indeyse hep 5 inde olurumTebrik ederim testinizi gördümpeki döngüleriniz kaç gündür? Yani 28 mi 30 mu Ya da daha mı kısa? Çünkü kahverengi akıntı epey erken gelmiş. Herhalde erken yumurtladınız
![]()
Doktor bana dusugun uzerine 3 ay gecmeden hqmile kalma yine aynisi olur rahim kendini toparlamamis olur demisti keske biraz bekleseydinGecen ay benimde düşüğüm oldu bu ay tekrar deniyoruzbenimde şuan kasik bel ağrım var sağ bacağıma vuruyor. Bebiş var mı bilmiyorum adetime bir hafta felan var ama bende çok korkuyorum
Benimde hep sag bacak agrim bel kasik sag bacakGecen ay benimde düşüğüm oldu bu ay tekrar deniyoruzbenimde şuan kasik bel ağrım var sağ bacağıma vuruyor. Bebiş var mı bilmiyorum adetime bir hafta felan var ama bende çok korkuyorum
Yo doktor beklemenize gerek yok dedi bana hatta şansınız daha da yüksek dedi ben yine de bir adet döngüsü geçmesini bekledim sonra başladık calismalaraDoktor bana dusugun uzerine 3 ay gecmeden hqmile kalma yine aynisi olur rahim kendini toparlamamis olur demisti keske biraz bekleseydin
Benimde öyle bel ağrısı göğüs şişliği acısı hepsi eşlik ediyor ,Benimde hep sag bacak agrim bel kasik sag bacak