Ne zaman adet olurum

Burcu gokhan

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2021
63
6
36
31
Ben 5 kasimda adet oldum tekrar 22 23 kasim gibi 2.3 gun kahve akinti seklinde oldum iliskide korunmam olmadi ne zamn adet olmam lazim test yapmali miyim

Eklentiler

• 20221220_205205.webp
    20221220_205205.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 45
Oo bayagi bayağı pozitif bu gözünüz aydın hamilesiniz 🤗 kan verin kanda da beta değeri güzel cikacaktir

Ins 4 dusugum var 2 yildir dusunmuyoduk yine aynisi olacak diye de korkularim var romatizma agrisi gibi bacaklarimda agri var belim de cok agr

Ins 4 dusugum var 2 yildir dusunmuyoduk yine aynisi olacak diye de korkularim var romatizma agrisi gibi bacaklarimda agri var belim de cok agriyo
Gecen ay benimde düşüğüm oldu bu ay tekrar deniyoruz 😔 benimde şuan kasik bel ağrım var sağ bacağıma vuruyor. Bebiş var mı bilmiyorum adetime bir hafta felan var ama bende çok korkuyorum

Ben 5 kasimda adet oldum tekrar 22 23 kasim gibi 2.3 gun kahve akinti seklinde oldum iliskide korunmam olmadi ne zamn adet olmam lazim test yapmali miyim
Tebrik ederim testinizi gördüm 😍 peki döngüleriniz kaç gündür? Yani 28 mi 30 mu Ya da daha mı kısa? Çünkü kahverengi akıntı epey erken gelmiş. Herhalde erken yumurtladınız 😍

Gecen ay benimde düşüğüm oldu bu ay tekrar deniyoruz 😔 benimde şuan kasik bel ağrım var sağ bacağıma vuruyor. Bebiş var mı bilmiyorum adetime bir hafta felan var ama bende çok korkuyorum
Doktor bana dusugun uzerine 3 ay gecmeden hqmile kalma yine aynisi olur rahim kendini toparlamamis olur demisti keske biraz bekleseydin

Doktor bana dusugun uzerine 3 ay gecmeden hqmile kalma yine aynisi olur rahim kendini toparlamamis olur demisti keske biraz bekleseydin
Yo doktor beklemenize gerek yok dedi bana hatta şansınız daha da yüksek dedi ben yine de bir adet döngüsü geçmesini bekledim sonra başladık calismalara 🤗 benimki zaten 4-5 haftalık civarıydı kürtaj olmadım yani kendi kendime düşürdüm maalesef, 😔

Back
X