Ne Zaman Bebeğim Olacak

Nesemcim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
778
31
118
35
Kızlar merhaba benim bebeğimin kalbi atmadığı için
kürtaj yaptılar doktorum hiç korun falan demedi
kontrole gittim rahim tertemiz dedi :18: pataloji sonucumda
temiz çıktı ben şimdi korunmuyorum acaba hamile kalırsam
gene bebeğime bişey olur mu olumlu örnek var mı çevrenizdee
Ne olur yardım edin

valla canım bana bıraz tuaf geldı genelde doktorlar bı kac ay korunun derler cunku dıerındede bu tur sorunların olmaması ıcın ama sen yınede korun derım yada bır baska doktora görun o da aynı seyı soylerse korunma

Bi kaç ayda geçmez şimdi canım sağol

bende kürtaj oldum bana 3 ay korun dedi ama ben hiç korunmadım kürtaj olduktan 1 ay sonra 1 ay yok bile tekrar hamile kaldım şuan 30 haftalık hamileyim allahıma şükür şuan hiçbir sorunumuz yok

bende kürtaj oldum bana 3 ay korun dedi ama ben hiç korunmadım kürtaj olduktan 1 ay sonra 1 ay yok bile tekrar hamile kaldım şuan 30 haftalık hamileyim allahıma şükür şuan hiçbir sorunumuz yok

Rabbim korusun canım Allahım analı babalı büyütsün
Rabbim bana da nasip etsin inşallah sağol canım

kızlar merhaba be yeni üyeyim...2009 aralıkta hamileydim 14 şubat 2010da kürtaj oldum.kese hızlı büyüdüğü için bebeğim kendi kendini parçalamıştı. dr 10 gün korun dedi ona göre hareket ettiğimde 40 gün boyu kanamam oldu.1 yılım ayrı yerde çalışıyorum diye ilişkim haliyle 2 aylık 15 gün 1 hafta şeklindeydi .ocaktan beri her ay bekliyorum ve adetime yakın sinir krizleri geçiriyorum. Allah'ım herkesin gönlüne göre versin hayırlısı ve sağlıklısı olsun.

Canım hiç hamile kalmadığım ve bu konularda bilgim olmadığı için yorum yapmak istemedim ama, ben çok araştırım böle şeyleri, geen nette okdum küstaj sonrası her kadına an az 3 ay korunma süresi veriliyor, bence korun ve başka dr ye bi git bakalım, hem bunu yaşadında ikincside böle olucak die bi kayde yok, ümidini kaybetme güçlü ol Allaha sığın Allahın izniyle alırsın bebeğini kucağına rabbim kimseyi yarı yolda bırakmaz ve geçemeyi sınavla denemez, inş sağlıklı beişin beişilerin olur allah gönlüne göre versin geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…